Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Herkese Günaydın,
Dünkü menüm,
sabah
5-6 tanetahıllı biskuvit
öğlen
az tavuk suyu çorba
4 tane minacık köfte
salata tabahı
1 tane ufak yuvarlak kepekli ekmek
akşam beyaz leblebi ve 3-4 tane fındık
su fazla içemedim, sporda yapamadım.Ne yazık ki toplantım vardı..

eylem karbon ve şeker görüyorum neünde hep
ama snein pek fazla bir kilon yoktu dimi ?
evet canım 58 kiloyum 54 e düşmek istiyorum o yüzden çok aşırı sıkmıyorum kendimi yavaş vereyim kalıcı olsun diye ama inşallah bu senenin son bildiriminde 54 kiloyu yani hedefimi göreceğimi umut ediyorum

evet cnm seninde yanların basenlerin var yukarın yok benim gibi
aynen üstüm ceket gömlek hep 38 giyerim ama altım 40 bile dar oluyor kapalıda olduğum için az bol düşsün istiyorum bu sefer 42 giymek zorunda kalıyorum oda belim aşırı küçük kalıyor bel bölgem eteklerin foldur foldur oluyor kalça bölgemde dapdar çok ortansızım yaaaa sporda yapmam lazımki besanlerim öncelikle erisin onları çalıştırmam lazımmmmmm

aynennn masum doğru sölüyor yanlar şeker canım kes bi an önce şekeriiii

Göbeğin yok ya gerisi bana daha kolay geliyor. Basen için yürümen gerekiyor. Şeker ihtiyacı için 48 kalori olan bitter çikolataları önere bilirim tatlı krizleri bu şekilde daha iyi atlatılıyor. Zaten kahve ile aldığında şişiyorsun.

hayır cnm degişti ctesi yaptıkk

öglen menülerde neler var bakalım benim menü zorlayıcı bugün
börek (patatesli , ıpsanak-peynrli ) çorba vr birde

dün kaçamk yaptıgım için bugün geçiştirdim , yogurt ve elma ile öglende börek çorba yerim bir bardakta kefir içer fermuarı çekerim..

bu arada bir arkadaş sormuştu heralde hangi site olduğunu unuttum yazmayı diyet arkadaşım.com diye bir site google'a yazınca çıkıyor ben hep orda kalori takibi yapıyorum o bana belli ediyor nerde kesmem gerektiğini öyle öyle 10 kilo verdim

merhaba herkese ,

sabah erken kalktım ama anca gelebildim kahvaltıdan sonra evi toparla kızımı oyun evine götürdüm oynadı bayağı eve gel yemek uyut anca gelebildim...

sabah
2 yk tulum peynir
5 zeytin
bir adet kırmızı biber
maydanoz
3 adet kızarmış form ekmek

yeşil çay

öğle
dışarıda 1 saat yürüdüm hemen hemen...
çook acıkmıştım yolda bir simit aldım evde çay ile onu yedim.

akşam
sebzeli yemek yaptım 6-7 kaşık ondan yerim
küçük kase yoğurt

bugn spor yapmayacağım dışarda yürüdüm zaten biraz kitap okumaya geçeceğim ....uğur koşarın kitapları bitti )) şimdi ahmet ümit bab-ı esrar diye bir kitaba başladım bayağı sardı beni sufilik anlatılıyor okumayanlara ahmet ümitin sultanı öldürmek kitabınıda tavsiye ediyorum harika bir kitaptı....

HUHU HERKES NEREDEEE
VALLA YEDİGİM BÖREKLER BENİ MAHVETTİ BİRAZ FAZLA KAÇIRDIM SANIRIM SABAHA KADAR BİRŞEY YOK KEFİR BİLE İÇMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM

yokçok yaglı degildiide valla fazla yedim sanırım
bugün daha lokma koymam agzıma kahve içeirms adece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…