ne kadar kısa zamanda ne kadar farketmişiniz öyle bravooo tebriklerrrrrrEki Görüntüle 1657953 Kızlar yeşil olan karataya ilk başladığım hafta ortadaki ikinci hafta bordalı olanda demin çekdim her hafta çekiyorum
selam canım;Kızlar çok vermedim ama herkes kilo vermişsin sen diyor dün sabah eşimde dedigünde 4 lt su içiyorum dahada içerim acayip susuyorumda böbreklerim yorulur diye içmiyorum 2 bardak yeşil çay 2 -3 günde bir metabolizma çalıştıran çay içiyorum acayip birşey dışarı çıkarmaz insanı o derece etkisi 2 gün sürüyor yediklerim
Sabah
2 yumurta
3 zeytin
Beyaz peynir
Ceviz
1 domates
Nane maydanox dereotu[bu dereotunu yedigim an birsey daha yiyemiyorum acayip istah kesiyor]
Öğle
250 gr peynirli salata okulun kantininden aldım grmını ordan biliyorum
Akşam
Cacık bir kase
1 hurma
Biraz ceviz biraz badem bu kadarrrr
Sağol canım ağzından bal damlıyorbi günaydınd edim kaçtım
akrap iyiimc nm hala sürünmece topikler arasında :)
macigg bayaa farke tmişşş cnmm tebriklerr
Boyum 168 canım evet en son tartıldığımda 76.600 dum ama yine kilo verdim bu hafta sağol canım ayyy daha bir çoştum siz değişlik var deyince az verdim gerçi 3. Haftam bu hafta yağ gitti sanırsamsüper olmuşsun canımmmm yaaa kaç kiloydun sen aynıydık amagaliba dimi boyun kaç yaşın bide
Sağol tatlımne kadar kısa zamanda ne kadar farketmişiniz öyle bravooo tebriklerrrrrr
O çay paket halinde tatlım yurtdışında çin aktarından aldım burdan birisi resmini istemişti gösterdim orda yokmuş ablamda baktı bi ara yok dedi ama emin ol bol bol su içip bol yeşillik az et yersen makina gibi çalışıyor metabolizman çinli diyetisyene gitmiştim geçen yıl ünsan vucudü günlük 200 gr etle tüm proteini alırmış gerisi yağ dedi o etin yanında bol salata ye fındık ceviz badem oda önermişti sebze bol bol tüket zayıflamazsan gel beni bul dedi karatay gibi beslenmemi istedi ve yıllardır çalışmayan bağırsak metabolizmam 3 haftadır tıkır tıkırselam canım;
metabolizma çalıştıran çayın tarifini verebilir misin?
birde Form caylarini önerenler var metabolizma icin siz hic denedinizmi ?Eki Görüntüle 1658265 Eki Görüntüle 1658278 Canım o çay bu işte
Form çaylarını hiç içmedim canım bu resimdekinide 2-3 günde bir alıyorum normalde günde 2 defa diyor ama birkere denedim kesinlikle evden çıkılmaz o derece hemde iyi değil dedi dr tembellik yapar dedi ama yeşil çayımı günde iki fincan içiyorum onunda etkisi var sanırsam yağ yakmadabirde Form caylarini örenenler var metabolizma icin siz hic denedinizmi ?
hım anladım canım bende metabolizma hızlandırıcı çay arıyorum yaEki Görüntüle 1658265 Eki Görüntüle 1658278 Canım o çay bu işte
anladim peki nerden aldiniz o cayi?Form çaylarını hiç içmedim canım bu resimdekinide 2-3 günde bir alıyorum normalde günde 2 defa diyor ama birkere denedim kesinlikle evden çıkılmaz o derece hemde iyi değil dedi dr tembellik yapar dedi ama yeşil çayımı günde iki fincan içiyorum onunda etkisi var sanırsam yağ yakmada
canım internetten bak kendin hazırlayabileceğin hem burdada var zayıflama kürleri bölümünde orayada bak istersenhım anladım canım bende metabolizma hızlandırıcı çay arıyorum ya
Ben yurtdışında yaşıyorum burdan aldım çinlilerin aktarından ayyy bu çayın hikayesi bile var çinli biri hintli öğretmene demiş oda sabahdan almış derse girmiş aman allahım diyor ben c blokda ders veriyorum 5. Katta tuvalet b blokda 2. Katta tüm donlarıma yaptım rezil oldum okula ne güldükkk bizdeee birgün bize anlattı tabiki o çok komik anlatıyoranladim peki nerden aldiniz o cayi?
bende yurtdisindayim bi bakarim ozaman cinlilerden :) tsklerBen yurtdışında yaşıyorum burdan aldım çinlilerin aktarından
daha ugrayamazdim sanirim ben olsaydim o okulaBen yurtdışında yaşıyorum burdan aldım çinlilerin aktarından ayyy bu çayın hikayesi bile var çinli biri hintli öğretmene demiş oda sabahdan almış derse girmiş aman allahım diyor ben c blokda ders veriyorum 5. Katta tuvalet b blokda 2. Katta tüm donlarıma yaptım rezil oldum okula ne güldükkk bizdeee birgün bize anlattı tabiki o çok komik anlatıyor
tamam canım sağolcanım internetten bak kendin hazırlayabileceğin hem burdada var zayıflama kürleri bölümünde orayada bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?