bende sana katiliyorum canim yani seker istegini bir elma uzerine tarcin dokerek yenebilir...gerci benim soyle bi sansim var ben meyve yemesem gunlerceee aklima gelmez daha dogrusu kisin ayva disinda pek meyve sevmem yemem yazinda kiraz ve cilek...ada meyve ksımına katışmadım sadece yenilecek tabikide dogalı vaeken niye ilaç içelim ki
evet az yiyormusum sonrada deli gibi acikip herseye saldiriyorum....aaz yedigin için tabikide acıkırsın cnm ya, ben çok sıkı yiyorum mesela 4-5 saat tok kalıyorum daha fazla bile olabiliyor bazen,
karatay kahvaltısı cidden daha doyurucu
kızlar bende , hafta sonu detoks yapıcamda lahana mı yapsam ne yapsam bilemedim
arkadaşlar karbondhidrat diyeti yapıpta memnun olan varmı
ben nasıl şaşırtcağımı bilmiyorum artık. hafta sonu 2 gün bari yapıyım. Geri alma yaparmı
Sevindim tatlim temiz cikmasina.Merhaba kızlar ,
Sabah dr yine gittim tokluk kan şekerim ölçüldü sonuçlar öğleden sonra eşim alacak.. fakat açlık kan şekeri ve diğer tüm tahlillerim çok iyi çıktı dr şeker yok dedi ama bide tokluk kan şekerinize bakalım dedi...sabah yediklerimin fotoğrafını çekip gösterdim dediki az tabikii 2-2,5 saat acıkman normal dedi.
dr tavsiyelerinin çoğunu sürekli diyetle uğraşanlar biliyor ama yinede sizinle paylaşayım..
*sabah mutlaka haşlanmış yumurta yememi tavsiye etti yanında peynir zeytin kırmızı biber domates salatalık tüket dedi.ekmek yerine 5 adet ceviz ye dedi...hatta 2 yumurta bile olur dedi.. karatay diyeti gibi mi dedim aynen öyle dediiii bana...
*yumurta kilo aldırır mı diye sordum dediki ekmek ile yenilirse evet kilo aldırır dedi cevizle aldırmaz dedi.
* karatayı onaylıyorum amaaaa kilo vermek istiyorsan bakliyattan uzak duracaksın dedii....hayatından pirinç ve patatesi tamamen çıkar dediiiii... fasülye , nohut , barbunya , mercimek gibi bakliyatları ise çok seviyorsan ayda 1-2 kez 3 kaşık alman yeterli dedi ama yemesen daha iyi olur dedi...
* yoğurt içine kavrulmamış keten tohumu veya 8-10 adet badem katıp yememi tavsiye etti..
* acıktığınızda 2 bardak su iç suyun içine limon sık ve bekle dedi açlığın yavaş yavaş kaybolacak dedi...
*beyaz ekmek kesinlikle yemeyin diyor..
*zeytin yağı dışında yağ kullanmayın dedi.
* kuru meyce ve yaş meyve hiç önermiyorum dedi ... c vitamini takviyesi ilaç alabilirsin dedi..
*eğer kondisyonun varsa haftanın 7 günü mutlaka 45 dakika spor dedi. hatta 1 saat yaparsan daha iyi olur dedi.. kondisyon yok ise ilk başta sadece 20 dakika sporla başlanılmalı diyor..
* her türlü sebze yemeğinden bir tabak yanında yoğurt ile yiyebilirsin dedi...
zamanla vücudundaki toksinler atıldıkça ufak tefek şikayetlerinde bitecek dedi....tabii bol su içilmesi gerek dedi...
işte bu kadar kızlar aslında hepsini biliyoruz ama uyglayamıyoruz ....
evet yemekten geldim.
sabah müslü yemiştim.
öğlen
Mercimek çorba
tavuk vardı biraz ondan tırtıkladım lezzetli değildi.
salata yedim.
1 dilim tahıllı ekmek
Yarın sabaha kadar yemem dye düşünüyorum.
Tavuk detoksu olma miaaz yedigin için tabikide acıkırsın cnm ya, ben çok sıkı yiyorum mesela 4-5 saat tok kalıyorum daha fazla bile olabiliyor bazen,
karatay kahvaltısı cidden daha doyurucu
kızlar bende , hafta sonu detoks yapıcamda lahana mı yapsam ne yapsam bilemedim
vala yapalım. ama hesaplama benim kafamı dondurdu soğan bile 12 puan mı ne?
entersan bilgiler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?