Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Evet canım o yüzden...Emziriyorsan kiloların çabuk gider bol sıvı al çorba iç yeşillik ye...

Son düzenleme:

Fıstığım sen emziriyorsun, zaten bu hamilelikte aldığın kiloları atmanın en sağlıklı yolu.. Çok abartma sen..
Çok zararlı şeyler yeme, yeter zaten. Ben sütüm yoktu, zar zor 2 ay emzirebilmiştim, mama takviyeleriyle..
4 aylıkken diyetisyene gittiğimde ise 6 aydan önce kesinlikle diyet tavsiye etmemişti.. Sütü kes sonra demişti doktor..
Kilo kontrolü önemli ama bebeğinin sağlığı daha önemli.. Çok kafana takma derim arkadaşım..
Sen kendini sıktıkça walla ben üzülüyorum..

Kızlarrr, hepinize günaydın - tünaydın arası bişey..

sabah sabah müşterim vardı okudum ama yazamadım..

ben kendimce başladım yumurta diyetine.. 2 haşlanış yumurta - yarım domates - az peynir yedim.. 3 dilim ekmek..
aralara sadık kalamam sanırım, çünkü dünde böyle yemiştim, 3-4 gibi acıktım..
akşam üstü 2 yumurta daha yerim evde de 1 elma yeter sanırım..

Dün gece öyle bir acıktımki ağlıycaktım, gece wc ye kalttım, gözlerim karardı, çarpıntım tuttu..
Yinede yemedim bişey... :)

Mutlu hissediyorum kendimi..

Nesil,

ekmegi yemene ragmen iyi kilo veriyormusun?
bana 3 dilim fazla geliyor. o zaman kilo kontrolu yapabiliyorum ancak ama hic zayiflamiyorum.

Nesil,

ekmegi yemene ragmen iyi kilo veriyormusun?
bana 3 dilim fazla geliyor. o zaman kilo kontrolu yapabiliyorum ancak ama hic zayiflamiyorum.

Keşke hiç yemesem ama doymayınca aklım masada kalıyor, kendimi kasıncada sanki vücut stok moduna geçiyomuş gibi geliyo, kendimi kandırıyorum anliycaan, ama sadece sabah yiyorum.. :)))

Keşke hiç yemesem ama doymayınca aklım masada kalıyor, kendimi kasıncada sanki vücut stok moduna geçiyomuş gibi geliyo, kendimi kandırıyorum anliycaan, ama sadece sabah yiyorum.. :)))

ekmegi yiyipte zayiflayabiliyorsan super nesilcim
benim bunye 3 dilimle zayiflamiyo anam

Kızlar işte öğle menüm:

100 gr tavuk ciğer (bol acılı, soğanlı)
2 dilim tam buğday ekmek
1 bardak ayran

Üstüne 1 tane baklava veya lokma ne giderdi ama Hemen dişlerimi fırçalayıp evden kaçtım tatlı bişeyler yememek için

kaçmakla iyi yapmışın.. Afiyet olsun.. :)

kızlar sabah kıymalı yumurta yemiştim arada yarım ayva yedim az öncede 2 yumurtamı yağlayıp pulbiberli yedim acı acı ama aralarda dayanamadım çok az bal çok azda çokokrem yedim ama azcık:26: şimdi dışarı çıkıcam gelince nescafemi içip günü kapatırım.yarına kilom inmezse ben yumurta yemeyi bırakıcam.çünkü kendimi bişilere şartlayınca daha çok yiyesim geliyo benim sanki.

bi dene bakalım tatlım.. Her bünye farklı, kendini en iyi kendin anlarsın..

Bazı günler doymak bilmez ya insan, belki de öyle bi gündesindir.

Canını sıkma.. :)))

zeyas cim, aralarda meyve ye 10 gibi ve 2 gibi. seker arzunu birazda olsa keser.
bakalim hayirlisi, yarin haber ver ha umarim kilonda dusus olur

kizlar ben yine sabah normal kahvalti diyetteymis gibi degil yani oglen de bi gofret aksama da bol limonlu salata yemeyo dusunuyorum. Valla su cikolatada vazgecebilsem 2 ileri 1 geri gidip gelmicem herlde..
Olsun ama buna da sukur :))

bu arada callanetics yapan var mi kizlar cok tavsiye ederim muthis bisey 1 hafta olmadan farki gorebiliyosunuz

Dukan yaparken o gruptaki arkadaşlar da çok yapıyordu, şu eskiden balerin olan yaşlı bayan demi? Ben de indirmiştim ama sadece 1-2 gün yapıp bırakmıştım. Gerçekten etkili mi?

hello girls, bugunku menum.

sabah: 2 haslanmis yumurta
ara: muz ve portakal.
oglen: yarim lahmacun ve corba.
ara: elma
aksam: salata (yagsiz ve tuzsuz yicem) sadece limonlu.

gun boyu 1.5 litre su, ve 2 yesil cay.
(he kizlar bu arada, suyu 1.5 litre iciyorum ya, cildim cok parlak ve canli)

Sizde fark ediyormusunuz suyu bol ictiginizde?

zeyas cim, aralarda meyve ye 10 gibi ve 2 gibi. seker arzunu birazda olsa keser.
bakalim hayirlisi, yarin haber ver ha umarim kilonda dusus olur

Ne zaman meyve yesem karnım kazınır daha çok yemek yemek isterim sen de olmuyor mu canım? Semoşşşşş 68 li birşeyler görüyorum çizelgende

Az önce 2 yumurta beyazı yiyip öğle yemeğini de geride bıraktım akşama ne yesem püfffff

ben sadece elma yersem acıkıyorum, diğer meyvelerde sorun yok tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…