tabiki bugün yediklerimizle kilo almayız ama ben bir an önce 6 lı rakamları görmek istiyorum bu hafta 2 kilo veririm diyordum olmadı olmadıııBugün ayni senin durumundayim. Dün geceden o kadar motive olmustum ki, ve yine sabah o miótiveyle yazdim. Ama tüm günü asirmalarla mücadele ederek gecidrim. Bazen yendim, cogu zaman yanildim. Ve siteye girmeye utandim. Ama bunlari da yazmam gerek diye düsündüm.
Anlayacagin bugün seni cok iyi anliyorum. Bazen kriz geliyor, ve bunun pek sekerle de alakasi yok, canim hersey cekiyor, herseyy.. Ama dayancagim, dayanacagiz
Bugün toplamda yediklerim;
12´de: bir dilim pasta
3´te: yarim portakal, iki dilim peynir, bir dilim ekmek, mercimek corba veee iki kasik dondurma(
ve biraz önce bir kasik balik, bir kasik makarna ve bir kasik salata yedim. Dayanamadim, dayanamadim, ama simdi iyiyim ve tüm bu yediklerime ragmen midem eski halime göre 5/3 belkide 5/4 daha bos . Yani sizlerle motivem yüksek ve bir sekilde gidiyor
tebrikler canım.bende sen gibiyim en az 3 kere tartılırım tartılınca daha motive oluyorum.
kesinlikle biriktirmek yok bidaha bir versem zaten.ben hamilelikte çok alıyorum bidahaki hamileliğimde diyetisyene gitcem karar verdim..
Oh afiyet olsun.İnşallah sabah kalktığında bayağı kilo vermiş olursun.Ben de ne yesem ne yesem bir türlü karar veripte mutfağa gitmediğimden akşam yemeği saatini kaçırmışım .Bir bardak tarçınlı süt içeceğim bende.
Zeyas ,evet zor geliyor kısıtlama yapmak.aslında gün içerisinde abartmadan herşeyden yiyip, beşten sonra yemek yeme aktiviteleri son bulduğunda kilo vermemek mümkün değil..Fakat bu kilo verme salyangoz edasıyla yavaş olacağından buradaki çoğunluk hatun tayfası gün içerisinde de oldukça kıstlamalara gidiyor.3-5 kilo değil onlarca kilo olduğundan verilmesi gereken, ayda 1-2 kilo ihtiyaçlarımıza cevap vermiyor.Kilolarımızı verip yaptığımız kaçamaklarda depoladığımız bir iki kilocuk yağı şimdi ki gibi eziyetle değil rahat rahat kasmadan vereceğimiz güzel günlerde olacaktır değil mi?Bir daha bu kadar biriktirmek yok...
kızlar maşallah 2 saat girmiyorum sayfalar uçup gidiyo.
valla nesil bende anlamadım. dün konuştuk ya yarın başlarız diye gecede aç yattım sabaha kadar yumurta yiycem diye düşündümsabah kalktım eşimle yemedim 10 gibi yaparım kahvaltımı 1 öğün daha yer kapatırım dedim olmadı kıymalı yumurtamı yedikten sonra resmen gözüm döndü çokokrem bal falan yedim işte sonra öğlen acıkmama rağmen sırf kendimi şartladım diye 2 yumurta yedim.dışarı çıktımda biraz kendime geldim ya şimdi iyiyim iştahım yok.yarın kilom düşerse devam ederim ama düşmezse yapmam.diyet yaparken özgür olmak istiyorum sanırım canım ne isterse o an onu yemek istiyorum.üfff nie böyleyim ki
Tatlim, bana mantikli geldi, kalorisi dusuk, doyurucu ve protein agirlikli.. Hemde ben tembelim mutfak konusunda, bizde pek yemek te pismez.. İsime geldi ne yalan soyliim.. Sen de cok kasma, gun asiri aksam saatine denk getirsen bile fayda. Hem aciktirmiyo, hem kolay ulasilabilir, hemde protein.. İstedigin gibi dene bakalim, liste gibi dusunme..
