- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
Pilav ve makarna yedigim zaman bir kase seklinde yiyorum ama ekmeksiz yaninda yogurt veya salatayla tabi corba ve sulu.yemekte oluyo.bem az yedigim zaman migrenim fena cosuyor.su bir hafta hergun agriyla uyaniyorum ilac icmezsem haftalarca gecniyor.hic ac kalmamam lazim ama canm istemiyo sirf emzirdgm icin yiyorum
Bu arada nursehulya evet emziriyorum yorgunluk olunca laktosit denilen bi sivi sute geciyormus ve bebek emmek istemiyormus sanirim bunu soyluyorsun bu yuzdenmi emzirenlere sporutavsiye etmiyorlar demistiniz?
Pilav ve makarna yedigim zaman bir kase seklinde yiyorum ama ekmeksiz yaninda yogurt veya salatayla tabi corba ve sulu.yemekte oluyo.bem az yedigim zaman migrenim fena cosuyor.su bir hafta hergun agriyla uyaniyorum ilac icmezsem haftalarca gecniyor.hic ac kalmamam lazim ama canm istemiyo sirf emzirdgm icin yiyorum
Bu arada nursehulya evet emziriyorum yorgunluk olunca laktosit denilen bi sivi sute geciyormus ve bebek emmek istemiyormus sanirim bunu soyluyorsun bu yuzdenmi emzirenlere sporutavsiye etmiyorlar demistiniz?
Kızlarrr, hepinize günaydın - tünaydın arası bişey..
Mutlu hissediyorum kendimi..
Nesil,
ekmegi yemene ragmen iyi kilo veriyormusun?
bana 3 dilim fazla geliyor. o zaman kilo kontrolu yapabiliyorum ancak ama hic zayiflamiyorum.
Keşke hiç yemesem ama doymayınca aklım masada kalıyor, kendimi kasıncada sanki vücut stok moduna geçiyomuş gibi geliyo, kendimi kandırıyorum anliycaan, ama sadece sabah yiyorum.. :)))
kızlar ya şu kilo çizelgesini güncellemek için yine net adresine mi gidiyoruz, nasıl yapıyoruz :44:
kızlar işte öğle menüm:
100 gr tavuk ciğer (bol acılı, soğanlı)
2 dilim tam buğday ekmek
1 bardak ayran
üstüne 1 tane baklava veya lokma ne giderdi amaHemen dişlerimi fırçalayıp evden kaçtım tatlı bişeyler yememek için
kızlar sabah kıymalı yumurta yemiştim arada yarım ayva yedim az öncede 2 yumurtamı yağlayıp pulbiberli yedim acı acıAma aralarda dayanamadım çok az bal çok azda çokokrem yedim ama azcık:26: şimdi dışarı çıkıcam gelince nescafemi içip günü kapatırım.yarına kilom inmezse ben yumurta yemeyi bırakıcam.çünkü kendimi bişilere şartlayınca daha çok yiyesim geliyo benim sanki.
kızlar sabah kıymalı yumurta yemiştim arada yarım ayva yedim az öncede 2 yumurtamı yağlayıp pulbiberli yedim acı acıama aralarda dayanamadım çok az bal çok azda çokokrem yedim ama azcık:26: şimdi dışarı çıkıcam gelince nescafemi içip günü kapatırım.yarına kilom inmezse ben yumurta yemeyi bırakıcam.çünkü kendimi bişilere şartlayınca daha çok yiyesim geliyo benim sanki.
aynı şekilde canımcım..
kizlar ben yine sabah normal kahvalti diyetteymis gibi degil yani oglen de bi gofret aksama da bol limonlu salata yemeyo dusunuyorum. Valla su cikolatada vazgecebilsem 2 ileri 1 geri gidip gelmicem herlde..
Olsun ama buna da sukur :))
bu arada callanetics yapan var mi kizlar cok tavsiye ederim muthis bisey 1 hafta olmadan farki gorebiliyosunuz
zeyas cim, aralarda meyve ye 10 gibi ve 2 gibi. seker arzunu birazda olsa keser.
bakalim hayirlisi, yarin haber ver ha umarim kilonda dusus olur
Ne zaman meyve yesem karnım kazınır daha çok yemek yemek isterim sen de olmuyor mu canım? Semoşşşşş 68 li birşeyler görüyorum çizelgende
Az önce 2 yumurta beyazı yiyip öğle yemeğini de geride bıraktım akşama ne yesem püfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?