Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

mesela parçaparça yazılınca, kim gün içinde ne kadar ymiş takibini yapamayız ki
yani hanis en atıyorum ogün çok şeker yesen ben seni uyarırım ama parça parça yzdııgnda aklımda kalmaz ki

mesela parçaparça yazılınca, kim gün içinde ne kadar ymiş takibini yapamayız ki
yani hanis en atıyorum ogün çok şeker yesen ben seni uyarırım ama parça parça yzdııgnda aklımda kalmaz ki
çok doğru bundan sonra toplu yazacam canımmmmm

Selam beybiler...
Ben yine sabit bi diyet yapmiyorum.. aksam yememeye devam ediyorum sadece..
Reglim dewam ediyor.. kilomdan emin degilim..

slm kızlar...haftasonu ipin ucunu kaçıranlardanım malesef...dün sabah tartıda çok çok artıyla yüzleşmek durumunda kaldım...dünden beri elimden geldiğince dikkat ediyorum...dünkü menüm...
sabah
mantarlı kaşarlı omlet, 3 dilim ekmek, 4 zeytin, 2 az şekerli çay
öğle
yayla çorbası, kuru fasulye, 1 y.k. pilav, salata
akşam
balık, salata...
akşam yemeğini 18.30 da bitirmiştim.sonrasında çay içtim yanında 3-4 fındık yedim başkada bişi yemedim...
3 km yürüyüş yaptım...3 litrede su içtim...
leslie den bahsedilmiş...4-5 kğ veriyim sonrasında bende başlamayı düşünüyorum...daha önce yapmıştım etkisi güzel hemde yapmak sıkmıyor jilianda sıkılıyorum yapamıyorum...

niye buyuk harflerle yazma geregi hissettin hic anlamadim...

valla adacım büyük harfi küçük harfi yok
iki ara bir dere buraya yazı yazıyorum ve klavyem hangi modda kontrol edemiyorum
mesela sana bu yazıyı yazarken tam 5 kez telefona baktım

ima edecek ve bozulacak hiç birşey yok !!

kızlar öğlen yemeğim 1 kase mercimek çorbası , siz neler yiyeceksiniz bugün öğlende ?

bu kış mutlaka formda olacağım , çok fena hırs yaptım; 2016 ya istediğim kiloda giricemmm ... inşallahhh
aynen tatlim hirs yaptim bende daha hic kacamak yapmadim 3.haftama dogru yol aldim 2016nin ilk yarisindan sonra insaallah tig gibi olacagim
sabah saat 7de
peynirli omlet
ceviz baskada birsey canim istemedi
ogle yok
aksam 5de
3 kasik bulgur pilavi
grilde tavuk gogsu kizarttim
bol salata
4 hurmanin arasina ceviz koyup yedim 3 haftadir tatli yemedigimdenmidir nedir hayatimda yedigim en guzel tatliydi

BENDE ETLİ TAZE FASULYE YOGURT YİYCEM BULGUR PİLAVIDA VAR YERİ BELKİ
menün güzel masumcum , benimde canım bi mercimekli köfte çekti uzun sürede yapmıyordum onu yapacam akşama yanında ayran .....biraz fazla kalorili ama ne yapayım sanki her taraf mercimekli köfte kokuyor gibi :)))

yaa şöyle çorba diyeti mi yapsam diye düşünüyorum bir liste arıyorum kendime uygun yapabileceğim böyle ev yemekleri ile olmayacak sanırım

menün güzel masumcum , benimde canım bi mercimekli köfte çekti uzun sürede yapmıyordum onu yapacam akşama yanında ayran .....biraz fazla kalorili ama ne yapayım sanki her taraf mercimekli köfte kokuyor gibi :)))
bence canının çektiği şeyi yemelisin kendini hiç birşeyden mahrum bırakmamalısın diğer öğünde onu dengelersek sorun yok bence

yaa şöyle çorba diyeti mi yapsam diye düşünüyorum bir liste arıyorum kendime uygun yapabileceğim böyle ev yemekleri ile olmayacak sanırım
canım ben zamanında 10 kilo verdim
herhangi bir liste falan uygulamadan ne denk gelirse ev ne pişerse yyierek ama az yiyerek ekmeğe tatlıya çok dikkat ederek birazda sporla ve kendimi aşırı kısıtlamadığım için diyettende zevk alaraK BIKmadan devam ettim tavsiye derim herhangi bir yönteme çok sarılma derim ben çünkü o zaman çok sıkıcı oluyor bıkkınlık geliyor ve hemen bırakıyoruz uzun soluklu olmuyor yani

ada yiyebilrisin cnm ayça kayada veriyor mercimekli köfte digr ögünde yumurta ye

ayça kayanın kitabını alıpokumanı tavsye ederim
bildiigm şeylerdi ama beni dizginledi baya bir faydası oldu
çorbayı bile korkarak içiyordumm

katılıyorum sıkılmadan diyet yapmakçok önemlii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…