Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

artık sabahları yazıcam menleirmi
akşam kaçamak yapıyorumm onlarıda yazarsam azalır en azından

kaçamak kısmını yazamıyorum akşam yazıdımda o yzüden hergün sabah menüleir yazıcamm

akşam kaçamak yapmıyosam yani yemiyosam gündüzde sonuçta tıka basa yemediğim için suçluluk duymuyorum gündüz yediklerimden. akşam yersem suçlu hissediyorum

Benim de aksam menum pirasa yogurt arti uzum.
Ekmeksiz cok zor yaa pirasa.
Uzum olmadi ama bugunluk boyle

Ben oglen yemedim.. saat 16 gibi nohutlu pilav yedim.. kucuk ayran ictim.. baska bisey yemem artik bu aksam..

Gerci esimin dogum gunu.. belki minnacik pasta yerim.. :)

güünaydın çok şükür cuma geldi kızlar
nasılsınız , herkes nerdeeeeeee herkes zayıfladı bri benmi kaldım yogsamm

günaydın

aç bir akşamdan sonra herkese günaydın,

düz sabah yarım poğaca
öğlen büyük bir kase domates çorbası 1 dilim ekmek
ve sonrası açım.
sabah 4-5 tane kepekli çubuk kraker yedim.

Öğlen patronumuzun hanımı pilavlı tavuk yapacakmış yemek zorundasın.

Artık ondan sonra yine açım.
Ama sabah tartıldım ve 63,4 düşmüşüm yarına daha düşermi bilmem. Regli dönemini kilo almadım ve vererek atlatmak süper bişey.

kaç kilo gitti şimdii ,
aç yatmak tekçözüm valla ama ben bu hafta bunu pek beceremedim ama bugünden itibaren başlıyor akşam orucum eskisi gibi

kaç kilo gitti şimdii ,
aç yatmak tekçözüm valla ama ben bu hafta bunu pek beceremedim ama bugünden itibaren başlıyor akşam orucum eskisi gibi
Toplamda çok değil sizle başladığımda 65,5 idi şimdi 63,4 2 kg kesin gitmiş.
Olsun çok hızlı olmasın ama gitsin.ne zamandır 63 görememiştim. Bu sebepten 100-200gr değiştiriyor.Ama bu hafta hiç spor yapamadın yavaşladı tabiki

dünkü menümü yamaycaktım amaa
yazmyınca kaçamaklar artıyorr
valla dediigmi yapın yaptıgımı ypamayın
son zamnalrdaki diyetleirm hep 3, haftada bozuluyor zaten ama haftaya yine iler elimde olacak

kahvaltı
1 paket form
5 zeytin
peynir -zeytin domates

öglen
1tabak etli kurufasulye
salata

akşam
kocabir kase salata
bir bardak kefir
(çıkmadan 17:30 gbi )

veeeeeeeeeee kapıyı bi açtım komşummm çocukalra neşere getirmiş
1dilim ıslak kek
3-4 kaşıkkısır
1 dlm börek kıymalı
3 tane patates topu
yarımdili limonlu mozaik pasta ((

oooooo alem yapmışsın. nediyeyim demek bugün açsın herhalde sende

oooooo alem yapmışsın. nediyeyim demek bugün açsın herhalde sende

bugün ve bundan sonraki hergünnn :))

vallaa bir armut yeidm sabah
ofise gelincede sütlü kahveee, içtim öglen yemegimi yiyip ahgzımı kapatacam çoka cıkırsam yine ya üt yada yogurtt

bugün ikimiz takılacaz herhalde. Herkes kaçak durumunda mı? Yoksa yoksa.......

Öğlen yemekte yedim yedim.
sırada bir tane aşure var.

Merhaba kızlar ,

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 yk peynir
4 zeytin
maydanoz ve 2 küçük domates
3 adet kızarmış form ekmek

öğle
yeşil çay
kızımın kraker yiyiordu 4 adet ondan yedim hala tokum bişey yemem sanırım...

akşam
? daha karar veremedim ne pişireceğime ayyyy bana göre versinler hergün ev temizleyeyim ama şu yemek derdi beni bunaltıyor ne yapsam ne yapsam diyeeeeeeee

spor yok şu saate kadar 1,5 lt su içtim....akşama kadar 2,5 olur...

Eeebru ne güzel veriyorsun maşaallah masumcum bende aynen ceza verdim bugün kendime sabah
Klasik karatay kahvaltısı
Öğle saat 1:30
Küçük çikolata yedim
Mercimek çorbası başkada birşey yemiyecem bugün cezalıyım

Ayyy canım aynen bende daha okulda başlıyorum ne pişircem bugün demeye bizimkiler bide aynı yemeği iki öğün yemiyorlarallahdan kahvaltı yapıp herkes çıkıyor evdende akşama birarada oluyoruz bazen eşim erken gelip yemek yapıyor güya yemek ne bulursa tencere koyup birbirine katıp pişiriyorben yapsam yemez heeebende harika olmuş diyorum sırfff gelince yorgunum yemek derdi olmuyor diye yoksa kim yer onun uzaylı yemeğinibende çok bunalıyorum yaaaa yemek yapmakdan

Masum nptn kiz bize de ayiraydin azcik
Sen cok ac kaliyosun bence ondan oluyo.
Gecen bi haftayi degerlendirdigimizde bunu cikardim. Bundan sonra yolumuza bakalim devamm.
Sabah kalkinca giyecek kiyafet bulamayinca yakismayinca ne buyuk kotuluk etmisim kendime diyorum. Bu beni hirslandiriyor. Veremesemde kilo, haftayi degerlendirip ne hata yaptigima bakicm. Siz ne dusunuyosunuz kizlar?

Kızlar bildiğiniz camış gibi yiyorum iki gündür. Regli olamadım saldırdım resmen her şeye.

bugün ikimiz takılacaz herhalde. Herkes kaçak durumunda mı? Yoksa yoksa.......

Öğlen yemekte yedim yedim.
sırada bir tane aşure var.
Burdayim sekerr...
Sabah tost
Ara yarim mandalina
Ogle menemenli kahvalti 2 dilim ekmek
Aksam pirasa ve haslanmis tavuk
Bakalim yarin tartiiiiii gunuu

yarın tartıda biraz kötü olabilir, bırakmak yok. Herkes kacamak yapıyor bubizi yavaşlatıyor yeterki gün aşırı yapmayalım. Bu hafta herkes malum regli yüzünden yorulduk ama yarın ne çıkarsa daha azimle yola devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…