Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydın çıtırlar,

vallahi arkadaşlar, masumm doğru diyor bel çevresini ölçmüştüm 82 cm di. ve 78 cm ye gerilemiş beni okadar mutlu oluyorum ki ve ondan tek zevkim akşam olunca televizyon karşısına geçip çukulata cips yemekti. Şimdi erken yatıyorum. ve hafifim. en azından karnım bile guruldamıyor.

benimde yemeği aifyetle yiyip ardından çayın yanına bisküvi yemekkkkkkkk

valla herkes bünyesi farklı tabiki ama ben , bunu test ettim benim bnyem akşam az ayatıcak az kh ve meyve bol kalsiyum proteinle oluyor kilo vermem, o yzüden geberemde aç yaıyorum zaten rahatsız ediyor yiyince

gün içindede saglam yiyorum amaa

aceleden güzel yazamıyorum. Ben de akşamları eve gidince katı gıda yemiyorum. İlk önce karnım çok guruduyordu. artık sesi çıkmıyor garibimin.Eşim gece bir program izlemiş sen en doğrusunu yapıyosun dedi. osmanlıda hava kararınca yemek yenmezmiş. 1 tane leblebi bile yemezlermiş ve iyi saymazlarmış. Sabah kahvaltı çok güzel sabah ile öğlen kahvaltı arasına ek ara alırlarmış.Peynirle yumurtayı aynı anda yemezlermış. Etin yanına muahakak kuru meyden olan hoşaf içerlermişki bünyeyi temizlesin diye.....Acaba zamanla kendi vucudumuzu dinlemeye başaracazmı? Bile bile zarar veriyoruz.

Valla fazla kütleleri verince kendime daha iyi bakacam anacım bunun yaşlılığı var.

Bugun kü menüm,

sabah
2 adet kuru kayısı
tost
öğlen
mercimek çorba
karışık salata (adını bilmediğim bir ottan haslayıp bırakmışlar , patates salatası ,4 yaprak marul?
1 dilimde tahıllı ekmek
akşama
Şirkete aşure geldi onu yerim. Ve gün kapanır.

şirketteki arkadaşlar gelip habire yoldan çıkarmaya çalışıyorlar. ona hayır demek ilk başta gerçekten zor geliyordu. Kızın elinde çukulata alsana diyor en sevdiğim ... hayır diyorsun ama içten ağlayacak gibi oluyordum gözlerim yaşarıyordu. Şimdi Kalorisini biliyorum ve o kaloriyi vermek için kaç gün zorlandığımı gördükçe hayır deme daha kolay oluyor. 2 dakikalık 1 haz sonra pişmanlık.....

valla ben acele acele yazıyorum biri görürse mazallah , teldende zor oluyorr

yumurta ile peyniri aynı anda yememelerindeki sebep ikiside et gruba girdigi için , ama bünyeni çözünc mesele yok
ben geçende dediigm gibi bol bol yiyorum kilo yapmayacakları
ama tabi abartmıyorum yinede zaten doyuyor insan

şimdi mesela 2 kase cacık ve bir tabak tavuk sote yedim.

yanımada kefirimi getiridm onu içerim sanırım elma filan var yanımda sonra finiş valla anlaşıldı,
simitler ve göbel için tek çarem yemememk akşamları

aynenn yaaa, valla akşam yersem bende öyle pişman oluyorum
ama öglen hep kh yemişsin hem mercimek , hem ekmek hem patates

Merhaba kizlar,

bugün endokrin bölümune gittin once aclik kan testi yapti..yaklaşık 30 dakika sohbet muayene surdu cok ayrintili soruyor dinliyorlar yarinda kahvalti yapilacak tokluk kan sekerime bakilacak dr dediki kesinlikle leblebi yemeyin nişasta iceriri kilo vermezsiniz kilo alirsiniz dedi yarin yeme konusunu konusup belki diyetisyene sevk edecek..

