Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydınlarrrrr

aramız ayeni arkadaşlar gelmiş ne gzüellll
kalabalık olmak motiveyide artırıyor kızlar
bende akşam 5-6 küğgofret attım agzma ve tok uyandımtok uanmaktan nefret ediyorum ya ((

önümüzdeki 4gün çokçkk dikkat etmeliyim

günaydınlar herkese,

Bugün sabah 3 form bisküvi

of açta değilim ama çok üşüyorum.

bugün kimse yiyecek bir şey getirmemiş açız. Ben de zaten aç değilim herhalde artık aç kalmaya alıştım. Nerseyse 18 saattir bir sey yemiyorum.
Öğlene o zaman köfte ekmek yerim.

Gunaydinnnn ben ilk olarak oglumu doyurdum. Kendime yesil cay yaptim icicem. Oglumu uyutup kendime iki yumurtayla light peynir maydanoz cirpip omlet yapip yagsiz pisirip iki adet salatalikla kahvaltimi edicem

Slm kızlar tam gaz devam ediyorumda giremiyorum sık sık çok yoğunum bu ara yinede dikkat ediyorum yediklerime
Sabah
Hiç bir şey yemedim canım istemedi
Çokda misafirim gelcek telaşdan sanırsam
Öğle
Izgara tavuk
Yoğurt
Akşam
Yemek falan uğraşmıyacam zaten bir sürü çeşit yaptım misafir için kendim için
Izgara balık salata yapıp yiyecem

günaydınlar herkese,

Bugün sabah 3 form bisküvi

of açta değilim ama çok üşüyorum.
Eeebrucum bende karbonhidratı keseyim yeminle 40 derece sıcakda bile donuyorum sanki öyle üşüme giriyor çok az yersemde aynı sorun oluyor veee dayanılmaz şiddetli baş ağrısı seninde ondan kaynaklı olabilir canım dikkat et kendine

Bende de ayni. Bas agrisi ve usume.
Bygun cok aciktim.
Direndim ama bakalim. Sabah 6dan 13 e kadar cok uzuyor(
Acımmmmmm acc

Kizlar, bende bu sabah normal dikkatli kahvalti yaptim.. normalde pogcalar simitler havada ucusuyo, bu gun evde yedim..
1 dilim cavdarli ekmek
2 yumurta
1 dilim salam
Minnacik peynir

Canim bende de durum ayni..
Aksam, sabahla ayni yada 100_200 eksik oluyo tarti.. bisey yemezsemde kesin eksi ertesi sabaha ama aksam yine sabahki rakam cikiyo..
Gec yatmaktan oluyo benim.. 2-2.30 gibi ancak yatabiliyorum.. gece cok odem oluyo oyle zamanlarda.. sabah agir cikilio..

kız gözlerim yaşardı kahvaltını görünceee maşallahh

kzılar bende dün sabah 71,5 tum akşam 71,5 tum nasıl olur ki ?

ay bende yemegimi yeidm geldim wc yok ya bugün 3.gün
bende bugun wc yok kg aynı veren gelen yok. Tık yok.
ölğen yemeğinde 120 gr köfte karım kepekli eekmek
ve acı sos yedim.
acıyı özellikle yedim bağırsakları belki bozar dedim bekliyim bakalım.

Arkadaşlar selam ,Benim hiç iyi gitmiyor her geçen gün motivasyonum daha da bozuldu.
akşamda bir koca kase aşure yedim

Arkadaşlar selam ,Benim hiç iyi gitmiyor her geçen gün motivasyonum daha da bozuldu.
çok üzüldüm çok güzel gididyordun. sarsıl ve kendine gel. hazır zayıflıyorken bırakma. çok pişman olursun. çünkü tekrar başlamak herseferinde daha zorluyacak ve kendi iradene daha çok kızacaksın. Sabredin birkaç ay arkadaşlar dayan sonra daya güzel ve dünyada daha az yer kaplıyacaz.....

ver coşkuyu :))))
Regli olamadım , her şeyi yemek geliyor içimden ..çok stres altındayım şu an...

bende bugun wc yok kg aynı veren gelen yok. Tık yok.
ölğen yemeğinde 120 gr köfte karım kepekli eekmek
ve acı sos yedim.
acıyı özellikle yedim bağırsakları belki bozar dedim bekliyim bakalım.

yarım kepekli ekmek derken yarım dilim mi ?

çagan dönem , dönem oluyor cnm bak ebnde iki hafta iyi gittim
geçen hafta dsarsıldım hafta sonu iyi gittim dünde biiyler yedim akşam ama telafi edecegiz bol bitki çayı iç cnm regli döneminde oluyor öyleee

ay valla bende öyle düşünüyorum tek hayalmde kot üstüne bluz takıp çıkmak :)

ver coşkuyu :))))
Regli olamadım , her şeyi yemek geliyor içimden ..çok stres altındayım şu an...

papatya çayı tavsiye ediyorums ana bol bol

Ben 10 da uyumus oluyorum cogunlukla. Ben malum donemin yaklasmasina bagliyorum. Gorecz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…