Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

aman diyetisyenlerin hepsi aynı dayıyorlar ekemgi ben sadece günde tek ögün yeme tarftarıyım ekmegi ya sabah ya öglen akşam keisnlikle degil..

Ok tskler bunlari bende yapmaya calisiyorum ins faydasini görürüm lesile yi bende bi bakim :)
hayır ama lesile 3 mil yapmıştım bir denem birde plates 0 lanmıştı
ayrıca kh ve şeker tüketimini sınırlmak akşam 5 ten sonra yememe çok iyi geliyor
nun

ya aslında evet ekmek yemediğim için wcye 2 günde bir çıkmaya başladım, haftada 1 de olsa yiyim bari eskiden hergün cıkardım

Kizlar kaynatmissiniz epey :)
Benim menum ayni sabah ve oglen.
Aksam disarda oluruz bakalum ne uydurucam.
Hazir gitmisken kucuk beden bi pantolin alasim var! Ne dersiniz hirs olur mu

merhaba kızlar ,

Dün çok yoğundum gelemedim dün kaçamaklarım oldu ne yazıkkiiii (((

dünkü kaçamağım bir çikolata veee 2 avuç ay çekirdeği akşam çayın yanında ((((

evler çok soğuk yaaa hiç spor yapasım gelmiyor üşüyorum .. bend ehemen kendimi kitap okumaya atıyorum ...

buraya ilk başladım ki diyete dönecem lor peynir alacam , esmer bulgurdan lapa yapacam.. patlıcan közleyip üzerine domates döküp yoğkurtla yiiyordum artık bu tarz şeyler yapacam biraz kilo verdiğimi görsem gaza gelecem...

Kizlar kaynatmissiniz epey :)
Benim menum ayni sabah ve oglen.
Aksam disarda oluruz bakalum ne uydurucam.
Hazir gitmisken kucuk beden bi pantolin alasim var! Ne dersiniz hirs olur mu
canım şuan ki bedeninden bir beden küçük al daha küçüğünü alma çünkü ziyan oluyor belli bir zaman sonra amannn imkansız diyorsun bırakıyorsun ama bir beden bir beden olunca gözünde büyümüyor ... benim dolabımda 38 beden o kadar çook kıyafet var ki bekletiyorum hala önümüzdeki yaz hepsini giymek istiyorum inşallahhhhhh

ada bugün bişiy yeme yarın tartı günü maluma tarsın kaçamagı inşş

bende akşama yeşil elmayı godruycam yogurdun içine katıp , içine ceviz ve tarçın

bende akşama yeşil elmayı godruycam yogurdun içine katıp , içine ceviz ve tarçın
ben geçen baharda yapıyordum 8 kavrulmmaış badem ve bir elma üzerine çooook az tarçın inanılmaz bağırsaklarımı çalıştırmıştı beni aslında akşam öğğünü olarak bunu yiyip günü kapata biliriz süper bir menü...

masummm böyle istediğim gibi diyeti otutturamadım bi kaçamkalrım oluyor sinir oluyorum ...

kız şu kitabı alsana en kısa zmanda bak çokk memmun kalıcaksın
git geller insanı yoruyor hangi diyet sapantısı birde

kız şu kitabı alsana en kısa zmanda bak çokk memmun kalıcaksın
git geller insanı yoruyor hangi diyet sapantısı birde
alacam artık varya eşime yüzüm yok yok kan grubu ile beslenme ile ilgili iki kitap aldım canan karatayın iki kitabını aldım ama bende değişen bişey yok şimdi bunu kitabı alır elimde görürse haaaahhh yine başladı diyecek ))

ayça kaya 5333 demi kitabın ismi olmazsa netten sipariş vereyim ))

Selam kizlar..
Bende heyecanla sabahi bekliyorum..
Dikkat ettim ama sonuc alamiycam gibi..
Reglim bugun bitti ama tarti ayni..

Kizlar bu ogun gecistirmek icin cok ideal bi tarif..
Gecen sene cok yaptim ben bunu.. ama aksam saatine birakmamanizi tavsiye ederim.
Elma bile olsa aksam meyve ters sonuc veriyo bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…