Bütün gun neler yiyorum anlattim.

dün de öğlen bulgur pilavı yine aynı ekmek ezo gelin ve tavuk yedim en azından sabah azalma olmuştu kg da. napıyım eh oda olmassa uykudan kesip spor yapacam ne yapayım artık
merhaba,spor yapmadan sadece diyetle bu işi çözmek zaten zor değilmi?birde kahvaltıda kuru kayısı yediğini yazmışsın bence kuru meyvelerden uzak durmak lazım.

merhaba,spor yapmadan sadece diyetle bu işi çözmek zaten zor değilmi?birde kahvaltıda kuru kayısı yediğini yazmışsın bence kuru meyvelerden uzak durmak lazım.
evet bugun dr da bana dedi kuru meyveleri tuketmeyin dedi ozellikle kayisi dedi...

evet bugun dr da bana dedi kuru meyveleri tuketmeyin dedi ozellikle kayisi dedi...
doğru söylemiş çünkü amaç zaten kalori harcamak ama kuru meyvelerdeki kalori oranı çok yüksektir.kitle endeksin kaç bilmiyoum ama spro yapmadan zayıfamaya çalışmak vücududa gevşetir.aynı anda kilo verip sıkılaşmak en doğrusu.bu da iyi bir programla olur ama tabi programa riayet etmek gerekir :)

Tatlim Isin kolaylasir ins.
Bizi haberdar et.

Kizlaarrrr odevlerden bahsedilmiss
Hic girmeyim o konuya diycm ama dayanamam ki:)
Ogrenme sadece okulda ve dort duvar arasinda kalmamalidir. Bunun yanisira idevlerin niteligi ve ne kadar oldugu da onemlidir.
Kimisi az bulur kimisi cok.
3.sinif ogretmeniyim tekrar amacli ve kendi baslarina yapabilecekleri odevler veeirim genellikle.
Gunumuzde ozel okul fiyatlari ustune ozel ders etut masraflari dusunuldugunde; ki bu yerlerde odev yogunlugu daha fazla oluyor. Bunlar sinav sistemi de isin icine girince kacinilmaz oluyor. Emek olmadan yemek olmuyor, sozun ozu bu)

Gelelim yeme icmeye. Ben bugun doymuyorum
Sabah evden cikmadan peynir ekmek yedim. 8de yumurtali yarim simitle khv
Arada elma yedim
Ogle 2 yumurta 1kase kuruyemis (kavrulmamis)

Yemegi bekleyemezdim ogleyin. Bayilcm sandim. Off hasta olamadim bi

dolap ölçüsü almışlardı bugün modelleri geldi çok sıradan bişiy olmuş yaaa
ay ne zor işmiş yaaa

sınıfçı ödev konusuna geilincede
tatiller yzüünden çok oldu bencee bu ödevler ama aglayarak yapılan ödevden ne hayır gelirki
dün 12 sayfalık test türkçe matematik karışık, 4 sayfa türkçeden yazma ve okuma , 2 sayfa matemtik, 3 sayfa hata bilgis ödevi yaptık ve bu bence çok saglıksız bir günde..
hiçödev olmaısn demiyorum ama herşeyin bir usturubu vardır..

kızlar kuru kayısı yenir tabikide, hatta herşey yenir ölçüsüne göre ben 35 kilo veridigm dönemde
bütün meyveler yerdim. 3 tane kuru kayısı -1 meyve
1 kuru incir 1 meyve bu hesabı yaparak yiyebilirisiniz

En son tatilde arkali onlu 3 kagit verdim. Bi de kitap odevi vardi sanirim.
Evet bazen abartiliyor haklisin.
Iletisim kurularak halledilebilir tatlim

kızlar kuru kayısı yenir tabikide, hatta herşey yenir ölçüsüne göre ben 35 kilo veridigm dönemde
bütün meyveler yerdim. 3 tane kuru kayısı -1 meyve
1 kuru incir 1 meyve bu hesabı yaparak yiyebilirisiniz
35 miiii
Dogum kilosu muydu masumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…