YAPICAK BİŞEY YOK CANIM OHALDE HAFTAYA BİLDİRİM YAPARSIN HAFTA İÇİ DE YAZMA LİSTE KARIŞMASIN CANIM. EN ALTA ADINI FELAN AYNI FORMATTA EKLERSİN HAFTAYA CTESİhanımlar sabah kalktım ki balkonda unutulan tartım ıslanmış ablama sordum onun tartı da çalışmıyorbu gün tam olarak kilo bildirimi yapamasam da perşembe akşam üzeri arkadaşımda tartılık 59.100 gram çıkmıştım şimdilik tartıyı kurutucam kuruyunca çalışır mı bilmiyırum yoksa yenisini alıcaz
Yazi dusun cici kiyafetleri.yaz kızlar bu soğukta yağmurda ofise geldim. Nöbetçiyim. Herkes evinde ben napıyım. Bari cevap verin sıkıldım offff.
Annem kurutuyo ne guzel organik. Ben yiyemiyorumen öğlen yemeğini yiyorum sonra hafif atıştırma yapmaya çalışıyorum. Aama şunu farkettim.4 gibi 2 tane gün kursu yiyince tuvalete fazladan gidiliyor.Üzerine bol su daha tok tutuyor. eve gidince sade nescafe içince tıkanıyorum.
Form cayi agri yapiyor evet.ne yazık kı form çayını ben içmeye korkuyorum. Neden diyecksen bende akşam içsem karnımda sadece müthiş derece gaz yapıyor. ve tüm gecemi filan acı içinde oluyor. ama sabah tan aç karna içersem tuvalete çıkartıyor tabi yine şiddetli gaz sancısı ile... Ondan ben kullanmıyorum. Daha önce diyetisyenim sabah kalınca 2 adet ceviz ve 2 adet incir kurusu ve üzerne bolca su demişti. Onu deneyebilirsin. bağırsakları çaıştırıyor. Ben yapamıyorum. Gözümü nescafe ile açıyoum anca. sonra yiyemiyorum.
Cok guzel bi kilodasin arkdsm.Gunaydin kizlar..
Ben bekledigim sonucu goremedim bu hafta..
Hafta ici 60.9 gordum ama sonra kaybettim.
Bugun 61.3..
Tebrik ederim...64.4 kg 63.5 kg düsmüsüm yasasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?