resim derken göbişim resmimi bence görmek istemezsin.kızlar mümkünse bugün resim atalım buraya olurmu bakalım yorum yapalım birbirimize ne dersiniz
evet canım 58 kiloyum 54 e düşmek istiyorum o yüzden çok aşırı sıkmıyorum kendimi yavaş vereyim kalıcı olsun diye ama inşallah bu senenin son bildiriminde 54 kiloyu yani hedefimi göreceğimi umut ediyorumeylem karbon ve şeker görüyorum neünde hep
ama snein pek fazla bir kilon yoktu dimi ?
ay sorma yaa hepimizde var evet bu dert ama en azından destek oluruz şöyle yapalım böyle yapalım felanresim derken göbişim resmimi bence görmek istemezsin.
olabilir. öncesi ve sonrası ve daha sonrası yapabiliriz.ay sorma yaa hepimizde var evet bu dert ama en azından destek oluruz şöyle yapalım böyle yapalım felan
Eki Görüntüle 1657035 Eki Görüntüle 1657036 Eki Görüntüle 1657037 Eki Görüntüle 1657038 Eki Görüntüle 1657039 Eki Görüntüle 1657040
bende böyleyim benimde basenlerim çok fazlaaaaaaaaaaa!!...
aynen üstüm ceket gömlek hep 38 giyerim ama altım 40 bile dar oluyor kapalıda olduğum için az bol düşsün istiyorum bu sefer 42 giymek zorunda kalıyorum oda belim aşırı küçük kalıyor bel bölgem eteklerin foldur foldur oluyor kalça bölgemde dapdar çok ortansızım yaaaa sporda yapmam lazımki besanlerim öncelikle erisin onları çalıştırmam lazımmmmmmevet cnm seninde yanların basenlerin var yukarın yok benim gibi
aynennn masum doğru sölüyor yanlar şeker canım kes bi an önce şekeriiiiaynen üstüm ceket gömlek hep 38 giyerim ama altım 40 bile dar oluyor kapalıda olduğum için az bol düşsün istiyorum bu sefer 42 giymek zorunda kalıyorum oda belim aşırı küçük kalıyor bel bölgem eteklerin foldur foldur oluyor kalça bölgemde dapdar çok ortansızım yaaaa sporda yapmam lazımki besanlerim öncelikle erisin onları çalıştırmam lazımmmmmm
teşekkür ederim inşallah şu şekeri keserimmmmmmmmmmvalla ben seni çok fit gördümmm eylemm şekeri bıraksan gider onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?