Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Benim eşim bi dogurmadi bide emzirmedi onada hormonlar el vermedi yogsam yapardı

Simdide işten geliyoruz direk o derseoturur cocuklarla ben eve dalarim iş bölümü şart calismiyorkende yapardı ama hakkını yemeyin

Super bende yuruyusten geldim cocugu kocacigim uyutuyor su an keza yine uyumuyor her aksam ayni terane isimiz zor. Bu arada yuruyuste yaptim kilolar gitsin ohh

yoksa yurumuyor tek basina yoruluyor insan...benimde oyle valla masumcum ..ateslenir yeri gelir ben yatarim o sabaha kadar bekler basini ..bu kadar yardim etti yazik esim diyor ki yok ikinci cocuga hazir degilim diyorrrrrrr hahaha))))
Anam benimmki biraksam yine dogur diyor daha 9 aylik bebegim var ben kendime gelememisken yine diyor tovbe estafurullah

Anam benimmki biraksam yine dogur diyor daha ik bebegim var ben kendime gelememisken yine diyor tovbe estafurullah
benim kaynanam cok istiyor her seferinde soyluyor esim diyor ki yok anneeee cok zormus diyor hahaha ))) iyi yapmissin spor ohhh iyi gelmistir.bende badlayacam spora inşallah..

Bütün ışıkları kapatarak denedim mi hiç uyutmayı
Isiklari kapatipta uyutuyoruz cok zor bir cocuk oglum ozellikle uyku konusunda insallah bugunleride atlatacagiz.. bizde sular kesik sabahtan beri bulasiklarimi bile yikiyamadim degil ki yikanmak les gibiyim hala gelmedi sularrr..

Isiklari kapatipta uyutuyoruz cok zor bir cocuk oglum ozellikle uyku konusunda insallah bugunleride atlatacagiz.. bizde sular kesik sabahtan beri bulasiklarimi bile yikiyamadim degil ki yikanmak les gibiyim hala gelmedi sularrr..
zormus o is ben kizimi besige koyardim kendi uyurdu sallama bile yok kizim sallanmayi bile bilmiyor yazin teyzesi sallamak isterdi oyun saniyor kahkaha atiyordu....gececek sabir sadece bosver ev isini hal olur hersey Allah saglik versin...

zormus o is ben kizimi besige koyardim kendi uyurdu sallama bile yok kizim sallanmayi bile bilmiyor yazin teyzesi sallamak isterdi oyun saniyor kahkaha atiyordu....gececek sabir sadece bosver ev isini hal olur hersey Allah saglik versin...

Aminn insallah zaten cogu kisiden duyuyorum kiz cocuklari daha kolay erkek cocuk her yonden zor. Zaten oyle olmus olsaydi sizlanmazdim ki hic herseyin ustesinden yalniz gelmeye alisigim ama tukendigim zamanlar oluyor. Hep buyuyecek gececek insallah bugunler diyorum kendi kendime.

Acı sosu yedim wc. çıktım ama feci şekilde şişkinim akşama şirket yemeği var. Gidelim bakalım ne olucak Allahtan çok şişkinim. Birşey yiyemem herhalde.
Canım yeşil çayla ödem atıcı çay iç karbonhidrat minumumda tut gider şişkinliğin bende bugün75.100 çıkdım çok yavaş gidiyor bide sabah 3 km yürüyorum akşamda 3 km bazı akşamlar üşenip yürümüyorum yinede yavaş yavaş gidiyor kilolar amanın bu kadar millet nasıl zayıflıyor yahuuu kafayı yiyecem ne kadar kolu komşum arkadaşım varsa mide kestirip tığ gibi oldular tek şişko ben kaldım

Canım iki kızımı böyle büyüttüm ama oğlum anamı ağlattı diyebilirim canımdan bezdirdi tam düzeldi uyku düzeni oturdu dedim aman allahım kızıma hamile kalmışım ne ağladım ama rabbim melek gibi bir kız çoçuğu verdi bana oğlumdan eser yoktu çok uslu uykusu düzenli çoçuk oğlum eşşek kadar oldu halen daha uykuya dalana kadar masal okutuyor yapmazsam en az kırk kez tuvalete kalkar numarası yapıp bütün ışıkları açıp kapatıyor kıllllll

benimkilerde uykusuzdu cnm 10 kez kalktıgımı biltiirm
sonra ark bir tanesi hergün 9 daışıkları kapat dedi direndim tam 1 ay uyumasalardaışıklar kkapalıydı halada 9 dayatarlar yazın biraz sarkıyor ama yapack birşey yok artık büyüdüler gecede düene girdi 3 yaşından sonra
geçmeyen gün yok yani ..

valla benim iki oglum var , ama arkadaşlarımın bir kızı iki çocugua bedel bence yetiştirmeyle alakalı görümcmein kzıı var allah muhafaz aa yani

çok fazla sporun kas yapıyorsundur cnm azaltt sporu

sende 3 çocukmu var hay maşallhahhh

günaydınn kızlarrr akşam aç uyudum allahım nasıl bir keyif yaaa
bunu süreklii yapabilsem arada kaçırmasan 3 aya kalmaz gider bu kilolarrr

günaydınn kızlarrr akşam aç uyudum allahım nasıl bir
keyif yaaa
bunu süreklii yapabilsem arada kaçırmasan 3 aya kalmaz gider bu kilolarrr

Herkese gunaydinn
Masum dun aksam ben de yemedim. Sabah muthisti. Ac degildim hem de.
Aksam kaynatmissiniz. Ben de zor bi cocuk annesiyim. Oralara hic girmeyim:)
Misafirlikteyiz bugun. Ilk defa odul yapayim kendime. Tabi cozutmadan

akşamm orucuna sende girr sınıfç vallaşöyle hiç bozmadan bir ay gitsem sonuç ne olur acabaa
ben sabah çok aç oluyorum ama 5*1 yerde çayını içinceee gidiyor açlıgım

ama sabah onu baya bekliyorum akşamdan demlsem termosa koysam nasıl olur acaba

Olabilir hem de cok guzel olur. Ama aksam sofrada beraber olmak onemli.
Arada olabilir. Daha etkili olur belki.

benim sana tavsiyem hep bi saat belirle o saatlerde uyumasina ozen goster aglasa bile ilk bad
masumcum sabah ac karnina miden bulanmiyor mu sallama olanlardan mi iciyorsun????

gecen sene ac karnina bende yesil cay iciyordum ama midem bulaniyordu zamanla alismistim.gerci benimki sallama degildi aktardan aldim kendim demliyordum

bu hafta liste yapildi mi yoksa ben kacirdim mi göremedim de.....

cnm yok orjinal içiyorum evd eiş yerine sallama alıcma ama yap iç demle beklee sonrasında zamnımı alıyor termosa demlesem akşamılıkılıkiçsem nsıl olurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…