Simit icin herhangi bi egzersiz yapiyormusunuz?günaydınnn
ebru bir şişe kola normal mi diyet mi?
ayy simitleirm giidyor çok mutluyum
Simitl
Simit icin herhangi bi egzersiz yapiyormusunuz?
nunhayır ama lesile 3 mil yapmıştım bir denem birde plates 0 lanmıştı
ayrıca kh ve şeker tüketimini sınırlmak akşam 5 ten sonra yememe çok iyi geliyor
canım bu ince kazak gibi lcw den almıştım dar gelemez bu baya dökümlü l bedeni bilebu swetin aynısından bendede var nasıl özledim spor giyinmeyi ama benimki dar geliyor inat ettim giyicem onu
ya aslında evet ekmek yemediğim için wcye 2 günde bir çıkmaya başladım, haftada 1 de olsa yiyim bari eskiden hergün cıkardımekmeği tamamen hayatımdan çıkaramıyorum. Çünkü daha önce diyetisyene de gittim. Her öğünde 2 dilim tahıllı ekmek yiyecen demişti. Hem tok tutup abartmanı önler hemde baırsakları çalıştırır demişti. Benim en büyük korkum sindirim zorluğu ile karşılaşmak. midedeki reflü cabası...
canım şuan ki bedeninden bir beden küçük al daha küçüğünü alma çünkü ziyan oluyor belli bir zaman sonra amannn imkansız diyorsun bırakıyorsun ama bir beden bir beden olunca gözünde büyümüyor ... benim dolabımda 38 beden o kadar çook kıyafet var ki bekletiyorum hala önümüzdeki yaz hepsini giymek istiyorum inşallahhhhhhKizlar kaynatmissiniz epey :)
Benim menum ayni sabah ve oglen.
Aksam disarda oluruz bakalum ne uydurucam.
Hazir gitmisken kucuk beden bi pantolin alasim var! Ne dersiniz hirs olur mu
ben geçen baharda yapıyordum 8 kavrulmmaış badem ve bir elma üzerine çooook az tarçın inanılmaz bağırsaklarımı çalıştırmıştı beni aslında akşam öğğünü olarak bunu yiyip günü kapata biliriz süper bir menü...bende akşama yeşil elmayı godruycam yogurdun içine katıp , içine ceviz ve tarçın
masummm böyle istediğim gibi diyeti otutturamadım bi kaçamkalrım oluyor sinir oluyorum ...ada bugün bişiy yeme yarın tartı günü maluma tarsın kaçamagı inşş
masummm böyle istediğim gibi diyeti otutturamadım bi kaçamkalrım oluyor sinir oluyorum ...
bu arada masumcum , badem daha çok yakışıyor yoğurda cevizle ben pek sevmemiştim...bende akşama yeşil elmayı godruycam yogurdun içine katıp , içine ceviz ve tarçın
alacam artık varya eşime yüzüm yok yok kan grubu ile beslenme ile ilgili iki kitap aldım canan karatayın iki kitabını aldım ama bende değişen bişey yok şimdi bunu kitabı alır elimde görürse haaaahhh yine başladı diyecekkız şu kitabı alsana en kısa zmanda bak çokk memmun kalıcaksın
git geller insanı yoruyor hangi diyet sapantısı birde
bende akşama yeşil elmayı godruycam yogurdun içine katıp , içine ceviz ve tarçın
ben geçen baharda yapıyordum 8 kavrulmmaış badem ve bir elma üzerine çooook az tarçın inanılmaz bağırsaklarımı çalıştırmıştı beni aslında akşam öğğünü olarak bunu yiyip günü kapata biliriz süper bir menü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?