35 miiii
Dogum kilosu muydu masumm
tebrikler vallahi. senin boyun uzun herhalde.yok cnm ben 80 kilo hamile kaldım
92 kilo ile dogum yaptımm , ama sonsrasındaa indmişimdir mutlaka ki doumun ertesi günü 86 kilo idim
sonra ye iç,lohusa muhabbetine kendimi 95 li kilollarda buldum
2010 ocak 5 te diyete başladım ve 1,5 yılda 60 kiloya indim 35 kilo gitti
ama yeniden 14 kilo alarak 74 oldum ve hala ugraşmaktayım
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ::)
tebrikler vallahi. senin boyun uzun herhalde.
Bu cok guzel bi basari tebrik ederim. Ama vucut yorulmustur her turlu.yok cnm ben 80 kilo hamile kaldım
92 kilo ile dogum yaptımm , ama sonsrasındaa indmişimdir mutlaka ki doumun ertesi günü 86 kilo idim
sonra ye iç,lohusa muhabbetine kendimi 95 li kilollarda buldum
2010 ocak 5 te diyete başladım ve 1,5 yılda 60 kiloya indim 35 kilo gitti
ama yeniden 14 kilo alarak 74 oldum ve hala ugraşmaktayım
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ::)
Bu cok guzel bi basari tebrik ederim. Ama vucut yorulmustur her turlu.
Kiloyu verip sabitleyip arada 1, 2 kilo alinirsa hemen vermek lazim.
Off cok zor yaa
Afiyet olsun.
kahvaltı
1 yumurta
2 burgu peynir
4-5zeytin
6 badem 6 fındık
öglen
2 kase cacık
bir tabak tavuk sote
akşam(17:00)
2 kase cacık
bolçay, 1 türk kahvesi ,1 nescafe,bitki çayları
çok migdem bulandı yemekhaneye indim cacık var hemenn yumuldum
eve gdiince çay kahve su içeirm
Afiyet olsun.
Oglen bi kase kuruymsten sonra tuhaf bi sislik varkuru fasulye yesem iyice patlarim. Oglen 1 deki yedigimle de nasil sabah olur
Kizlar bisey diyin ya
Sagolasin ya oglen gozum donuyo simdi sisim. Patliycmböyle durumlarda sütlü kahve kurtarıcı cnm
ayran süt , yogurt ye tabiki
Sutu hicccc Icemiyorum. Kahveye azcik katabilirim. Kayisili form cayi var bi de.acıkırsan sütlü kahve iç çok iyi oluyor
birde doguşun mistik çayı var çok iyi oluyor sütlede içiyorsun içinde tarçın filan var kesiyorrr
Sutu hicccc Icemiyorum. Kahveye azcik katabilirim. Kayisili form cayi var bi de.
Her an hasta olabilirim. Ondan mi acep bu siskinlik.
Ogene dogru yiyemiyorsan sabah en mantiklisi.Tabi ondandir cnm geçen cumada ben oyleyfim çok sisiyor insan bende eve geldim brsi bir yerde çayını içtim dağ gibi utumu yapicam , su meyveyi hiç bir yere sıkıstiramadim ya sabah AC arniba mi yesem uyaninca
Bende zamanında öyleydim az yer çok hareket ederdim 45 kilonun üstüne çıkmazdım çirkinde dururdu kilom sonra 55 kilo oldum tam kıvamında sonrakiii yıllar 65 den aslamı asla yukarı çıkmadım hamileliklerim bile 65 kiloyla bitti ne zaman ehliyet aldım heryere onla gidiyorum bide depresyon yaşadım uzun süre hastanede bitkisel hayata girip serumlarla beslendim biraz depresyon birazda tembellik eee sonuç kilo oldu 74.900 yum her hafta 1 kiloya yakın veriyorum tek regl haftası veremedim o kadarda az yeyip yürüdüğüm haldeOnlar dogustan sansli dogistan istahsiz yiyipte kilo alamayanlardan sen kac kilosunki canim
Karatay diyeti canan karatayin mi canim ben o kadini pek sevmiyorum ya bilgilerine nedense pek givenemiyorum 2 yunurta ne 1 yesek daha iyi degilmi
Ayyy masum benimde iki haftadır ütü bekliyor geçen hafta misafir üstüne misafir geldi hazırlıkdır derken akşamları ütüleyenedim gündüz yokum zaten bu hafta grip oldum heryerim dökülüyor dün eşim diyorki ütü kutusu yok afferin kız ütüledinmi ne varsa haberi yok ortalıkdan kalksın diye bazanın altına koydumTabi ondandir cnm geçen cumada ben oyleyfim çok sisiyor insan bende eve geldim brsi bir yerde çayını içtim dağ gibi utumu yapicam , su meyveyi hiç bir yere sıkıstiramadim ya sabah AC arniba mi yesem uyaninca
Guvenemiyorum ya haberlerde de duydum diyeyisyenlikten mi ne men edilmisBende zamanında öyleydim az yer çok hareket ederdim 45 kilonun üstüne çıkmazdım çirkinde dururdu kilom sonra 55 kilo oldum tam kıvamında sonrakiii yıllar 65 den aslamı asla yukarı çıkmadım hamileliklerim bile 65 kiloyla bitti ne zaman ehliyet aldım heryere onla gidiyorum bide depresyon yaşadım uzun süre hastanede bitkisel hayata girip serumlarla beslendim biraz depresyon birazda tembellik eee sonuç kilo oldu 74.900 yum her hafta 1 kiloya yakın veriyorum tek regl haftası veremedim o kadarda az yeyip yürüdüğüm haldeevet canan karatayın kitabını aldım okudum çok mantıklı geldi başladım ve 78.300 den indim 74.900 e karatayın dediklerini yaparak aç kalmadan sinir krizleri geçirmeden yumurtayı bende 1 tane yiyorum 2 tane çok gelir bana zaten sende 2 istersen iki 1 tane istersen 1 tane ye tabiki karataya güvenirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?