Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

nar zayiflayama yardimci oluyormus göbek yaglarini eritebiliyormus bilgisi olan varmi?
birde oruc tutmaya baslicam nasil yesem iyi olur ?

Ya arkadaslar 5 ten sabaha kadar nasil ac duruyorsunuz ben ozellikle 5 ten sonra delleniyom yaa(((

Günaydın şubesi gore -600 gr akşam bir avuc fındık yedim onu yemesem daha çok önerdi sanırım bakalım kaç günde gidicem bu artılar

Günaydın şubesi gore -600 gr akşam bir avuc fındık yedim onu yemesem daha çok önerdi sanırım bakalım kaç günde gidicem bu artılar
Sevindim senin adina masum.
Ne kadar zor kilo vermek. Lutfen destek olalim birbirimize birakmak yok. Gecen haftayi degerlendir. Bu hafta ona gore adim at.

Heekese guzel bir pazar diliyorum...
Sabah kalkinca iki incir ve su...
Khvaltida yagsiz tost ve zeytin
Bugun disari cikariz. Cok kapandik eve. Ne yesem ki disarda kizlar ne diyosunuz?

Günaydın sinifci
Bende bir yumurta ,peynir salam sosisle kahvaltimi yaptım ,bugünde kh ve meyve yok bolsu icicemm bakalım fazlaliklardan ne kadarı gidicek
Balık yapmayı düşünüyorum aksamada

Valla evdeyim bugün akşama kadar wv temizledim dün bugün evde oturcam tipik bir yengeç burcutum ben evde oturmaya bayılan

Kızlar iki günlük tatile gittim benim afacanlar bunalıma girdilerde ondan internetede giremedim 75.700 üm bu hafta reglden veremedim neyse yola devam yolum çoookkk uzun

Aynen cnm bu haftadan sonra daha dikkatliyim
Canım normalde gayetde yerinde yiyorsun ama sporunmu yetersiz geliyor bende bu hafta sıkı yapıcam spor ter dökmeden incelmiyoruz valla iki tane arkadaşım var löp löp ne bulurlarsa yiyorlar hemde bol soslu makarna hamburgerler gel görkiii ikiside tığ gibi kaç gücünde metabolizmaya sahiplerse

Bu hafta çok kacamsklarim oldu cnm benim ;((

ayni ben bende yengecim :))

Kahvaltı
1 tavada yumurta bol biber kekik attimm
Peynir çeşitleri
6 zeytin
Çiğ sebze
2 dlm salam
Bir kaç dlm sosis

Ara
Şekersiz turk kahvesi

Akşam 17 de
Bol hamsi (300-400 gr yemisimdir )
Tere,roka
Yarım bardak şalgam
Soğan salatası

İlerleyen saatlerde kahve çay içerim ))

Yeni haftada kacamaksiz olur ins

Huhuuu kacamaklara dikkat kızlar , nerelerde herkes ???
Bugun disardaydik. Iyi geldi o kadar yagmurdan sonra:) Alisveeis yaptim.
Kiyafet disinda her sey motivem bozulnasin diye.

Menum
Sabah uyaninca iki incir ve su
Sabah tost ve zeytin
Ara 3, 4 catal kek
Ogle yok
4 gibi corba salata biraz ekmek.
H.sonu guzel gecti.
Disardayken de diyet devam edebiliyor. Isteyince oluyormys.
Sizler nptnz kizlar??

Merhaba herkese ben bugun evin beylerinin ayakkabi ihtiyaclariicin disari ciktim . ve menum sabah 1 porsiyon

Borek ve aksam 1 lahmacun bitti
Daha ne yiyecem butun gun hamur yemisim off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…