Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

olabilir aslındaa ama herkes kopyla yapıştır yapabilir eski sistem gibi
ya bi ton liste oluyo ozamanda bence belli bi saate kadar yapsın herkes bildirimini saat 4 gibi misal hazırlarsın, zaten bu haftada bildirim yapmayan olursa geçen hafta yapmayanlardan onu çıkartıcaz.

telden yapılmaz liste
haftası sonu pc yi çmıyorum be misal

telden yapılmaz liste
haftası sonu pc yi çmıyorum be misal
sadece telden girenlerde oluyodur ama alıntı yapıp üstünden düzeltilicek yapılabilir bence, neticede bende ctesi 3e kadar çalışıyorum listeyi mecbur telden yapıcam.

Bu konu başlığı tam benlik!
Gün boyu sindirim sistemizin en çok çalıştığı saatler sabah ve uyku saatlerine denk geliyor kızlar. Bu sayede hızlıca kilo verebiliyoruz. Akşam üstüne doğru yediklerimizin ise (ergenlik sonrası herkesin yaşadığı) sindirimi zorlaştırdığı bilinen bir gerçek. Tabi akşama kadar çikolata, gofret yiyip yiyip akşam yemedim demeyin.

sadece telden girenlerde oluyodur ama alıntı yapıp üstünden düzeltilicek yapılabilir bence, neticede bende ctesi 3e kadar çalışıyorum listeyi mecbur telden yapıcam.

bildirmler yapılır liste ptesiye kalır ozaman

menü
1 paket form büskivi
krem peynir, beyaz peynir
5 zeytin
kahvaltılık salça
domates-biber

öglen
1.5 tabak etli taze fasulye
yogurt

akşam
300 cc kefir
1 tane ekşi yeşilelma
3 badem 3 ceviz

1lt su
1 bardak lahana suyu

Kizlar ben sabah yedigim biskuvilerle duruyorum.. daha yeni ciktim, bu saatten sonra da bisey yenmez.. bu gece zor gececek..

Herkese merhaba
Daha once burdaydim. Bi biraktim. Simdi hicbi kiyafet olmuyor(
Ins bu sefer olur.
Kilom 72 ilk defa 7li rakam gordum bu yaz(hic sevmedim
Sabah 6:30 bir tost sekersiz cay
Oglen kahvalti bi dilim ekmek
Aksam 5te mercimek corba, guvec, cacik bi dilim ekmek
Su ve sekersiz cay...

menü
1 paket form büskivi
krem peynir, beyaz peynir
5 zeytin
kahvaltılık salça
domates-biber

öglen
1.5 tabak etli taze fasulye
yogurt

akşam
300 cc kefir
1 tane ekşi yeşilelma
3 badem 3 ceviz

1lt su
1 bardak lahana suyu
Masum menulerin epey sıkı görünüyor. Eminim etkilidir de... :) kaç gun , kaç kilo gitmiş durumda şuan? Baktin mi ?

Kizlar ben sabah yedigim biskuvilerle duruyorum.. daha yeni ciktim, bu saatten sonra da bisey yenmez.. bu gece zor gececek..

Ay nesil ya çok fenaa ve sağlıksız yoğurt Ye süt iç

Sınıfı h.g cnm veririz birlikte kilolari inş

Masum menulerin epey sıkı görünüyor. Eminim etkilidir de... :) kaç gun , kaç kilo gitmiş durumda şuan? Baktin mi ?

Geçen hafta iki kilo gitti cnm tabi su odemm de var bunun içinde . ctesi gorucez

eylem karbon ve şeker görüyorum neünde hep
ama snein pek fazla bir kilon yoktu dimi ?

GÜNAYDIN KIZLAR
AKŞAM KAÇIRDIM VALLA BEN
BİŞİYLER YEİDM SABAHTA TELAFİSİ İÇİN SABAH BİR KASE YOGURT VE EKŞİELMA YEDİM SADECE

günaydınlarrrr akşam annemde kayınvalidemde bir sarma biri dolma verdi bana sarmadan tadına bakmak için 3 tane yedim dolmalarımı bugün yanıma getirdim öğle yemeğim olucak akşam kaçamağım yok görümcem gelmişti yanımda çiko çekirdek götürdü valla ben ağzıma sürmedim azim azimdiiiiirrrrrr

kızlar mümkünse bugün resim atalım buraya olurmu bakalım yorum yapalım birbirimize ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…