Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Yeme daki n tulumbayi
Sayfada 2-3 kaldık valla nerdesiniz siz
Valla yedim süper oldu :) okuyorum cogu seyide fazla yazmiyorum ins yarindan itibaren aktif olmaya caliscam böle giderse alirim kilo

Bazi kizlar hic yoklar tatlim.
Ne menu var ne msj.
Bildirimler de cok gecikiyor.
Liste surunuyor. Bildirim yapmayan menu ywznayanlar listeden silinsin demistim.
1 kisi yapmadi kilo bildirimi. Menü icin bisey diyemem herkesin kendine göre isi gücü olur

Oh afiyet olsun.
Yarin dengelersin.
Orucumu tutmaya baslim en iyisi bi baslayamadim sizlerden tutacak olan varmi? Kahvalti etmeden nasil olcak bilmiyorum bi aksam iftar acip hafif seylerke yeterli olurmu

1 kisi yapmadi kilo bildirimi. Menü icin bisey diyemem herkesin kendine göre isi gücü olur

Sadece bildirimle olmuyorki cnm paylaşım olması lazım sınıfı ile ben varız aktif olarak biraz daha böyle olursa aktif bir topik var oraya gecicem ben

Sadece bildirimle olmuyorki cnm paylaşım olması lazım sınıfı ile ben varız aktif olarak biraz daha böyle olursa aktif bir topik var oraya gecicem ben
Aynen sana katiliyorum masumcum.
Sonucta biz de evli, cocuklu ve calisan insanlariz. Buraya sık sık bakip bos gormek de is guc kaybi.
Gundem diyetse aktif olunmali.
Motivasyon icin bursayiz. Fikir almak icin.

bende ogle geliyorum masum disinda kimse olmuyor ...masumda yogunsa hickimse olmuyor sıkılıp çıkıyorum bendeee...

Sevindim tatlim temiz cikmasina.
Oneriler guzel de irade istiyor
Olacak ins.

Aksam yememe isine alisiyor insan

Tavuk detoksu olma mi
Baska turlu tek cesit yiyememm ben
tesekkurler canim tokluk tahlilimde temiz cikti....insallah daha dogru beslenme ile kilolar gidecek...

tesekkurler canim tokluk tahlilimde temiz cikti....insallah daha dogru beslenme ile kilolar gidecek...
Ins tatlim.
Sen de aktifsin sorun yok
Bi kac arkasas toplam da bi elin parmagini gecmiyor yani.
Sabah okuldayim. Ogleden sonra ve aksam cvp yazmya calisiyorum.
Sure uzayinca motivasyon daha cok araniyor

75 den 55 e diye bir topik var baya aktif biraz takilalim olmadı geceriz oraya

Slm kızlar neden az yiyorsunuz kiii yoksa kaçamak yaparsınız sabah 8:00de
Sıkı karatay kahvaltısı yapıyorum sonra teee 4 de
2 tabak bile sebze yemeği yiyorum üzerine yoğurt döküp
Yumruğum büyüklüğünde et oluyor diyetisyenim demişti fazla et iyi değil elini yumruk yap onun kadar olsa yeter diye aynen öyle yiyorum yalnız acıbiber yedim karın ağrısından uyuyamadım

Aynen sana katiliyorum masumcum.
Sonucta biz de evli, cocuklu ve calisan insanlariz. Buraya sık sık bakip bos gormek de is guc kaybi.
Gundem diyetse aktif olunmali.
Motivasyon icin bursayiz. Fikir almak icin.
Kızlar benim saatler uymuyor ondan dolayı yazamıyorum girdiğimde kimsecikler olmuyor bende kafama göre yazıp çıkıyorum aslında aktif olsa enerji motivasyon artar kaçamaklarda azalır birbirimizin yalnışlarınıda söyleriz güzel olur en azından sizler yazar ben okurum dediğim gibi saat farkından dolayı

Guvenemiyorum ya haberlerde de duydum diyeyisyenlikten mi ne men edilmis
Canım meyve veren ağaç herzaman taşlanır eee bu kadın çıkıp milleti zayıflatır sağlığına kavuşturursa diyetisyenler nasıl ekmek yiyecek kiii kadıncağız gidin 2 kutu zayıflama hapı için demiyor bağıra bağıra sağlıklı yaşama davet ediyor eee bizde ne diye red edelim yıllarca yedik yedik karımız ne koca şişik göbek taşımakda zorlandığımız popo yürürken birbirine sürten bacak yaaa psikolojik olarak mutsuzluk çünkü bu bedende hapsolduk bu zinciri kırmakda bizim elimizde bak annem bile ne dedi geçen şimdiki kızlar mustafa sandal gibi fit koca istiyor kendileri akrep nalan gibi geziyor lafı banada getirdi bak dikkat et kocanda tam öyleyken sende kes şu boğazını evliliğin sarsılırsa en çok üzülen ben olcam dediannem çok haklı bizler baklavalı fit erkek isterken ne diye şiş şiş ortalıkda dolanıyoruz üstelik canan karatay hocamız bu yüzden men edildi 15 gün doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı
aratay’a 15 gün meslekten men
21 Ekim 2015 Çarşamba, 1114Güncelleme: 15:06:03
Şeker testleriyle ilgili açıklaması sebebiyle Prof. Dr. Canan Karatay’a geçici olarak meslekten men cezası verildi

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği, Prof. Dr. Canan Karatay’ı tıbben geçerli bir yöntem olarak uygulanan gebelikte şeker yükleme testinin hastaları zehirlediğini söyleyerek hastaları kaosa sürüklediği ve hekimleri küçük düşürdüğü gerekçesiyle şikâyet etmişti.
Kopyaladım ben çok güveniyorum ve boşada çıkmadı onun sayesinde 78.300 den 74.900 ye düştüm sağlıklı birşekilde şimdiye kadar çokdan bozmuştum çünkü aç kalarak biryere varamıyordum sinirlerim yıpranıyor sabrım taşıyordu valla ben memmunum allah razı olsun hocamızdan sağlıklı mutlu ömürler diliyorum ben kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…