- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Bugunu boyle kapatcn cnm.Merhaba herkese ben bugun evin beylerinin ayakkabi ihtiyaclariicin disari ciktim . ve menum sabah 1 porsiyon
Borek ve aksam 1 lahmacun bitti
Daha ne yiyecem butun gun hamur yemisim off
Soylediklerinin hepsine katiliyorum Ada. Alisveris yapiyo Insan ama kiyafet disindaki seyler iste...Merhaba kizIar ,
artik kesin bi sekilde diyete baslayacammm karbonhidrat olabildiğince cikaracam hayatimdan...artik zayif bir bayan olmak istiyorum artik kıyafetlerimi 38 almak istiyorum. artik dekolte giymek istiyorum)
bol bol resim cektirmek istiyorum...güzel güzel
kot pantalonlar giymek istiyorum uzerine beyaz bluz yada gömlek giymek istiyorum...yetetince yedim artik Giymek istiyorum...yarindan itibaren ac ama mutlu ac ama guzel gorunen Ada olmaya başlıyorum....sıkıldım bu kilolardan ...
canim artik felsefem su ya yiyecem ya giyecem simdiye kadar yedim mutlu olmadim hep gozum zayiflarda kiyafetlerde kaldi ..artik giymek istiyorum....Soylediklerinin hepsine katiliyorum Ada. Alisveris yapiyo Insan ama kiyafet disindaki seyler iste...
Ben bu yeme isini simdi disini sık sonra saldir istemiyorum. Tat alrak canimin istedigi ama daha cok saglikli yemekler yemeyi planliyorum. Ac yatabilirim. Sis bi mideyle uyumaktan iyidir.
Yine diyorum bu isin pesini birakmak yok. Sen de bendensin anladigim kadariyla...
Birbirimizi uyaralim gaza getirelim o zmncanim artik felsefem su ya yiyecem ya giyecem simdiye kadar yedim mutlu olmadim hep gozum zayiflarda kiyafetlerde kaldi ..artik giymek istiyorum....
tamam canim oyle yapalim ben ciddi bi sekilde varimmmm...sen kac kilosun canimBirbirimizi uyaralim gaza getirelim o zmn)
72 yi gordum. Basladim 2.hafta 100 gr verdim. Pes etmiycm dedim. Su an 70.1 kg boy 1.65 beden 42. Yaxmaya gicik oluyorum 42.tamam canim oyle yapalim ben ciddi bi sekilde varimmmm...sen kac kilosun canim
canim benim yas 3472 yi gordum. Basladim 2.hafta 100 gr verdim. Pes etmiycm dedim. Su an 70.1 kg boy 1.65 beden 42. Yaxmaya gicik oluyorum 42.
38 oyle mi di mi. Ne guzel yazmasi.
Yas 32 bu arada.
Bacaklar fena kalin.Basen fena bi de.
Sen de nasil durum
hemde ne gaza geldim masum yok bu boyle olmayacak haftalarca ayni kiloda bile kalsam bikmadan devam edecem o zinciri kiracam.....yeni slagonum yaaa yiyecem yaaa giyecem.....Adacim fena gaza gelmisdin süper olmuş ama bu gaz , valla bende 3 hafta önce böyle bir sınır ve üzüntü ile başlamıştım 3. Hafta bozsmda kaldığım yerden devam bu hafta
.
Bu yazaa fit girelim kizlarr
elbette 15-20 gun zorlanacam midem ve bunyem alisincaya kadar ama basaracam...gerekirse cook mu aciktim hemen erken yatarim uyuyunca unutuyor insan....
bide ben kendimi cook sıkıyorum spor yaparken illa 1 saat yapayim diye sonra cabuk sıkılıp sporu birakiyorum ilk bir ay sadece 45 dakika spor yapacam 30 dakika yuruyus 15 dakika eliptik....
Selam canim.. evet bende eskilerdenim..Cok guzel bi kilodasin arkdsm.
Ne uzuluyon. Bu kiloda kalani veemek zor olur tabii.
Sen gecen sebe vardin dimi hatirliyorum. Vermissin ne guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?