Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

sıkma cannı ya büyürrr her zmanının bir güzelligi var annesii
gel takı burda biz buradayız akşama kadarrr,
annen , kv filan yokmuu yakınındaa

Cok

Cok zor hergun aglayarak buyutuyorsun. Kabus gibi oluyor her gunun her dakikan. Bilseydim eger hic cocuk istemezdim. Ama allah isteyen herkese versin.

kızzöyle deme allahın gücüne gider , kendine zman ayır biraz bir yerelere çıkamıyormusun bırakıp ?
birde düzenli uykusu filan yokmu gün içinde dinlenebilecegin ?

Annem yok kay
sıkma cannı ya büyürrr her zmanının bir güzelligi var annesii
gel takı burda biz buradayız akşama kadarrr,
annen , kv filan yokmuu yakınındaa

Annem yok. Kayinvalidem hem uzak hem de kendine zor bakan bir tip ve hic gelmez bir gidip bakayim bu kiz napiyor yalniz cocukla diye. Bunalimdayim sanirim elimi bir ise bile atmak istemiyorum. Yanlizlik hic bisey yapamamak cocugun sorumlulugu bazen aklimimi oynaticam acaba diyorum. Zaten can sikintisindan katildim araniza hem diyette yapiuorum ayni zamanda vakit gecer belki

Vall
kızzöyle deme allahın gücüne gider , kendine zman ayır biraz bir yerelere çıkamıyormusun bırakıp ?
birde düzenli uykusu filan yokmu gün içinde dinlenebilecegin ?

Vallahi yok bacim be gece ne gunduz uykusu bugun gun icinde zorla bi saat uyutabildim artik sen dusun neden biktim saniyorsun. Hic bir is yapamaz oldum. Evi dusundukce ruhum daraliyor artik

Vall

Vallahi yok bacim be gece ne gunduz uykusu bugun gun icinde zorla bi saat uyutabildim artik sen dusun neden biktim saniyorsun. Hic bir is yapamaz oldum. Evi dusundukce ruhum daraliyor artik

gece nasıl uykuları ?kaçta yatıyorr

9 10 11 degisiyor ama zirt pirt kalkiyor gecenin bi vakti kalkip oturuuor iki saat sallayip zorla uyutuyorsun sabah 7 de ayakta

9 10 11 degisiyor ama zirt pirt kalkiyor gecenin bi vakti kalkip oturuuor iki saat sallayip zorla uyutuyorsun sabah 7 de ayakta

oncelikle Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin...evet zor cocuj buyutmek hele benim gibi pimpirikli bir anneysen daha zor ama dunyanin en guzel duygusu Allah isteyen herkese nasip etsin....ben de yalniz buyuttum annem sadece 13 gun kalabildi yanimda bebegim 13 gunlukken basbasa kaldik sma iyikide oyle oldu esimle birlikye yikadik birlikte baktik...kiii ben coook sosyal bi yasantidan bi anda eve kapandim ilk zamanlar cok zorlandim ama simdi kizimi ben buyuttuyorum diye cok mutluyum...

hafta sonlari kizimi uyuturdum hemen disari cikardim esim bakardi bi saat dolasirdim nefes alip gelirdim....simdide kizimsiz bi yere gidemez oldum asiru bagimli oldum))))

asla bunalimdayim diye tekrarlama kendine cok sukur rabbim size dunyanin en degerli hediyesini gondermis...yalniz degilsin herkes bu sekilde buyutuyor.. brn kizim uyurken bile basindan ayrilmazdim aman bisey olur diye hep basini beklerdim...simdide agzinin icine bakiyoruz bi emri var mi diye))

hep derim cok sukur bin sukur kizimi bana verene....

Vall

booosver eviii bebeginin buyutmenin keyfini cikar ben derdim esime yemek al gel yemek yapamadim diye))

oda benim gibi pimpirikli aman kizimiz iyi olsun sen ona bak yemek falan hic onemli degildi. biz biraz cocuk gormemis gibiydik:)))) acik acik arkadaslar diyordu hic cocuk gormemis gibi davraniyorsunuz diyeee eee ne yapalim evlat bu kolay degil....

esin yardimci mi ufak ufak is yukle esine ...biz is bolusurduk...

Tesekkur ederim. Icimi ferahlattin bende cok pimpirikliyim hersey 4 x4 luk olmali o yuzden cok dert ediyorum herseyi kendime. Ayni sekilde cok sosyal bir hayattan birden eve tikildim. Sanirim zamanla alisacagim bu duruma.

Tesekkur ederim. Icimi ferahlattin bende cok pimpirikliyim hersey 4 x4 luk olmali o yuzden cok dert ediyorum herseyi kendime. Ayni sekilde cok sosyal bir hayattan birden eve tikildim. Sanirim zamanla alisacagim bu duruma.
ayni canim dogunun en ucra kosesinde cocuk buyuttum cok sukur ...alisacaksin emin ol ara ara bunalmalar oluyor oyle dutumlarda esine birak 45 dakikada olsa evden kac cok iyi geliyor...bizler hep buradayiz paylasiriz iyi geliyor)))

konus esinle anlat tatli bi dille cok sosyal hayattan bi anda boyle evde kalmak beni zorluyor bana yardimci ol de.guzel guzel paylas bi yerde size yardim etmesini gerektigini anlat...cunku es yardimi sart benim kizim anne sutu olmadigi icin emme olmadi iki saatte bir sut hazirlardik bi ben bi esim kalkardi yani paylasmaya davet edin guzellikle...

ayni canim dogunun en ucra kosesinde cocuk buyuttum cok sukur ...alisacaksin emin ol ara ara bunalmalar oluyor oyle dutumlarda esine birak 45 dakikada olsa evden kac cok iyi geliyor...bizler hep buradayiz paylasiriz iyi geliyor)))

Cok tesekkur ederim cnm dediginde haklisin ben biraz disari cikayimm hatta hemen simdii

Benim oglumda emmiyor. Birakti geceleri mama hazirlamak olum zaten ama istersem yapar anlayissiz degildir esim ben biraz bu aralar sikildim galiba duzelecegim elbet insallah.

Benim oglumda emmiyor. Birakti geceleri mama hazirlamak olum zaten ama istersem yapar anlayissiz degildir esim ben biraz bu aralar sikildim galiba duzelecegim elbet insallah.
biz bayanlarin en buyuk hatasi soylemiyoruz istiyoruz ki es dusunsun yapsinlar biz soylemeden....yok anacim anlamiyorlar ben itina ile soyluyorum hadi askim mama yap...hadi askim su ver hadi askimm bebek iken altini degitir diye diye yaptirdim...yoksa elinde kumanda oturuyordu)))) alisacaksin canim zaman sadece...

Tsk ederim cnm su an disardayim yuruyusteyim

Benim eşim bi dogurmadi bide emzirmedi onada hormonlar el vermedi yogsam yapardı

Simdide işten geliyoruz direk o derseoturur cocuklarla ben eve dalarim iş bölümü şart calismiyorkende yapardı ama hakkını yemeyin

Benim eşim bi dogurmadi bide emzirmedi onada hormonlar el vermedi yogsam yapardı

Simdide işten geliyoruz direk o derseoturur cocuklarla ben eve dalarim iş bölümü şart calismiyorkende yapardı ama hakkını yemeyin
yoksa yurumuyor tek basina yoruluyor insan...benimde oyle valla masumcum ..ateslenir yeri gelir ben yatarim o sabaha kadar bekler basini ..bu kadar yardim etti yazik esim diyor ki yok ikinci cocuga hazir degilim diyorrrrrrr hahaha))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…