- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Masumcum , bende akşam yemeğimi 16,00 -16,30 arası yiyip günü kapatacam saat 17,00 beklemeyeceğim .....Ada bak birisi akşam 3 te bırakmış öğle. Yani ve 10 kilo vermiş iki ayda olmayacak birşey değil, valla hergun ne giycem diyorum ya sınır oluyorum kızlar çeşit çeşit giyiniyor
Masumcum , bende akşam yemeğimi 16,00 -16,30 arası yiyip günü kapatacam saat 17,00 beklemeyeceğim .....Ada bak birisi akşam 3 te bırakmış öğle. Yani ve 10 kilo vermiş iki ayda olmayacak birşey değil, valla hergun ne giycem diyorum ya sınır oluyorum kızlar çeşit çeşit giyiniyor
masumcum , bu tarz bitkiler içiyorsan yanında bol su içmen gerekiyor böbrekler için belki biliyorsundur ama hatırlatayım dedim.. uzamanlar bu atrz bitki çayları içiyorsanız bol su içmeniz gerekli diyorlar böbrekler için...bende evdeki beşibiryerde çayımı bitiricem
buraya sallamasını alıcam ögleden snra içmek için
sabah erkenden içitim eve gdiincede içicem
masumcum , bu tarz bitkiler içiyorsan yanında bol su içmen gerekiyor böbrekler için belki biliyorsundur ama hatırlatayım dedim.. uzamanlar bu atrz bitki çayları içiyorsanız bol su içmeniz gerekli diyorlar böbrekler için...
evet ben okdum gerçekten halen devam ediyor. 3 ten sonra birşey yemiyor. Gün içersinde yemiş olduğu kaloriyi hesaplıyaccam. Bakayım uygunsa olabilir.evet cnm sabh iki kocabardak su içiyorum ardından
bir zamnlr iyi kilo vermiştim bu çayla iştah keisyor yine başladımm
o kilo veren arkadaştan bir topikten takip eidyorum
75 den 55 e giden yolumda diye bir topigi ar tavsiye ederim
evet ben okdum gerçekten halen devam ediyor. 3 ten sonra birşey yemiyor. Gün içersinde yemiş olduğu kaloriyi hesaplıyaccam. Bakayım uygunsa olabilir.
gün içersindeki kalorisi 600 enfazla 1000 arasında gidip geliyor.evet ben okdum gerçekten halen devam ediyor. 3 ten sonra birşey yemiyor. Gün içersinde yemiş olduğu kaloriyi hesaplıyaccam. Bakayım uygunsa olabilir.
Sabah yumurta olmasin bence. Aksam da hafif bi seyler. Salata olabilir mesela. Oglen butun kalori ve besin ogeleri toplanmis. Sen bilirsin tabiyarın öglen tavuk çorbası, etli nohutlu pırasa turşu var sabah ne yemeliyim acaba ?
Sabah yumurta olmasin bence. Aksam da hafif bi seyler. Salata olabilir mesela. Oglen butun kalori ve besin ogeleri toplanmis. Sen bilirsin tabi
Ee hem besin yonunden cok cesitli cok Iyi diyorsun ben de oyle dedim. Sabah sıkı khvlti ne alaka.aslında kalorisine baktıgınd açok az bir kalorisi vr ki ben yedigm şeyleirn kalorisinden çok besin çeşitine dikka t ediyorum sabah sıkı bir kahvaltı yapabilirim aslında
Ee hem besin yonunden cok cesitli cok Iyi diyorsun ben de oyle dedim. Sabah sıkı khvlti ne alaka.
Biliyorumbesin yönünden çeşitli olması çok kalorili anlamına gelmez ki
Biliyorum
Menu oglen cok iyi. Sabah normal yenebilir diyorum. Aksam yemeyince kotu olabilir gece. Benim bunyeme gore tabi. Herkesin farkli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?