Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

35 miiii
Dogum kilosu muydu masumm

yok cnm ben 80 kilo hamile kaldım
92 kilo ile dogum yaptımm , ama sonsrasındaa indmişimdir mutlaka ki doumun ertesi günü 86 kilo idim
sonra ye iç,lohusa muhabbetine kendimi 95 li kilollarda buldum
2010 ocak 5 te diyete başladım ve 1,5 yılda 60 kiloya indim 35 kilo gitti
ama yeniden 14 kilo alarak 74 oldum ve hala ugraşmaktayım
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ::)

tebrikler vallahi. senin boyun uzun herhalde.

Bu cok guzel bi basari tebrik ederim. Ama vucut yorulmustur her turlu.
Kiloyu verip sabitleyip arada 1, 2 kilo alinirsa hemen vermek lazim.
Off cok zor yaa

kahvaltı
1 yumurta
2 burgu peynir
4-5zeytin
6 badem 6 fındık

öglen
2 kase cacık
bir tabak tavuk sote

akşam(17:00)
2 kase cacık

bolçay, 1 türk kahvesi ,1 nescafe,bitki çayları

çok migdem bulandı yemekhaneye indim cacık var hemenn yumuldum
eve gdiince çay kahve su içeirm

Afiyet olsun.
Oglen bi kase kuruymsten sonra tuhaf bi sislik varkuru fasulye yesem iyice patlarim. Oglen 1 deki yedigimle de nasil sabah olur
Kizlar bisey diyin ya

Afiyet olsun.
Oglen bi kase kuruymsten sonra tuhaf bi sislik varkuru fasulye yesem iyice patlarim. Oglen 1 deki yedigimle de nasil sabah olur
Kizlar bisey diyin ya

böyle durumlarda sütlü kahve kurtarıcı cnm
ayran süt , yogurt ye tabiki

acıkırsan sütlü kahve iç çok iyi oluyor
birde doguşun mistik çayı var çok iyi oluyor sütlede içiyorsun içinde tarçın filan var kesiyorrr

acıkırsan sütlü kahve iç çok iyi oluyor
birde doguşun mistik çayı var çok iyi oluyor sütlede içiyorsun içinde tarçın filan var kesiyorrr
Sutu hicccc Icemiyorum. Kahveye azcik katabilirim. Kayisili form cayi var bi de.
Her an hasta olabilirim. Ondan mi acep bu siskinlik.

Sutu hicccc Icemiyorum. Kahveye azcik katabilirim. Kayisili form cayi var bi de.
Her an hasta olabilirim. Ondan mi acep bu siskinlik.

Tabi ondandir cnm geçen cumada ben oyleyfim çok sisiyor insan bende eve geldim brsi bir yerde çayını içtim dağ gibi utumu yapicam , su meyveyi hiç bir yere sıkıstiramadim ya sabah AC arniba mi yesem uyaninca

Tabi ondandir cnm geçen cumada ben oyleyfim çok sisiyor insan bende eve geldim brsi bir yerde çayını içtim dağ gibi utumu yapicam , su meyveyi hiç bir yere sıkıstiramadim ya sabah AC arniba mi yesem uyaninca
Ogene dogru yiyemiyorsan sabah en mantiklisi.
Hicbisey yemedim. Hala sisim. Bunye error veriyor:)
Kimse yazmamis aksam. Herkese iyi geceler kizlar.

Kizlar bende bugun yedillerimi paylasmak istiyorum sizce nasil
Gec kalktigim icin 12 de falan kahvalti yaoiyirum
1 haslanmis yumurta domates salatalik peynir biraz zeytin
Aksam 5 te 2tane dolma biber bir kase cacik
Tarcinli sekersiz turk kahvesi
Aksam iki yudum cayin yaninda yagsizbtuzsuz az bisey oatlamis pisir
Ve suan acliktan oluyorum midem gurul gurul yardim edinbcok kotuyum saat 10bucuk biranonce sabah olsun istiyorum yaa

Birde aksam 5 ten sonra bisey yememeyi hedegliyoruz ya dayanabilmeknicin aksam yemegini siki tutsak bi saincasi olurmu

Onlar dogustan sansli dogistan istahsiz yiyipte kilo alamayanlardan sen kac kilosunki canim
Karatay diyeti canan karatayin mi canim ben o kadini pek sevmiyorum ya bilgilerine nedense pek givenemiyorum 2 yunurta ne 1 yesek daha iyi degilmi
Bende zamanında öyleydim az yer çok hareket ederdim 45 kilonun üstüne çıkmazdım çirkinde dururdu kilom sonra 55 kilo oldum tam kıvamında sonrakiii yıllar 65 den aslamı asla yukarı çıkmadım hamileliklerim bile 65 kiloyla bitti ne zaman ehliyet aldım heryere onla gidiyorum bide depresyon yaşadım uzun süre hastanede bitkisel hayata girip serumlarla beslendim biraz depresyon birazda tembellik eee sonuç kilo oldu 74.900 yum her hafta 1 kiloya yakın veriyorum tek regl haftası veremedim o kadarda az yeyip yürüdüğüm haldeevet canan karatayın kitabını aldım okudum çok mantıklı geldi başladım ve 78.300 den indim 74.900 e karatayın dediklerini yaparak aç kalmadan sinir krizleri geçirmeden yumurtayı bende 1 tane yiyorum 2 tane çok gelir bana zaten sende 2 istersen iki 1 tane istersen 1 tane yetabiki karataya güvenirsen

Acıkan arkadaşlar bende limonlu ılık su içiyorum anında açlığım geçiyor
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Badem
Öğle
Yokkk
Akşam 4:00 de
Kapuska acılı yoğurt döktüm üzerine
Haşlanmış et
Mantar kızarttım tosttada
Çok küçük çikolata attım ağzıma

Ayyy masum benimde iki haftadır ütü bekliyor geçen hafta misafir üstüne misafir geldi hazırlıkdır derken akşamları ütüleyenedim gündüz yokum zaten bu hafta grip oldum heryerim dökülüyor dün eşim diyorki ütü kutusu yok afferin kız ütüledinmi ne varsa haberi yok ortalıkdan kalksın diye bazanın altına koydumbide 5 bir yerde çayını hergünmü içiyorsun ben metabolizma çayını 3 günde bazen 4 günde bir içiyorum ona rağmen onla iyiyim onu kesince tık yok tuvalet sorunu yaşıyorum ondan artık hiç almıyacam hayatım boyunca onla yaşamıyacağıma göre bağırdakda metabolizmamda doğal çalışsın tabiki çalışırsa

Guvenemiyorum ya haberlerde de duydum diyeyisyenlikten mi ne men edilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…