Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Merhaba herkese ben bugun evin beylerinin ayakkabi ihtiyaclariicin disari ciktim . ve menum sabah 1 porsiyon

Borek ve aksam 1 lahmacun bitti
Daha ne yiyecem butun gun hamur yemisim off
Bugunu boyle kapatcn cnm.
Yarin devam. Arada nefsi korlemek lazim.

Merhaba kizlar ,

artik kesin bi sekilde diyete baslayacammm karbonhidrat olabildiğince cikaracam hayatimdan...artik zayif bir bayan olmak istiyorum artik kıyafetlerimi 38 almak istiyorum. artik dekolte giymek istiyorum)

bol bol resim cektirmek istiyorum...güzel güzel
kot pantalonlar giymek istiyorum uzerine beyaz bluz yada gömlek giymek istiyorum...yetetince yedim artik Giymek istiyorum...yarindan itibaren ac ama mutlu ac ama guzel gorunen Ada olmaya başlıyorum....sıkıldım bu kilolardan ...

gunde iki ogun yiyecegim , bol su icecegim , aciktikca sicak su icecem yeter bi ileri iki geri biktim.ondan tirtikla bundan yeee olmuyor....bu tirtiklama isini 12 kilo verdikten sonra nefis körletmek icin yaparim daha koca gobegim gitmesi gerekiyor....

son zamanlarda sunu fark ettim farkinda olmadan bu kiloyu kafama cook takiyorum ve mutsuz oldugumu dusunuyorum..kizimla parka bile giderken hep esofman giyiyorum sıkıldım artik.....

yaaa kıyafet almak istiyorum hep erteliyorum...Bugün esim karti verdi git istediğini al diye inanın icimden hic bisey almak gelmiyor istediklerin hic olmuyor diğerlerini ben begenmiyorum...bende kizima deli gibi alışveriş yaptim yaptikca icim acildi))))

ne zaman kilo verirsem o zaman bu karti bana ver dedimmm güldu....

Soylediklerinin hepsine katiliyorum Ada. Alisveris yapiyo Insan ama kiyafet disindaki seyler iste...
Ben bu yeme isini simdi disini sık sonra saldir istemiyorum. Tat alrak canimin istedigi ama daha cok saglikli yemekler yemeyi planliyorum. Ac yatabilirim. Sis bi mideyle uyumaktan iyidir.
Yine diyorum bu isin pesini birakmak yok. Sen de bendensin anladigim kadariyla...

canim artik felsefem su ya yiyecem ya giyecem simdiye kadar yedim mutlu olmadim hep gozum zayiflarda kiyafetlerde kaldi ..artik giymek istiyorum....

tamam canim oyle yapalim ben ciddi bi sekilde varimmmm...sen kac kilosun canim
72 yi gordum. Basladim 2.hafta 100 gr verdim. Pes etmiycm dedim. Su an 70.1 kg boy 1.65 beden 42. Yaxmaya gicik oluyorum 42.
38 oyle mi di mi. Ne guzel yazmasi.
Yas 32 bu arada.
Bacaklar fena kalin.Basen fena bi de.
Sen de nasil durum

72 yi gordum. Basladim 2.hafta 100 gr verdim. Pes etmiycm dedim. Su an 70.1 kg boy 1.65 beden 42. Yaxmaya gicik oluyorum 42.
38 oyle mi di mi. Ne guzel yazmasi.
Yas 32 bu arada.
Bacaklar fena kalin.Basen fena bi de.
Sen de nasil durum
canim benim yas 34
boy 1.62
benim bacaklar baldir basen normal benimde ust tarafim fena goguslerim cok iri yaaaa alt 40 bile oluyor ama ust tarafim 42 bile olmuyor bazen.....spor cook yapiuordum eskiden simdi yine baslayacagim kendimi sikmadan haftanin5 gunu spor yapacam...

kilom canim tammmm 75.0 )) ki ben temmuz ayinda 71.800 idim...

Adacim fena gaza gelmisdin süper olmuş ama bu gaz , valla bende 3 hafta önce böyle bir sınır ve üzüntü ile başlamıştım 3. Hafta bozsmda kaldığım yerden devam bu hafta
.
Bu yazaa fit girelim kizlarr

Adacim fena gaza gelmisdin süper olmuş ama bu gaz , valla bende 3 hafta önce böyle bir sınır ve üzüntü ile başlamıştım 3. Hafta bozsmda kaldığım yerden devam bu hafta
.
Bu yazaa fit girelim kizlarr
hemde ne gaza geldim masum yok bu boyle olmayacak haftalarca ayni kiloda bile kalsam bikmadan devam edecem o zinciri kiracam.....yeni slagonum yaaa yiyecem yaaa giyecem.....))) kii ben giymeyi tercih ediyorum

elbette 15-20 gun zorlanacam midem ve bunyem alisincaya kadar ama basaracam...gerekirse cook mu aciktim hemen erken yatarim uyuyunca unutuyor insan....

bide ben kendimi cook sıkıyorum spor yaparken illa 1 saat yapayim diye sonra cabuk sıkılıp sporu birakiyorum ilk bir ay sadece 45 dakika spor yapacam 30 dakika yuruyus 15 dakika eliptik....

Ada bak birisi akşam 3 te bırakmış öğle. Yani ve 10 kilo vermiş iki ayda olmayacak birşey değil, valla hergun ne giycem diyorum ya sınır oluyorum kızlar çeşit çeşit giyiniyor

Gunaydinlar.. iyi haftalar.. :)

Yogun ve yorgun bir haftasonu daha gecti..
Gune +700 ile basladim.. bu hafta bende biraz dikkat edicem.. sinir basti..

Cok guzel bi kilodasin arkdsm.
Ne uzuluyon. Bu kiloda kalani veemek zor olur tabii.
Sen gecen sebe vardin dimi hatirliyorum. Vermissin ne guzel.
Selam canim.. evet bende eskilerdenim..
Ben verdim, 3 kilo kaldi.. o gitmio.. gerci cokta ugrasmiyorum ama o niyetle bu kiloyu sabitlemis oluyorum.. 2 yaz gecti, almadim neyseki.. :)

günaydın kızlar
hasta olmadım olucam ama, gripte oldum kırgınım bitkinim, ctesi akşam pazar tüm gün iş gördüm yatak odasını temzilerken mobilyaların yerini değiştim belim gitti, tek basına yapılırmı komsum bile kızdı bizi nie çağarmadın deliliğimi onlarda örendi pazar mutfak dolaplarına giriştim, bu arada leslie başladım bir gün yapıom bir gün yamıom şimdilik 2 yada 1 mil yapıyorum zzaman bulursam 3 yapıcam bulamassam 1 2 devam etcem. ekmeği kesiğim için barsaklarım çalışmıo resmen yaaaa neyseki pazar kahvaltımda yedim bu sabahta sandiviç yedim çalışır inşallah. en azından bi kaç gün yicem haftada sabahları

Günaydın .. Leslie bende birkaç gündür yapıyorum ve belime termal korse takıyorum üstümede saunalı eşofman giyiyorum o kadar terliyorumki resmen kollarımdan sular akıyor halılara ayrıca günlük yürüyüşümüde ihmal etmemeye çalışıyorum 1 2 aydır.Akşam ben çok abur cubur yerdim o yüzden kilo alırdım.Akşam yemeyi kesince insan hem aç uyanıyor hem de daha hızlı kilo veriliyor bence

Ben geldim.
sabah yarım açma
öğlen az bulgur onuda tam bitirmedim
ve tavuk ızgara
Ve bugün veda pastamız var mücadeleye devam......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…