Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

başka bir topice katılma konusu ise bana soğuk geliyor burayı aktif tutsak daha iyi olur diye düşünüyorum... haklısınız elimizin altında telefonlar , tabletler ,pc var ama bazen vakit olmuyor...elimden geldikçe daha aktif girmeye çalışırım...

evet kesinlikle katılıyorum limonlu su iştah kesiyor bende uyguluyorum )) ayrıca geçmiş olsun.

kızlar aşure bugünde vardı yemedim ama yesem mi diye düşünüyorum ((
ahh şu bogaz ahhhh

Kizlar merhabaa
Bugun hersey alt ust oldu.
Esim okuldan almata gelecekti isi cikti.
Okulun orada takilmak zorunda kaldik.
Bari yemek yiyelim dedim. Ogluma lahmacn yedireyim dedim. Nazlandi.
Orta boydu yarisini yedim ayran ve salatayla. Ben tavuk beklerken esim geldi paket yaptirmak zorunda kaldim.
Gelince onu da yedim. 1 kasik filn bulgur pilavi vardi meze gibi.
Sabahta saati erteleyip uyuyakaldum:)
1 dilim ekmekle peynir yemustim. Okulda ayran ictim arada.
Iff ne karman corman oldu yaa.
Ev savas alani gibi, okul isi var, karnim agriyo ama hasta olamadim

Ebruucum,
Disleksi tanisi olan cocuklar bi cok konuda zorluk yasarlar. Bunun yani sira ustune basarak soyluyorum normal cocuklardan cok daha zeki ve ustun cocuklardir.
Benim ogrencimin ailesi hic ilgilenmedi.
Okuma ve yazmaya cok zor gecti.
3.sinifiz hala cok iyi degil. Kotu hatta. Fakat ilk geldigi gunden beri problemleri ben okursam zihinden cozebiliyor.
Ben bu durumun arti yonlerini overim ve arkadaslari arasinda gururlandiririm.
Bu bi eksikluk ama baska bir alan fazlasiyla gelismis oluyor cocuklarda.
Once su durumu kabullenmelisin. Okuma ve yazma hayati boyunca sorun olabilir.
Ama bununla basetmeyi mutlaka ogrenecek. Cok uzun ve mesakkatli bir yol bu.
2.si cocuguna bunun bir ozur oldugunu degil bir ozellik, ozel durum oldugunu anlat ve hissettir.
Her cocugun farkli bi ritmi var. Kimisi cok agir kimisi asirihizli. Biz hep ortayi bulmaya calisiyoruz ama hepimiz ayri ayri ozelliklere sahibiz.
Tedavi icin adimda atilmis ne mutlu.
Ogretmeniyle de lutfen ilimli bi bicimde duygularini ve durumunu anlatmaya calis.
Ins catisma cikmadan hallolur.
Kizimiz icin cok buyuk kargasa. Cunku ayni seye bakip ayni resmi ya da sesi duymuyor. Lutfen ona her sekilde degerlu oldugunu ve ozel bi cocuk oldugunu hissettir. (Yureklendir ama olcuyu ayarla ki asiri guven basarisizliga yol acar.)
Bana her turlu danisabilirsin. Izel msj da yazabilirsin.
Ozel kuzumu op benim icin...

sınıfçı ne güzell yazmışsın cnmm :)
Tam toparlayamadim nevrim dondu
Sagolasin.
Ogretmen ve anne olmadan once insaniz. Bu yasta bocaladigimiz ne cok sey var.
Sabahin 7sinde uykudan kalkmis kuzucuklarima prizmalari anlatiyorum cit cikmadan dinliyorlar.
Sevdikleei icin beni. Cunku ben de onlari seviyorum
Anneler aramizi bozmaya calissa da!bazen, biz birbirimiz icin degerliyiz. Mutlu olmak icin egitim ve ogretim goruyoruz. Iskenceye donusturmenin luzumu yok diye dusunuyorum.
Heesey ogrenilir unutulur ama gonlumuzde acilan yaralar ya da mutluluklar unutulmuyor.
Costurmayin beni)
Bu konuda katkim olursa ne mutlu bana

Bu arada evdeki hesap carsiya uymadi masumcum. Kh diyeti yalan olsu
Diyet regliyi geciktirir mi yaa. Benim gunum sasmaz normalde. Baska bi durum beklemiyorum acikcasi.

aa annenler niye aranızı bozuyor ben hep byan olsun istmiştim ögretmenimiz ama olmadı napalım
ya benim ikisde oglan ama ögretmenleri pek bir memmun maaşallah ögretmenizmi üzücez diye aklı çıkıyor ikisninde
ama tebrik ederim seni çogu ögretmen salla başını al başını modunda briisd ebenim yakınım!!!1

hahahah kız vallagözümün önünde canlandırdımda gülseim geldi

Merhaba kizlar

1 saat yürüyüş yaptim, 15 dakika eliptik yaptim kendimi cok hafiflemis hissettim ...birazdan yogurt yerim.

hahahah kız vallagözümün önünde canlandırdımda gülseim geldi
Sorma:)
hamilelik şüphen varmı ?
kaçgün geçti
Yok ya. Her zaman 2, 3 gun once olur. Bugun tam gunu. Diyet yapiyom sistim diye dusununce stres oldum heralde.
Bisey yiyip icmesem de 2gun onceye gore 1 kilo fazlayim yaa.
Ayy seni anliyorum. Xok uzun suredir ugrasiyosun.

senin gibi dusunen egitimci coook az sinifcii.seni tebrik ediyorum...umarim ilerde benim kuzumda senin gibi bir egitimciye denk gelir....

Sorma:)

Yok ya. Her zaman 2, 3 gun once olur. Bugun tam gunu. Diyet yapiyom sistim diye dusununce stres oldum heralde.
Bisey yiyip icmesem de 2gun onceye gore 1 kilo fazlayim yaa.
Ayy seni anliyorum. Xok uzun suredir ugrasiyosun.
maydanoz suyu kaynat canim icine yarim limon sik ic hem odemi onler hemde adet olmana faydasi olur..

senin gibi dusunen egitimci coook az sinifcii.seni tebrik ediyorum...umarim ilerde benim kuzumda senin gibi bir egitimciye denk gelir....
Tesekkur ederim tatlum, guzel sozlerin Icin.Hakkini vermek icin cabaliyorum. Bu bir durus meselesi ve cok yipratici. Ins hakkini veriyorumdur.
Hicbir zaman ben oldum dememeli insan. O gun eksilmeye baslar diye dusunuyorum. Durum bu:)
Benim de karsima hep sizin gibi ilimli ve degerli anneler cikar ins.
Cok fazla tanimasam da yazismak cok guzel.
O yuzden de aktif sun burasi diyorum.
Stres gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…