ya bi ton liste oluyo ozamanda bence belli bi saate kadar yapsın herkes bildirimini saat 4 gibi misal hazırlarsın, zaten bu haftada bildirim yapmayan olursa geçen hafta yapmayanlardan onu çıkartıcaz.olabilir aslındaa ama herkes kopyla yapıştır yapabilir eski sistem gibi
sadece telden girenlerde oluyodur ama alıntı yapıp üstünden düzeltilicek yapılabilir bence, neticede bende ctesi 3e kadar çalışıyorum listeyi mecbur telden yapıcam.telden yapılmaz liste
haftası sonu pc yi çmıyorum be misal
sadece telden girenlerde oluyodur ama alıntı yapıp üstünden düzeltilicek yapılabilir bence, neticede bende ctesi 3e kadar çalışıyorum listeyi mecbur telden yapıcam.
Masum menulerin epey sıkı görünüyor. Eminim etkilidir de... :) kaç gun , kaç kilo gitmiş durumda şuan? Baktin mi ?
menü
1 paket form büskivi
krem peynir, beyaz peynir
5 zeytin
kahvaltılık salça
domates-biber
öglen
1.5 tabak etli taze fasulye
yogurt
akşam
300 cc kefir
1 tane ekşi yeşilelma
3 badem 3 ceviz
1lt su
1 bardak lahana suyu
Kizlar ben sabah yedigim biskuvilerle duruyorum.. daha yeni ciktim, bu saatten sonra da bisey yenmez.. bu gece zor gececek..
Herkese merhaba
Daha once burdaydim. Bi biraktim. Simdi hicbi kiyafet olmuyor(
Ins bu sefer olur.
Kilom 72 ilk defa 7li rakam gordum bu yaz(hic sevmedim
Sabah 6:30 bir tost sekersiz cay
Oglen kahvalti bi dilim ekmek
Aksam 5te mercimek corba, guvec, cacik bi dilim ekmek
Su ve sekersiz cay...
Masum menulerin epey sıkı görünüyor. Eminim etkilidir de... :) kaç gun , kaç kilo gitmiş durumda şuan? Baktin mi ?
sakarin alamadımgözüme tekçarpna şekerler çok fenaaa
:) Günaydın akşam ne yedin ?GÜNAYDIN KIZLAR
AKŞAM KAÇIRDIM VALLA BEN
BİŞİYLER YEİDM SABAHTA TELAFİSİ İÇİN SABAH BİR KASE YOGURT VE EKŞİELMA YEDİM SADECE
slmlar günaydınlar buda dünkü menüm canlarrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 1656921
VALLA YEDİM BİŞİYLER BOŞVERRR AMA BTİTİ OKISIR DÖNGÜYE DÖNMÜYCEM TEKRAR KAÇAMAK ORDA KALDI :)Günaydın cnm bu hangi kalori programı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?