- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Keske bende calisiyor olsaydim herseyim daha duzenli olurdu. Oglum olduktan sonra isten ayrilmak zorunda kaldim. 10 ay oldu. Cok sikiliyorum bari eski kiloma doneyim en azindan dedim. Evde olmak cok sikici
yok canım çok zor gerçekten.... şahsen ben yapamam ..Cok bunaliyorum meger anne olmak ne kadar zormus bazen benmi cok abartiyorum acaba diyorum
Cok bunaliyorum meger anne olmak ne kadar zormus bazen benmi cok abartiyorum acaba diyorum
yani tabi eskisi gibi olmuyor hayatın ama zamanla alışıryorsun bu rutine
ben ikiz büyüttügüm için açıkcası bana tekçocukçok kolay geliyor
tekçocugum olsa rahat bakardım amaaa allah bana ikiz nasip etti çok şükür 8 yaşına getiridm ve baya rahatladım
amma çalışan ikiz annesi olyaın hiç dalmayım
ayyy nasıl büyüttün ikiz yaaa... ödüm kopar benim... Allah kolaylık versin tatlım hayatımmm
Allah sana cok cok buyuk sabir vermis ben bir taneyle kafayi yicem. 9 aylik oglum var hemen hemen hergun agliyorum allahim ben yapamiyorum diye 4 gozle bekliyorum buyusun diye. Insallah birgun bende rahat ederim. Allah olmayanlarada versin ama ikinciyi istemiyorum boyle iyi yeter. Heleki yanlizsan ben gibi cok cok yeterli.yani tabi eskisi gibi olmuyor hayatın ama zamanla alışıryorsun bu rutine
ben ikiz büyüttügüm için açıkcası bana tekçocukçok kolay geliyor
tekçocugum olsa rahat bakardım amaaa allah bana ikiz nasip etti çok şükür 8 yaşına getiridm ve baya rahatladım
amma çalışan ikiz annesi olyaın hiç dalmayım
Cok zor hergun aglayarak buyutuyorsun. Kabus gibi oluyor her gunun her dakikan. Bilseydim eger hic cocuk istemezdim. Ama allah isteyen herkese versin.ayyy nasıl büyüttün ikiz yaaa... ödüm kopar benim... Allah kolaylık versin tatlım hayatımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?