Dengelemissin bence supersinAnnemlerde kaldim manti vardi cigkofte mercimekcorba. Corba ictim 4 kasik manti yedim ama tam dolu 2 kasiga denk gelio. Gobek icinde cigkofte yedim 3 tane. Bu arada yuruyerek gittim anneme yol 45 dk. Surdu.
2 yıl önce önce kilomu verdim sonra hergün ama hergün fitnessa gidip kaç tane alet kullandım hoca eşliğinde ağırlık çalışdım 6 ay sonra gr vermedim ama vucüdum acayip şekillendi harika bir görünüme sahip oldum kim demiş 3 sezeryanla doğum yapmış kadın diye hatta komşum dediki sen eminmisin sezeryanlı olduğuna acayip güzel karnın var fiziğin çok güzelsporsuz olmuyor ondan zayıfladığımızda sarkmalar olucak. Spor şart
Yıllar önce diyet yaparken ekşili tüm yemekleri sevdiğimden bol bol yemiştim mercimek köftesi kısırda bulguru az kullanıp bol yeşillikli yapıp yemiştim çiğ köfte kim görse aaa bunlarla kilo verilmez alınır dedikleri halde devam ettim hersabah gün doğar doğmaz 30 dkda yürüyüş yaptım 1,5 ayda 10 kilo vermiştim ben bile şaşırmıştımAnnemlerde kaldim manti vardi cigkofte mercimekcorba. Corba ictim 4 kasik manti yedim ama tam dolu 2 kasiga denk gelio. Gobek icinde cigkofte yedim 3 tane. Bu arada yuruyerek gittim anneme yol 45 dk. Surdu.
canım günaydın, 19:30 du canım yediğimde 8 olmadan kalktım masadan.günaydın kızlarrr,
dün akşam 8de yattım valla 6dakalktımçok yogun düşmüş bünyemm..
çise kaçta yedin çok yememişsin ama yediign saat önemli
akşam herkes bazen giremiyor masumcum bende akşam çok giremiyorum nete....kızlar menüleirnizi parça parça degilde
kompel akşam yazınn
akşam herkes bazen giremiyor masumcum bende akşam çok giremiyorum nete....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?