Merhabalar
Sabah klasik kahvalti
Oglen menemen, peynir ve zeytin
Ara elma
Aksam guvec, corba, cacik kucuk dilim ekmek.
Aralarda cay ve kahve (sekersiz)
Ben ilk defa bu kadar erken kalkip eeken yatiyorum.
Vucut sokta
Ins etkisi olur.
Masumcum aksam hafif bi corba icsen. Kan sekerin duser yarin yemege saldirirsin. Benim oyle olur dayanamam.
Kizlar menuleriniz cok iyi bu arada...
Kızlar merhaba..
Bende akşam 5 veya 6 gibi bitiriyorum yeme işlemini ama genelde 6 yı bulmuyor. Bu hafta böyle bi düzene başladım bakalım ne olacak.
Hamdolsun canım sen nasılsınakreppp sellam cnm nasılsınnn
Ben yokum diye alınganlık yaptığım liste tamamen yalnış anlamışımYENI LİSTEMİZ 06/06 - 13/06
GRUP 1
1) Ada (Baslangic 73,80) (hedef 65 ) ...73,70...73,500(-200 gr)
2)Çisenaz (Başlangıç 75.80) (hedef 70 ) ..76.30.. (...gr)
3) Antepli (Baslangic 89,00 ) (hedef 60) ..88.1.. (... gr)
4) Semo Doğum yaptı…
5) 27nimet27 (Başlangıç:82,00) (hedef:75)78.80 (... gr)
GRUP 2
6)Nesil (Baslangic 74 ) (hedef 58) ...62.20.. 61.90.. (-300 gr)
7) masum (Baslangic ) (hedef 58 ) ...68.70..67.20 .. (-1500 gr )
Grup 3
11) Henüz kimse yok
KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...
2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...
Anammm geçmişmiydi o bende çok alındım heee canım özür dilerim yalnış anlamışım şimdi tarihe bakdım 2013 müşliste yaptınız mı bilmiyorum ama belki fikir olur diye buldum geçmişten....
Fark edîliyor baya kac kilo verdiniz?Eki Görüntüle 1657953 Kızlar yeşil olan karataya ilk başladığım hafta ortadaki ikinci hafta bordalı olanda demin çekdim her hafta çekiyorum
süper olmuşsun canımmmm yaaa kaç kiloydun sen aynıydık amagaliba dimi boyun kaç yaşın bideEki Görüntüle 1657953 Kızlar yeşil olan karataya ilk başladığım hafta ortadaki ikinci hafta bordalı olanda demin çekdim her hafta çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?