Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kzılar bende dün sabah 71,5 tum akşam 71,5 tum nasıl olur ki ?[/QUOTE]

Ben reglinin yaklsmasina bagliyorum. O kadar sivi aliyorum yok yok. Cok iilginc

merhaba kızlar ,

sabah,
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 yk peynir
maydanoz
2 adet kızarmış form ekmek

bol suuu

misafirim var bu hafta içi şimdiden temizlik dip köşeye başladım yine ;))

öğle
3 yk kıyma suda haşladım bir tatlı kaşığı z.yağı ile baharatla karıştırdım salata ile onu yedim ))

akşam
sebze yemeği

spor bugünde yoook

Acı sosu yedim wc. çıktım ama feci şekilde şişkinim akşama şirket yemeği var. Gidelim bakalım ne olucak Allahtan çok şişkinim. Birşey yiyemem herhalde.

ay çok sıkıldım yaaaa
yrında yarımg ün herkes erken çıkıcak çaycı ben ve yemekhanedkiler kalcak misafirleir geliyormuş allahım deli olcam ya

hadi ya çok kötü olmuş. çok uzun sürecekmiymiş ki yoksa normal zamanda çıkarsanda zaman geçmez...

Keske bende calisiyor olsaydim herseyim daha duzenli olurdu. Oglum olduktan sonra isten ayrilmak zorunda kaldim. 10 ay oldu. Cok sikiliyorum bari eski kiloma doneyim en azindan dedim. Evde olmak cok sikici

Keske bende calisiyor olsaydim herseyim daha duzenli olurdu. Oglum olduktan sonra isten ayrilmak zorunda kaldim. 10 ay oldu. Cok sikiliyorum bari eski kiloma doneyim en azindan dedim. Evde olmak cok sikici

çalışırsın büyünce bende 4 yıl evde oturdum

kızlar bu duygusal açlık denen şey cidden doğru.. Bazen tokken bile canın bir şey yemek istiyor,özellikle stres anlarımda.

Cok bunaliyorum meger anne olmak ne kadar zormus bazen benmi cok abartiyorum acaba diyorum

Cok bunaliyorum meger anne olmak ne kadar zormus bazen benmi cok abartiyorum acaba diyorum

yani tabi eskisi gibi olmuyor hayatın ama zamanla alışıryorsun bu rutine
ben ikiz büyüttügüm için açıkcası bana tekçocukçok kolay geliyor
tekçocugum olsa rahat bakardım amaaa allah bana ikiz nasip etti çok şükür 8 yaşına getiridm ve baya rahatladım
amma çalışan ikiz annesi olyaın hiç dalmayım

ayyy nasıl büyüttün ikiz yaaa... ödüm kopar benim... Allah kolaylık versin tatlım hayatımmm

Menum
Sabah tost
Ogle tavuk ve 2 dilim ekmek
Ara 15 tane cig kuruyemis, bir parca cikolata 2, 3 kasik asure.
Aksam yemeyi dusunmuyorum tokum

Degisiklik olsun dedim cok oldu tatli yemeyelii

ayyy nasıl büyüttün ikiz yaaa... ödüm kopar benim... Allah kolaylık versin tatlım hayatımmm

iki çocuk kucagımda ayaklarımla oyuncak toplayarak büyyüttüm ahahah
çok agladım bunalımlara girdim amaa şükür ki geçti ama özlüyorum o günleirni şimdi :)

ayy herkes yazmış bende yazayım menümü bari

kahvaltı
1 bardak kefir
1 elma
çeyrek simit
2 kayısılı büskivi

öglen
1 kepçe tavuklu şehriye çorba
1 tabak pırasa
turp

akşam (azönce)
5 badem
5 fındık
çay

bişiy yemem artıkkkk inşş akşam azoldu gibidee biraz sıkcam başka yolu yok
yaa akşam bişiy yiyince kahvaltı istegimolmuyor hiç

Allah sana cok cok buyuk sabir vermis ben bir taneyle kafayi yicem. 9 aylik oglum var hemen hemen hergun agliyorum allahim ben yapamiyorum diye 4 gozle bekliyorum buyusun diye. Insallah birgun bende rahat ederim. Allah olmayanlarada versin ama ikinciyi istemiyorum boyle iyi yeter. Heleki yanlizsan ben gibi cok cok yeterli.

Cok
Cok zor hergun aglayarak buyutuyorsun. Kabus gibi oluyor her gunun her dakikan. Bilseydim eger hic cocuk istemezdim. Ama allah isteyen herkese versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…