Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

2 yumurta kırdım yedim kızlar.. ekmeksiz, tuzsuz.. gömdüm gitti walla..

Dayanamazsam 1 elma yiycem akşam.. Meyve yemedim ben bugün.

Hepinize iyi akşamlar, arada bakarım yine, kim napio kontrol.. :))

Merhaba arkadaşlar regl olmuşum ve canım acayip tatlı çekiyor...Dayanmaya çalışıyorum...

kızlar maşallah 2 saat girmiyorum sayfalar uçup gidiyo.
bi dene bakalım tatlım.. Her bünye farklı, kendini en iyi kendin anlarsın..

Bazı günler doymak bilmez ya insan, belki de öyle bi gündesindir.

Canını sıkma.. :)))
valla nesil bende anlamadım. dün konuştuk ya yarın başlarız diye gecede aç yattım sabaha kadar yumurta yiycem diye düşündümsabah kalktım eşimle yemedim 10 gibi yaparım kahvaltımı 1 öğün daha yer kapatırım dedim olmadı kıymalı yumurtamı yedikten sonra resmen gözüm döndü çokokrem bal falan yedim işte sonra öğlen acıkmama rağmen sırf kendimi şartladım diye 2 yumurta yedim.dışarı çıktımda biraz kendime geldim ya şimdi iyiyim iştahım yok.yarın kilom düşerse devam ederim ama düşmezse yapmam.diyet yaparken özgür olmak istiyorum sanırım canım ne isterse o an onu yemek istiyorum.üfff nie böyleyim ki
zeyas cim, aralarda meyve ye 10 gibi ve 2 gibi. seker arzunu birazda olsa keser.
bakalim hayirlisi, yarin haber ver ha umarim kilonda dusus olur
meyve beni daha çok acıktırıyo semo ya.zaten birincilikte elden gidiyo anlaşılan bu haftada az vericem galiba bugün hiç iyi değilim zaten üffff
aynen bende öyleyim velantinnnn
hayranım sana tebrik ederim seni

aynen bende diyeti bırakamıyorum sizin sayenizde yoksa bu psikoljiyle ben neler neler yemiştim 2 hafta önceki halimle sağolun valla iyiki buldum burayı

2 yumurta kırdım yedim kızlar.. ekmeksiz, tuzsuz.. gömdüm gitti walla..

Dayanamazsam 1 elma yiycem akşam.. Meyve yemedim ben bugün.

Hepinize iyi akşamlar, arada bakarım yine, kim napio kontrol.. :))

Oh afiyet olsun.İnşallah sabah kalktığında bayağı kilo vermiş olursun.Ben de ne yesem ne yesem bir türlü karar veripte mutfağa gitmediğimden akşam yemeği saatini kaçırmışım .Bir bardak tarçınlı süt içeceğim bende.

Zeyas ,evet zor geliyor kısıtlama yapmak.aslında gün içerisinde abartmadan herşeyden yiyip, beşten sonra yemek yeme aktiviteleri son bulduğunda kilo vermemek mümkün değil..Fakat bu kilo verme salyangoz edasıyla yavaş olacağından buradaki çoğunluk hatun tayfası gün içerisinde de oldukça kıstlamalara gidiyor.3-5 kilo değil onlarca kilo olduğundan verilmesi gereken, ayda 1-2 kilo ihtiyaçlarımıza cevap vermiyor.Kilolarımızı verip yaptığımız kaçamaklarda depoladığımız bir iki kilocuk yağı şimdi ki gibi eziyetle değil rahat rahat kasmadan vereceğimiz güzel günlerde olacaktır değil mi?Bir daha bu kadar biriktirmek yok...

kızlar yaa sizde de sürekli tartılma isteği var mı?günde en az 10 kez tartılıyorum ve ilk defa tokken 65.3 ü gördüm sabahları da 64,6 oluyorum :) bu sefer galiba oluyor bu iş:)bugün okuldaki herkes zayıfladığın çok belli oluyor dedi havalara uçtum :)

tebrikler canım.bende sen gibiyim en az 3 kere tartılırım tartılınca daha motive oluyorum.

kesinlikle biriktirmek yok bidaha bir versem zaten.ben hamilelikte çok alıyorum bidahaki hamileliğimde diyetisyene gitcem karar verdim..

kızlar eşim baklava getirmiş ama yemedim yarın belki 1 2 tane yerim bugün a 101 den el için ağırlık aldım spor yaparken kullandım iyi oldu kol hareketlerini boş boş yapmaktansa yarım kilocukta olsalar işe yarar diye düşünüyorum.bide ben spor esnasında göbüşüme biberiye yağı sürüp streçle sarıyorum bayağı fark etti. bölgesel problemi olanlara tavsiye ederim.

Bugün ayni senin durumundayim. Dün geceden o kadar motive olmustum ki, ve yine sabah o miótiveyle yazdim. Ama tüm günü asirmalarla mücadele ederek gecidrim. Bazen yendim, cogu zaman yanildim. Ve siteye girmeye utandim. Ama bunlari da yazmam gerek diye düsündüm.

Anlayacagin bugün seni cok iyi anliyorum. Bazen kriz geliyor, ve bunun pek sekerle de alakasi yok, canim hersey cekiyor, herseyy.. Ama dayancagim, dayanacagiz

Bugün toplamda yediklerim;

12´de: bir dilim pasta
3´te: yarim portakal, iki dilim peynir, bir dilim ekmek, mercimek corba veee iki kasik dondurma (
ve biraz önce bir kasik balik, bir kasik makarna ve bir kasik salata yedim. Dayanamadim, dayanamadim, ama simdi iyiyim ve tüm bu yediklerime ragmen midem eski halime göre 5/3 belkide 5/4 daha bos . Yani sizlerle motivem yüksek ve bir sekilde gidiyor

Ve kriz zamani kendini SUYA vermek ise yarayabiliyor!!!!! Bunu basardigimda krizim beni kisa süreligine terk ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…