Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bedava kilolalrda gelir cnm niye içtin 12 küp şeker gibi
lıgyt isteseydin yada ayranla degiştirseydin
Sen bilmezsin bizim buralarda pek bedava yoktur.O yüzden okdar heyecan yaptım ki lightını isteyemedim belki vaz geçerler diye

Sen bilmezsin bizim buralarda pek bedava yoktur.O yüzden okdar heyecan yaptım ki lightını isteyemedim belki vaz geçerler diye
bu seferlik es geçtim nerdeyse 2 aydır hiç kola içmiyordum dip yaptım ama en azından öğlen içtmiş oldum.

bu arada günaydın kızlar hiç umudum yok yarına eksi çıkıcama ama bu akşam annemde kalabilirim yani tartılamayabilirim aaaa evettt, masummcum o halde ptesi liste yapıcan ya ptesi bildiriyim kilomu ozaman eksi çıkar belkide

162 cm bundan 2 ay aöncesi fotolar var korkunç topluuklarda çok yer kaplıyordum.6, kilo kadar gitti çok mutlu oldum.
ahh ahh o 6 kilo dediğin 72 eder cnm bende 72 in üstündeyim gene iyisin yani bende 76,100 görmüştüm cuma ama su an hergün bakıom 76,500 76,800 öle gidip geliom bu hafta eksi diil + görücem üzüldüm ama yılmıcam

sakın yılma.. Bende kilo artığından beri birçok sağlık problemi yaşadım. Her doktara gitmemde kilo vermen gerekiyor diye söylediler.
yüksek tansiyon, ayakta burkulmalar gibi kilo iyi değil. Sabredelim arkadaşlar elbet kaçamaklar olucak ama telafi etmeyide öğrenmemiz gerekiyor.
istediğim kiloya inene kadar kıyafet almıyorum.Çünkü göbeğim yüzünden istedğim hiç bir kıyafet güzel durmuyor alamıyorum. Allah izin verirse bu sefer haledecem.

Canım bana diyorsunda kilona göre sen benden daha iyisin göbeğim olmasın senin popanda toplanmış ve maşallah bayağı dik duruyor. O dikliği kaybetmeden kilo verirsen valla süper
ah be canımm bende ondan şikayetçiyim 56 kiloyken bile öle duruyo genetik o

ah be canımm bende ondan şikayetçiyim 56 kiloyken bile öle duruyo genetik o

Böyle düşünmne üzüldüm. Çümkü şu anda senin gibi olmak için insanlar ameliyat oluyorlar. Spor salonlarında ağırlıklar ile dikleştirme için uğraşıyorlar valla bunun kıymetini bil şanslısın.

en azından bana biraz yesem kaç aylık diye soruyorlar. Göbek en beteri...
göbek sorunum benimde var canım aslında giyim tarzımı düzelttim düşük beli bıraktım biraz düzeldi görüntüm, ama var yani göbeğim benimde aynen ekmek yiyince şişyordu, ekmeği çıkardım hayatımdan en azından gereksiz şişmiyor artık

ekmeği tamamen hayatımdan çıkaramıyorum. Çünkü daha önce diyetisyene de gittim. Her öğünde 2 dilim tahıllı ekmek yiyecen demişti. Hem tok tutup abartmanı önler hemde baırsakları çalıştırır demişti. Benim en büyük korkum sindirim zorluğu ile karşılaşmak. midedeki reflü cabası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…