- 6 Ekim 2015
- 134
- 58
- 13
- 48
yarın tartıda biraz kötü olabilir, bırakmak yok. Herkes kacamak yapıyor bubizi yavaşlatıyor yeterki gün aşırı yapmayalım. Bu hafta herkes malum regli yüzünden yorulduk ama yarın ne çıkarsa daha azimle yola devam...
Masum nptn kiz bize de ayiraydin azcik
Sen cok ac kaliyosun bence ondan oluyo.
Gecen bi haftayi degerlendirdigimizde bunu cikardim. Bundan sonra yolumuza bakalim devamm.
Sabah kalkinca giyecek kiyafet bulamayinca yakismayinca ne buyuk kotuluk etmisim kendime diyorum. Bu beni hirslandiriyor. Veremesemde kilo, haftayi degerlendirip ne hata yaptigima bakicm. Siz ne dusunuyosunuz kizlar?
Niye boyle ya arkadasim.yook ya ben aç kalmıyorumki yedigimde açolsam içim yanmayacak gayette toktumm
Aynen arkadsm. Birakinca daha cok artacak kilolar. Bence birbirimizi firenleyelim. Kacamak yapunca da ya da menu agir olursa uyaralim.yarın tartıda biraz kötü olabilir, bırakmak yok. Herkes kacamak yapıyor bubizi yavaşlatıyor yeterki gün aşırı yapmayalım. Bu hafta herkes malum regli yüzünden yorulduk ama yarın ne çıkarsa daha azimle yola devam...
Niye boyle ya arkadasim.
Ben acliktan gozum donunce boyle olur.
Ben de oyleyimtat
regli olmadan 1 hafta önce hem ağrılar başlıyor hem deli gibi yemek istiyorum
Yazmak bence kontrol sagliyo.ben nie yazmıyorum sandınız kızlar heeeeee, beslenmem bozulduda ondan zaten regl haftası, çok kaçamaklı diilim ama yememem lazım ya hani yediğim için sessiz kalıyorum akşamları bi çatal o bi çatal bu bile beni üzüyo bunları yapıyorum kaç gündür, yılmıcaz ama, ben sirkeli su içiom leslieye başlıyorum hergün yapıcam şimdilik böle takılıcam bakalım
Aa hepiniz mi malum donemdesiniz yahu. Ben yalniz kalicam o ara demek ki.Bugun asure yedim bisey olurmu bilmem. Periode m var zaten ona ragmen tatli bisey yememistim
acaba vucudun mu alıştı açlığa 1 gün çok ye ama kalorisi az olanlardan diğer gün sadece çorba az ekmek şaşırt bakalım.Gunaydin kizlar.
Kilo bildirimi -100 gr
1 hafta boyunca kacamak yapmadim. Ogle aksam ekmek bile yemedim bu ne ya. Ac gezmemek lazim demek ki.
Sinir oldum(
Malum doneme 10 gun var.acaba vucudun mu alıştı açlığa 1 gün çok ye ama kalorisi az olanlardan diğer gün sadece çorba az ekmek şaşırt bakalım.
Canim ya yesil cay form kayisili onlardan da Ictim bu haftametebolizmayı hızlandırman lazım ozaman yeşil çay 2 bardak ve suyu eksik etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?