o sagliksiz olmazmi öyle :S
ben okadar erken birakamamValla gayet sağlıklıyim diyor
Acliktsnda ölmemiş
nar zayiflayama yardimci oluyormus göbek yaglarini eritebiliyormus bilgisi olan varmi?
birde oruc tutmaya baslicam nasil yesem iyi olur ?
evet dün aksam yiyim mi diye bi nete baktim ve orda okudum yardimci oldugunu zayiflamaya acaba tecrübe eden varmidirNarinda tam vakti aslında
Sevindim senin adina masum.Günaydın şubesi gore -600 gr akşam bir avuc fındık yedim onu yemesem daha çok önerdi sanırım bakalım kaç günde gidicem bu artılar
Sevindim senin adina masum.
Ne kadar zor kilo vermek. Lutfen destek olalim birbirimize birakmak yok. Gecen haftayi degerlendir. Bu hafta ona gore adim at.
Canım normalde gayetde yerinde yiyorsun ama sporunmu yetersiz geliyor bende bu hafta sıkı yapıcam spor ter dökmeden incelmiyoruzAynen cnm bu haftadan sonra daha dikkatliyim
Canım normalde gayetde yerinde yiyorsun ama sporunmu yetersiz geliyor bende bu hafta sıkı yapıcam spor ter dökmeden incelmiyoruzvalla iki tane arkadaşım var löp löp ne bulurlarsa yiyorlar hemde bol soslu makarna hamburgerler gel görkiii ikiside tığ gibi kaç gücünde metabolizmaya sahiplerse
ayni ben bende yengecim :))Günaydın sinifci
Bende bir yumurta ,peynir salam sosisle kahvaltimi yaptım ,bugünde kh ve meyve yok bolsu icicemm bakalım fazlaliklardan ne kadarı gidicek
Balık yapmayı düşünüyorum aksamada
Valla evdeyim bugün akşama kadar wv temizledim dün bugün evde oturcam tipik bir yengeç burcutum ben evde oturmaya bayılan
Oh sefaniz olsun...Kızlar iki günlük tatile gittim benim afacanlar bunalıma girdilerde ondan internetede giremedim 75.700 üm bu hafta reglden veremedim neyse yola devam yolum çoookkk uzun
Bugun disardaydik. Iyi geldi o kadar yagmurdan sonra:) Alisveeis yaptim.Huhuuu kacamaklara dikkat kızlar , nerelerde herkes ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?