Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

selam canım;
metabolizma çalıştıran çayın tarifini verebilir misin?

ayyyy çok acıktım bayılazayımmmmm
kimsedende ses çıkmamış bugün

bi günaydınd edim kaçtım
akrap iyiimc nm hala sürünmece topikler arasında :)

macigg bayaa farke tmişşş cnmm tebriklerr
Sağol canım ağzından bal damlıyor
süper olmuşsun canımmmm yaaa kaç kiloydun sen aynıydık amagaliba dimi boyun kaç yaşın bide
Boyum 168 canım evet en son tartıldığımda 76.600 dum ama yine kilo verdim bu hafta sağol canım ayyy daha bir çoştum siz değişlik var deyince az verdim gerçi 3. Haftam bu hafta yağ gitti sanırsam
ne kadar kısa zamanda ne kadar farketmişiniz öyle bravooo tebriklerrrrrr
Sağol tatlım
selam canım;
metabolizma çalıştıran çayın tarifini verebilir misin?
O çay paket halinde tatlım yurtdışında çin aktarından aldım burdan birisi resmini istemişti gösterdim orda yokmuş ablamda baktı bi ara yok dedi ama emin ol bol bol su içip bol yeşillik az et yersen makina gibi çalışıyor metabolizman çinli diyetisyene gitmiştim geçen yıl ünsan vucudü günlük 200 gr etle tüm proteini alırmış gerisi yağ dedi o etin yanında bol salata ye fındık ceviz badem oda önermişti sebze bol bol tüket zayıflamazsan gel beni bul dedi karatay gibi beslenmemi istedi ve yıllardır çalışmayan bağırsak metabolizmam 3 haftadır tıkır tıkır

kızlar ctesi günü bildirim yapmyı unutmayın olurmu
heycanla bekliyoruz bakalım ben bu hafta hiç tartılmadımm

kahvaltida
5 zeytin
beyaz peynir
yarim domates
yarim salatalik
yarim dilim ekmek
bi tatli kasigi bal ihtiyacim vardi :)
bal yedigim icin sekersiz bir bardak cay

öglen cay su meyve gecistiririm

aksam

corba ve salata dusunuyorum dün köfteyi fazla kacirdim cünki

ayyy gecen hafta 76,100 gördüm bu hafta 75 i göremicem gibi hissediyorum coksıkı diildim sanki bu hafta ama bu 2 gün sıkarsam kendimi vericeyimdir inşallah bu 2 güne dikkat edim bariiii

birde Form caylarini örenenler var metabolizma icin siz hic denedinizmi ?
Form çaylarını hiç içmedim canım bu resimdekinide 2-3 günde bir alıyorum normalde günde 2 defa diyor ama birkere denedim kesinlikle evden çıkılmaz o derece hemde iyi değil dedi dr tembellik yapar dedi ama yeşil çayımı günde iki fincan içiyorum onunda etkisi var sanırsam yağ yakmada

anladim peki nerden aldiniz o cayi?

anladim peki nerden aldiniz o cayi?
Ben yurtdışında yaşıyorum burdan aldım çinlilerin aktarından ayyy bu çayın hikayesi bile var çinli biri hintli öğretmene demiş oda sabahdan almış derse girmiş aman allahım diyor ben c blokda ders veriyorum 5. Katta tuvalet b blokda 2. Katta tüm donlarıma yaptım rezil oldum okula ne güldükkk bizdeee birgün bize anlattı tabiki o çok komik anlatıyor

Son düzenleme:
Bugün
Sabah
6-7 zeytin
Ceviz
Peynirli omlet
Salatalık
Domates
Öğle
Pastırma
Peynir
Üzümlü ceviz pastırması
Bugün protein patlaması yaşadım canım çok protein istedi
Akşam
Cacık
Yine üzümlü cevizli pastırmadan azıcık parça

daha ugrayamazdim sanirim ben olsaydim o okula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…