günaydınlar herkese,
Bugün sabah 3 form bisküvi
of açta değilim ama çok üşüyorum.
Gunaydinn merhabalarr hosbuldukkk. Iyi bakalim cumartesi kac kilo olmusuzz hep birlkte gorelimm.Herkese gunaydin...
Gofita ve Elseven hosgeldiniz aramiza.
Menu paylasimi yapin. Cumartesi tarti gunumuz.
Eeebrucum bende karbonhidratı keseyim yeminle 40 derece sıcakda bile donuyorum sanki öyle üşüme giriyor çok az yersemde aynı sorun oluyor veee dayanılmaz şiddetli baş ağrısı seninde ondan kaynaklı olabilir canım dikkat et kendinegünaydınlar herkese,
Bugün sabah 3 form bisküvi
of açta değilim ama çok üşüyorum.
Bende de ayni. Bas agrisi ve usume.Eeebrucum bende karbonhidratı keseyim yeminle 40 derece sıcakda bile donuyorum sanki öyle üşüme giriyor çok az yersemde aynı sorun oluyor veee dayanılmaz şiddetli baş ağrısı seninde ondan kaynaklı olabilir canım dikkat et kendine
Canim bende de durum ayni..Ben de cok severim ayva.
Kararliyiz bunu hatirlatirim durmadan:) taktim mi unutturabilene ask olsun. Allah'in izniyle vericez kilolari saglikla.
Bu ara da sabah ogle aksam benim kilo ayni. Hatta aksam sabahtan az cikti simdi de. Tarti dogru. Oglumun kilosundan biliyorum. 2 hafta onceden sislik mi olur ya. Gicik oluyorum. Tam incelemelik bi bunyem var
Kizlar, bende bu sabah normal dikkatli kahvalti yaptim.. normalde pogcalar simitler havada ucusuyo, bu gun evde yedim..
1 dilim cavdarli ekmek
2 yumurta
1 dilim salam
Minnacik peynir
Canim bende de durum ayni..
Aksam, sabahla ayni yada 100_200 eksik oluyo tarti.. bisey yemezsemde kesin eksi ertesi sabaha ama aksam yine sabahki rakam cikiyo..
Gec yatmaktan oluyo benim.. 2-2.30 gibi ancak yatabiliyorum.. gece cok odem oluyo oyle zamanlarda.. sabah agir cikilio..
bende bugun wc yok kg aynı veren gelen yok. Tık yok.ay bende yemegimi yeidm geldim wc yok ya bugün 3.gün
Arkadaşlar selam ,Benim hiç iyi gitmiyor her geçen gün motivasyonum daha da bozuldu.
akşamda bir koca kase aşure yedim
çok üzüldüm çok güzel gididyordun. sarsıl ve kendine gel. hazır zayıflıyorken bırakma. çok pişman olursun. çünkü tekrar başlamak herseferinde daha zorluyacak ve kendi iradene daha çok kızacaksın. Sabredin birkaç ay arkadaşlar dayan sonra daya güzel ve dünyada daha az yer kaplıyacaz.....
leblebi yever coşkuyu :))))
Regli olamadım , her şeyi yemek geliyor içimden ..çok stres altındayım şu an...
bende bugun wc yok kg aynı veren gelen yok. Tık yok.
ölğen yemeğinde 120 gr köfte karım kepekli eekmek
ve acı sos yedim.
acıyı özellikle yedim bağırsakları belki bozar dedim bekliyim bakalım.
Arkadaşlar selam ,Benim hiç iyi gitmiyor her geçen gün motivasyonum daha da bozuldu.
akşamda bir koca kase aşure yedim
çok üzüldüm çok güzel gididyordun. sarsıl ve kendine gel. hazır zayıflıyorken bırakma. çok pişman olursun. çünkü tekrar başlamak herseferinde daha zorluyacak ve kendi iradene daha çok kızacaksın. Sabredin birkaç ay arkadaşlar dayan sonra daya güzel ve dünyada daha az yer kaplıyacaz.....
ver coşkuyu :))))
Regli olamadım , her şeyi yemek geliyor içimden ..çok stres altındayım şu an...
Ben 10 da uyumus oluyorum cogunlukla. Ben malum donemin yaklasmasina bagliyorum. Gorecz bakalimKizlar, bende bu sabah normal dikkatli kahvalti yaptim.. normalde pogcalar simitler havada ucusuyo, bu gun evde yedim..
1 dilim cavdarli ekmek
2 yumurta
1 dilim salam
Minnacik peynir
Canim bende de durum ayni..
Aksam, sabahla ayni yada 100_200 eksik oluyo tarti.. bisey yemezsemde kesin eksi ertesi sabaha ama aksam yine sabahki rakam cikiyo..
Gec yatmaktan oluyo benim.. 2-2.30 gibi ancak yatabiliyorum.. gece cok odem oluyo oyle zamanlarda.. sabah agir cikilio..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?