çok doğru bundan sonra toplu yazacam canımmmmmmesela parçaparça yazılınca, kim gün içinde ne kadar ymiş takibini yapamayız ki
yani hanis en atıyorum ogün çok şeker yesen ben seni uyarırım ama parça parça yzdııgnda aklımda kalmaz ki
niye buyuk harflerle yazma geregi hissettin hic anlamadim...AKŞAMDAN KASTIM TOPLU YAZILMASI CNM
niye buyuk harflerle yazma geregi hissettin hic anlamadim...
oo senin menü süpermiş , afiyet olsun cnmBENDE ETLİ TAZE FASULYE YOGURT YİYCEM BULGUR PİLAVIDA VAR YERİ BELKİ
oo senin menü süpermiş , afiyet olsun cnm
çok acıktım bende yaa
sabah 1 paket eti for yedim
bulgur pilavı yemem sanırım
aynen tatlim hirs yaptim bende daha hic kacamak yapmadim 3.haftama dogru yol aldim 2016nin ilk yarisindan sonra insaallah tig gibi olacagimbu kış mutlaka formda olacağım , çok fena hırs yaptım; 2016 ya istediğim kiloda giricemmm ... inşallahhh
menün güzel masumcum , benimde canım bi mercimekli köfte çekti uzun sürede yapmıyordum onu yapacam akşama yanında ayran .....biraz fazla kalorili ama ne yapayım sanki her taraf mercimekli köfte kokuyor gibi :)))BENDE ETLİ TAZE FASULYE YOGURT YİYCEM BULGUR PİLAVIDA VAR YERİ BELKİ
bence canının çektiği şeyi yemelisin kendini hiç birşeyden mahrum bırakmamalısın diğer öğünde onu dengelersek sorun yok bencemenün güzel masumcum , benimde canım bi mercimekli köfte çekti uzun sürede yapmıyordum onu yapacam akşama yanında ayran .....biraz fazla kalorili ama ne yapayım sanki her taraf mercimekli köfte kokuyor gibi :)))
canım ben zamanında 10 kilo verdimyaa şöyle çorba diyeti mi yapsam diye düşünüyorum bir liste arıyorum kendime uygun yapabileceğim böyle ev yemekleri ile olmayacak sanırım
yaa şöyle çorba diyeti mi yapsam diye düşünüyorum bir liste arıyorum kendime uygun yapabileceğim böyle ev yemekleri ile olmayacak sanırım
menün güzel masumcum , benimde canım bi mercimekli köfte çekti uzun sürede yapmıyordum onu yapacam akşama yanında ayran .....biraz fazla kalorili ama ne yapayım sanki her taraf mercimekli köfte kokuyor gibi :)))
yaa şöyle çorba diyeti mi yapsam diye düşünüyorum bir liste arıyorum kendime uygun yapabileceğim böyle ev yemekleri ile olmayacak sanırım
canım ben zamanında 10 kilo verdim
herhangi bir liste falan uygulamadan ne denk gelirse ev ne pişerse yyierek ama az yiyerek ekmeğe tatlıya çok dikkat ederek birazda sporla ve kendimi aşırı kısıtlamadığım için diyettende zevk alaraK BIKmadan devam ettim tavsiye derim herhangi bir yönteme çok sarılma derim ben çünkü o zaman çok sıkıcı oluyor bıkkınlık geliyor ve hemen bırakıyoruz uzun soluklu olmuyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?