- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Kiz senin sıkı khvltin bu muQUOTE="masumm, post: 43229808, member: 77364"]kız sıkı kahvaltıdan ksım yarım paket form ve yumurt a peynir 4-5 zeytinn
valla akşam yemegini keisnce varya yanlarım filan eriyip giidyor sabaha çok açoluyorum ama iyide oluyorr zayıflamak için her yol kutsaldır;:
Kiz senin sıkı khvltin bu mu
Ilahi masum
heee kız valla ben çorba bile içmiyordumşu ayça kayayı okuduktan sonra aştım kendimi
mesela kitapta saymıyor sebzeyi
evet ozellikle cayin yaninda ki ben aksam cook cay iciyorum. bide kislarin vazgecilmezi patlamis misir az yagli iki avuc yenebilir arada degil miiiiiiiAyyy akşam canı biisiyler istiyor insanın ya gün içinde degilde
Arada olabilir. Aksam hafifse. Ama biraz yol aldiktan sonra diyorum benevet ozellikle cayin yaninda ki ben aksam cook cay iciyorum. bide kislarin vazgecilmezi patlamis misir az yagli iki avuc yenebilir arada degil miiiiiii
super boyle boyle gidecek kilolar ben aksam sadece bir dilim ayva yedim o kadar...benim kis meyvem ayvadir bayilirim...kizima hamileyken deli gibi ayva yemistimArada olabilir. Aksam hafifse. Ama biraz yol aldiktan sonra diyorum ben
Aksam yptm tek tane bile yemedim.
Ben de cok severim ayva.super boyle boyle gidecek kilolar ben aksam sadece bir dilim ayva yedim o kadar...benim kis meyvem ayvadir bayilirim...kizima hamileyken deli gibi ayva yemistim))((
Dur panik yapmaa hemen tamam yapmissin olabilir fakat zararin neresinden donersen kardirKizlar ben bugun cok buyuk hata yaptim tabak dolusu pilav iki tane karniyatik iki corba kasesi cacik bi tabak sehriye corbasi 1 paket biskuvi aman allahim diyey gena bozuldu nasil telafi edicem lutfen akil verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?