evet normal kola bedava yemeğin yanına bedava verdiler ben de nerde beleş oraya yerleş hüpletimmm
Sen bilmezsin bizim buralarda pek bedava yoktur.O yüzden okdar heyecan yaptım ki lightını isteyemedim belki vaz geçerler diyebedava kilolalrda gelir cnm niye içtin 12 küp şeker gibi
lıgyt isteseydin yada ayranla degiştirseydin
bu seferlik es geçtim nerdeyse 2 aydır hiç kola içmiyordum dip yaptım ama en azından öğlen içtmiş oldum.Sen bilmezsin bizim buralarda pek bedava yoktur.O yüzden okdar heyecan yaptım ki lightını isteyemedim belki vaz geçerler diye
boyun kaç bebeğim iyi görünüyosunevet buda dünkü halim
162 cm bundan 2 ay aöncesi fotolar var korkunç topluuklarda çok yer kaplıyordum.6, kilo kadar gitti çok mutlu oldum.boyun kaç bebeğim iyi görünüyosun
ahh ahh o 6 kilo dediğin 72 eder cnm bende 72 in üstündeyim gene iyisin yani bende 76,100 görmüştüm cuma ama su an hergün bakıom 76,500 76,800 öle gidip geliom162 cm bundan 2 ay aöncesi fotolar var korkunç topluuklarda çok yer kaplıyordum.6, kilo kadar gitti çok mutlu oldum.
sakın yılma.. Bende kilo artığından beri birçok sağlık problemi yaşadım. Her doktara gitmemde kilo vermen gerekiyor diye söylediler.ahh ahh o 6 kilo dediğin 72 eder cnm bende 72 in üstündeyim gene iyisin yani bende 76,100 görmüştüm cuma ama su an hergün bakıom 76,500 76,800 öle gidip geliombu hafta eksi diil + görücem üzüldüm ama yılmıcam
Canım bana diyorsunda kilona göre sen benden daha iyisin göbeğim olmasın senin popanda toplanmış ve maşallah bayağı dik duruyor. O dikliği kaybetmeden kilo verirsen valla süperbuda benn
ah be canımm bende ondan şikayetçiyim 56 kiloyken bile öle duruyo genetik oCanım bana diyorsunda kilona göre sen benden daha iyisin göbeğim olmasın senin popanda toplanmış ve maşallah bayağı dik duruyor. O dikliği kaybetmeden kilo verirsen valla süper
ah be canımm bende ondan şikayetçiyim 56 kiloyken bile öle duruyo genetik o
göbek sorunum benimde var canım aslında giyim tarzımı düzelttim düşük beli bıraktım biraz düzeldi görüntüm, ama var yani göbeğim benimde aynen ekmek yiyince şişyordu, ekmeği çıkardım hayatımdan en azından gereksiz şişmiyor artıken azından bana biraz yesem kaç aylık diye soruyorlar. Göbek en beteri...
Sen bilmezsin bizim buralarda pek bedava yoktur.O yüzden okdar heyecan yaptım ki lightını isteyemedim belki vaz geçerler diye
buda benn
evet buda dünkü halim
Ramazan bayramında 71 civarını gördüm. Ve tatil resimleri gördüm ondan beri deli dana gibiyim.yandan resmimi koymadım daha fena.ebru sen kaç kiloydun biraz yanların göze battı sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?