Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Şuan disardaydim fazla yazmadım ama 1 ocak a kadar hedef koyma fikrine varım:) zaten iddiaya girdim60 olmak için ama ben 59.9 diyorm garanti olsn diye:) 1 ocakta bu kiloyu girmeyi çok istiyorum

Bugün ki menüm
Sabah
Yumurta (tereyağli canan karatayi mi kircam be:)
Salatalık domates
Peynir
Zeytin
2 dilim annemin yaptığı tam buğday ekmeği
İkindi
Mercimek çorbası
Salata
Kepek ekmeği 2 dilim
Kapanış
Sadece turk kahvesi

Birazdan spora gitcem
Bide benim yemekten sonra sade turk kahvesi icersem canım bidaha bisey istemiyor psikolojik mi bilmiyorum:)

Annemlerde kaldim manti vardi cigkofte mercimekcorba. Corba ictim 4 kasik manti yedim ama tam dolu 2 kasiga denk gelio. Gobek icinde cigkofte yedim 3 tane. Bu arada yuruyerek gittim anneme yol 45 dk. Surdu.

sporsuz olmuyor ondan zayıfladığımızda sarkmalar olucak. Spor şart
2 yıl önce önce kilomu verdim sonra hergün ama hergün fitnessa gidip kaç tane alet kullandım hoca eşliğinde ağırlık çalışdım 6 ay sonra gr vermedim ama vucüdum acayip şekillendi harika bir görünüme sahip oldum kim demiş 3 sezeryanla doğum yapmış kadın diye hatta komşum dediki sen eminmisin sezeryanlı olduğuna acayip güzel karnın var fiziğin çok güzel anlatınca aaa doğru yapmışsın demişti geçen beni gören diğer arkadaş zayıflamış tabiki ne kadar sarkık karınlıda olsa sonuçda zayıflamış aşşalayacı gözlerle beni inceledi sanki obezim olsam bile kimene ona nekiiii sevimsiz sevimsiz gülmeside sinirlerimi gerdi

Annemlerde kaldim manti vardi cigkofte mercimekcorba. Corba ictim 4 kasik manti yedim ama tam dolu 2 kasiga denk gelio. Gobek icinde cigkofte yedim 3 tane. Bu arada yuruyerek gittim anneme yol 45 dk. Surdu.
Yıllar önce diyet yaparken ekşili tüm yemekleri sevdiğimden bol bol yemiştim mercimek köftesi kısırda bulguru az kullanıp bol yeşillikli yapıp yemiştim çiğ köfte kim görse aaa bunlarla kilo verilmez alınır dedikleri halde devam ettim hersabah gün doğar doğmaz 30 dkda yürüyüş yaptım 1,5 ayda 10 kilo vermiştim ben bile şaşırmıştım

günaydın kızlarrr,
dün akşam 8de yattım valla 6dakalktımçok yogun düşmüş bünyemm..

çise kaçta yedin çok yememişsin ama yediign saat önemli

sabah kahvaltı
4-5 tane torku tam buğday biskuvit 1 bardak yeşilçay
hava çok soğuktu fırına gidemedik.

günaydın kızlarrr,
dün akşam 8de yattım valla 6dakalktımçok yogun düşmüş bünyemm..

çise kaçta yedin çok yememişsin ama yediign saat önemli
canım günaydın, 19:30 du canım yediğimde 8 olmadan kalktım masadan.

Günaydın kızlar

SABAHKİ MENÜM :
DOMATES
ZEYTİN
2 DAL ÇEÇİL PEYNİR
1 KK BEYAZ PEYNİR
1 HAŞLAMA YUMURTA
FORM BİSKÜVİMLE YİCEM
ÇAY

ÖĞLEN YEMEĞİM GENE YOK

ÇORBA SÖLÜCEM AMA YANINADA SÖĞÜŞ YAPARIM YOĞURT ALIR YERİM BİRDE

slmlar günaydınlarrrrrrrrrrrrr
sabah yarım kol böreği patatesli
1 k.k büy. peynir
9 zeytin

Günaydııın herkese ,

sabah
karatay gibi yaptım kahvaltıyı
1 yumurta kayısı kıcamında haşlama
2 yk peynir
5 zeytin
1 salatalık
biraz maydanoz
5 adet ceviz

öğle
yemeyi düşünmüyorum spor yapacam spordan sonra belki küçük kase yoğurt

akşam
???karar veremedimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…