Ben de sık sık tartılırım böylece yediklerime ayar yaparım...Veeee bu son 2 seneye kadar hep hamileliklerimde 26-27 kilo aldım ama hepsini verdim..Son iki senedir 1 veriş 2 alışa döndü...yaş+metabolizma hızı+bıkkınlık+yoğun şehir hayatının stresi...Bahane çok :) Diyetisyene gitmek insanı diete bağlılığa sevkediyor tıpkı burası gibi...Eminim faydası olacaktır..Mutlaka git zeyas...Medya bundan 10-15 sene evvel bu kadar bilgi aktarımı yapmıyordu ya da ünlü kişilerin izledikleri yolu....Şimdi bakıyorum millet hap yutmuş gibi hamilelik geçiriyor Hep 2 kişilik yedik hep süt çoğalsın diye tatlılara helvalara abandık...Ne kadar kilo alırsan o kadar deforme oluyorsun.
kızlar yaa sizde de sürekli tartılma isteği var mı?günde en az 10 kez tartılıyorum ve ilk defa tokken 65.3 ü gördüm sabahları da 64,6 oluyorum :) bu sefer galiba oluyor bu iş:)bugün okuldaki herkes zayıfladığın çok belli oluyor dedi havalara uçtum :)
şimdi bir bardak süt içiyorum içine de tarçın attım yudumlaya yudumlaya keyfini çıkarıyorum..günü kapattık bakalım sabah eksilencek miyim?
Ah canım ah.ben evlikiğimin 3.ayında hamile kaldım 93 le doğuma girdim.hemen veremedim kilomu kızım 3yaşına girdi bebek istiyoruz diye 66ya düştüm hemen tekrar hamile kaldım yine 90 kiloyla doğuma gittim.oğlum 11 aylık ben 73 kiloyum yaza kadar zayıflayıp 2 sene kadar zayıf gezmek evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum.
Cok alip vermissin gercekten.. Bende 22 kilo almistim.. Sonra tamamini verdim.. Emzirmeye devam ediyormusun?
Evet canım emziriyorum deli gibi emmek isteyen bir oğluşm var
Valla aynı ben:)) ama tuvalet sorunu yaşıyorum acaba çok şey yemediğim için midir??Supeeerr, farkedilmesi cok mutlu ediyor gercekten, ben de sabah, aksam, yatarken, gece wc ye kalktigimda.. Her firsatta tartiliyorum.. :)))
Allah bagislasin.. İyide tatlim, emzirirken cok sıkı diyet iyi degil, cok kasma ama dikkat et, bi kere her aksam en azindan sut ic, ceviz badem gibi seyler ye, ne biliim.. Kiyamadim kuzuya ben yaaa..sutunun kalitesi dusmesin..
Valla aynı ben:)) ama tuvalet sorunu yaşıyorum acaba çok şey yemediğim için midir??
Bende sürekli form çay içiyorum ama işe yaramıyorAyni sorun bende de var, sanirim o yuzden.. Var gibi ama yok.. Gun asiri form cayi iciom, iyi gelio gibi..
Valla tebrikler ben olsam kısıra asla hayır diyemezdim:)hello girlsss,
ay kendimle gurur duydum.
az ince arkadasa gittim geldim,
tatli vardi evde ikram etti yemedim.
kurabiye vardi ikram etti yemedim.
kisir vardi ikram etti yemedim :)
sadece 2 yesil cay ictimmm :)))
Valla tebrikler ben olsam kısıra asla hayır diyemezdim:)
. Kesinlikle öyle canım:) 2 haftadır ağzıma çikolata koymadım ki nutellayı kaşıklamaya bayılırım:))) kararlı olmak çok önemliymiş gerçekten.normalde bendw hayir diyemem kisira. ayyy bide aciliydi. ama hedef koydum cumartesi gunune mecbur hedefimi gormeliyim :)))
dunde aksamda baska bi arkadasa ugradim oda taze taze lahmacun yapmis. ordada yemedim dun aksam eve getirdim ve bugun oglen yedim.
is kafada bitiyor gercekten, yani ben bile hayir diyebiliyorsam herkes yapabilir sende
. Kesinlikle öyle canım:) 2 haftadır ağzıma çikolata koymadım ki nutellayı kaşıklamaya bayılırım:))) kararlı olmak çok önemliymiş gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?