Ben de epey dolandim. Bi ara Iyi bozmustum niyetiEve geldim ama migdemden devasa sesler geliyor bugün zor sabah olcak
Aynen oyle.Benim Icinde zor olacak tulumba tatlisi yaptim zor duruyorum yememek icin iskence cekiyorum(
Demistim h.sonu menu bildirmeyen silinsin diye!!Yeme daki n tulumbayi
Sayfada 2-3 kaldık valla nerdesiniz siz
Valla yedim süper oldu :) okuyorum cogu seyide fazla yazmiyorum ins yarindan itibaren aktif olmaya caliscam böle giderse alirim kiloYeme daki n tulumbayi
Sayfada 2-3 kaldık valla nerdesiniz siz
??Demistim h.sonu menu bildirmeyen silinsin diye!!
Bazi kizlar hic yoklar tatlim.
Oh afiyet olsun.Valla yedim süper oldu :) okuyorum cogu seyide fazla yazmiyorum ins yarindan itibaren aktif olmaya caliscam böle giderse alirim kilo
1 kisi yapmadi kilo bildirimi. Menü icin bisey diyemem herkesin kendine göre isi gücü olurBazi kizlar hic yoklar tatlim.
Ne menu var ne msj.
Bildirimler de cok gecikiyor.
Liste surunuyor. Bildirim yapmayan menu ywznayanlar listeden silinsin demistim.
Orucumu tutmaya baslim en iyisi bi baslayamadim sizlerden tutacak olan varmi? Kahvalti etmeden nasil olcak bilmiyorum bi aksam iftar acip hafif seylerke yeterli olurmuOh afiyet olsun.
Yarin dengelersin.
1 kisi yapmadi kilo bildirimi. Menü icin bisey diyemem herkesin kendine göre isi gücü olur
Aynen sana katiliyorum masumcum.Sadece bildirimle olmuyorki cnm paylaşım olması lazım sınıfı ile ben varız aktif olarak biraz daha böyle olursa aktif bir topik var oraya gecicem ben
tesekkurler canim tokluk tahlilimde temiz cikti....insallah daha dogru beslenme ile kilolar gidecek...Sevindim tatlim temiz cikmasina.
Oneriler guzel de irade istiyor
Olacak ins.
Aksam yememe isine alisiyor insan
Tavuk detoksu olma mi
Baska turlu tek cesit yiyememm ben
Ins tatlim.tesekkurler canim tokluk tahlilimde temiz cikti....insallah daha dogru beslenme ile kilolar gidecek...
Bizim kiloya da uyar75 den 55 e diye bir topik var baya aktif biraz takilalim olmadı geceriz oraya
Kızlar benim saatler uymuyor ondan dolayı yazamıyorum girdiğimde kimsecikler olmuyorAynen sana katiliyorum masumcum.
Sonucta biz de evli, cocuklu ve calisan insanlariz. Buraya sık sık bakip bos gormek de is guc kaybi.
Gundem diyetse aktif olunmali.
Motivasyon icin bursayiz. Fikir almak icin.
Canım meyve veren ağaç herzaman taşlanır eee bu kadın çıkıp milleti zayıflatır sağlığına kavuşturursa diyetisyenler nasıl ekmek yiyecek kiii kadıncağız gidin 2 kutu zayıflama hapı için demiyor bağıra bağıra sağlıklı yaşama davet ediyor eee bizde ne diye red edelim yıllarca yedik yedik karımız ne koca şişik göbek taşımakda zorlandığımız popo yürürken birbirine sürten bacak yaaa psikolojik olarak mutsuzluk çünkü bu bedende hapsolduk bu zinciri kırmakda bizim elimizde bak annem bile ne dedi geçen şimdiki kızlar mustafa sandal gibi fit koca istiyor kendileri akrep nalan gibi geziyor lafı banada getirdi bak dikkat et kocanda tam öyleyken sende kes şu boğazını evliliğin sarsılırsa en çok üzülen ben olcam dediGuvenemiyorum ya haberlerde de duydum diyeyisyenlikten mi ne men edilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?