Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Canim arastiricam bu karayay diyetini
Ya insan ister istemez etkileniyor duyduklarindan

günaydın kızlarrr

öncelikle şu topige yazıp yazmma kuralına deginmek istiyorum
sınıfçı ve benim dışımdaçok aktif kimse yok
ebruu ve ada geliyo günleirn belirli saatind ebir de okadar
birlikten kuvvet dogar arakaşlar
kk nın gruplarında çok güzle kilolalr veriliyor neden çünkü birlik var azim var ,
bende 35 kilomu 89-90 grubuna dahil olarak vermişitm yılalr önce

herkes çalışıyor herkesin evi var çocugu var ama elimziin altında akıllı telefon denen bişiy var
herkes her daim girebilir
kendimden örnek vermem gerekirse,

sabah 5:45 te başlıyor gün benim için iki tane çocuk
okula bırakıyorum sonra işe gel akşam 6 da evdeyim ev işini anlatmaya gerek yok zaten bu şartlarda vakit buluyorsam ben herkes her şekilde bulmalı bence :)

Günaudın,

çok doğru diyorsun da. eve gidince niyetim de o ama ne yazk ki oğlumda dikkat eksikliği disleksi mevcut ve okuma yazma öğrenmeye başladı. eve gitmek istemiyorum akşamları ödev yüzünden daha okuyamadı anlatıyorum olmuyor. öğretmeni beni suçluyor. çıldırmak üzereryim. Benim hayalim eve gidince akşam 9 olucak çocuk yatmış olacak için rahat bir şekilde alcan kahveni başlayacan yazışmaya ama yok. herkes beni bekliyor. Zor yani cocuk üzülüyor anne herkes okuyor ben niye okuaymıyorum diye...Dün artık içim parçalandı. İlaç da vermek istmiyorum kaldım öyle.

anlaldım cnm geçmiş olsun ek derslerle filan çözemiyormusunuz ?
ana sınıfında benim ikiz eşinede demişti ögretmeni dikat ekeisglig var diye
bol bol puzzel al yapsın çok faydalı , sınıfçı bu konuda bir yorum yapar belki sana cnm

Canim yorum yapicam eve gidince.
Biraz rahatla. Ayni durumda bi ogrencim var.

karatay diyetine gelincede,

kızlar aslında zayıflamak için ideal bir diyet , men edilmeside bus ebepten degil ne diyrki saglıklı beslenin diyor
amaa karataında şu konuda abartıgını düşünüyorum
hiççç ekmek yemeyin diyor bu diyet süresinde olabilir ama sonrsı için çok zor
bende yapmıştı karatay ve tok oluyorsun cidden canın bişiy istemiyor
şimdiide sabah karatay kahvaltısı yapıyrum öglen yemek akşam aç uyuyorum resmen
kimine göre yanlış amöa aç kalarak zayflıyorum bende ...

karatay saglıklısız degil yani kısa ve öz tavsiye ederim ben n

Canım acil şifalar dilerim minik kuzuna benim yeğenimdede varmış yeni fark edildi ilaç kullanıyor kardeşim düzenli kullanırsan dediklerimi uygularsan kurtulur demiş dr kardeşim kitap okuyorum el becerisi olan şeyler yapıyoruz dedi tv laptop tablet yasak demiş dr en azından iyice düzelene kadar teknolojiden uzak duracak başka tedavisi mümkün değilmiş oda geçen oturup ağladım dersini yapmadı ne yazabiliyor nede okuyabiliyor dedi rabbim yardımcınız olsun bol bol sabır diliyorum

Canım ekmek konusundada diyorki eğer hergün yürürüm sporumu yaparım aktifsen elbette ye diyor yok verilcek kilon varsa hiç hareket etmem masa başı işim dersen yeme diyor bir yerde izledimde şimdi nerde izledim hatırlamıyorum valla canım aç kalmadanda kimse zayıflamıyor buda bir gerçek pizza hamburgerle kim zayıflamışki biz zayıflayalım bende aç kalmıyorum diyorum ama beynen yoksa karnımın gurultusu gök gürültüsü gibi her gece

vallahi çocuk için daha zor okuldaki arkadaşları sen grei zekaımısın diye soruyorlarmış. acımasızar.

vallahi çocuk için daha zor okuldaki arkadaşları sen grei zekaımısın diye soruyorlarmış. acımasızar.
Ayyy allahım ne kAdar üzüldüm oğlumun sınıfında var benim arkadaşımın kızı oğlum birgün dediki hiçbirşey anlamıyor öğretmen kızınca kahkaha atıyor yinede tembih ettim annecim bazı arkadaşların hasta olabilir onlara gülme alay etme aileler her ihtimale karşı çoçukları uyarsa belki bu sorunlar yaşanmaz diye düşünüyorum

magıccc
valla kşamki açlıgım arşa ulaştı ama yediigm aşureyi tlafi etmem lazımmdı
Bende çok açıkırsam limonlu ılık su içiyorum tatlım şakkk kesiliyor açlığımı hemde griptim ilk defa bu kadar hızlı iyileşti boğazlarımsonrada cam falan boyuyorum örgü örüyorum meşgül ediyorum kendimi

Vallahi allah insanı cocuğu ile sınamasın o anlatırken o kdar üzülüyorum ki ama ne yazk kı süreklü pamuklara saramıyorsun.

Vallahi allah insanı cocuğu ile sınamasın o anlatırken o kdar üzülüyorum ki ama ne yazk kı süreklü pamuklara saramıyorsun.

ebru bak beterin beteri var cnm bardagın dolu tarafından bak ,
yürüyor, konuşuyor,eli ayagı tutuyor bu aşılmayacak bi sorund egil cnm benim sakın kendini üzme
tabi demesi kolay diyebilirisn ama inanki şükretcek çokşeyin var

bak arkadaşım çocugu var 1 yaşında ama yürüyecekmi konuşacakmı muallak herşey
erken dogum ve hidrosefani kurbanı yavrucuk diyorki şöyle bi yürüdügünü görsem ne isterimki diyor
bazılarınına cısı bizim sevincimiiz olmamalı tabikide
amaa şükretcek çok şeyin var cnm bu aşılmayacak bir sorun degil..

allaha şükür tabi ki. sagolun kızlar destekleerınız içn.

Öğlen yemeğini bannkada sadece kartımı almak için beklediğimden az sinirliydim tam oldum. yemek yok. gelsim ofise şimdi kendimi yiyecem.

hiç canınızı sıkmayın ben öğretmen değilim ama ablam öğretmen onunda sınıfında vardı böyle bir öğrenci sabırla ilgiyle çözdüler .. çevredekileri hiç takmayın ağzı olan konuşur sinirleirnizi bozmayın..

merhaba kızlar ,

sabah
güzel bir karatay kahvaltısı yaptım kii 1 yumurta yedim ona rağmen hala tokum ))))

öğle
daha yemedim spor yapayım sonra yerim. dr yoğurt içine lifalif karıştır ye dedi bende dün aldım spordan sonra bir kase onu yiyeceğim..

akşam
fırında sebzeli tavuk
ayran.

1 saat spor yapacam bol su ve yeşil çay içerim bir bardak

yarın tartıda çok şey değişmeyecek biliyorum amaaaaa önümüzdeki hafta süper olacak...)

kızlar dr acıktıkca salatalık yiyin ve su için demişti... dün salatalık yazmamıştım sizle paylaşayım dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…