evet kesinlikle katılıyorum limonlu su iştah kesiyor bende uyguluyorumBende çok açıkırsam limonlu ılık su içiyorum tatlım şakkk kesiliyor açlığımı hemde griptim ilk defa bu kadar hızlı iyileşti boğazlarımsonrada cam falan boyuyorum örgü örüyorum meşgül ediyorum kendimi
Tam toparlayamadim nevrim dondusınıfçı ne güzell yazmışsın cnmm :)
Tam toparlayamadim nevrim dondu
Sagolasin.
Ogretmen ve anne olmadan once insaniz. Bu yasta bocaladigimiz ne cok sey var.
Sabahin 7sinde uykudan kalkmis kuzucuklarima prizmalari anlatiyorum cit cikmadan dinliyorlar.
Sevdikleei icin beni. Cunku ben de onlari seviyorum
Anneler aramizi bozmaya calissa da!bazen, biz birbirimiz icin degerliyiz. Mutlu olmak icin egitim ve ogretim goruyoruz. Iskenceye donusturmenin luzumu yok diye dusunuyorum.
Heesey ogrenilir unutulur ama gonlumuzde acilan yaralar ya da mutluluklar unutulmuyor.
Costurmayin beni)
Bu konuda katkim olursa ne mutlu bana
Kizlar merhabaa
Bugun hersey alt ust oldu.
Esim okuldan almata gelecekti isi cikti.
Okulun orada takilmak zorunda kaldik.
Bari yemek yiyelim dedim. Ogluma lahmacn yedireyim dedim. Nazlandi.
Orta boydu yarisini yedim ayran ve salatayla. Ben tavuk beklerken esim geldi paket yaptirmak zorunda kaldim.
Gelince onu da yedim. 1 kasik filn bulgur pilavi vardi meze gibi.
Sabahta saati erteleyip uyuyakaldum:)
1 dilim ekmekle peynir yemustim. Okulda ayran ictim arada.
Iff ne karman corman oldu yaa.
Ev savas alani gibi, okul isi var, karnim agriyo ama hasta olamadim
Bu arada evdeki hesap carsiya uymadi masumcum. Kh diyeti yalan olsu
Diyet regliyi geciktirir mi yaa. Benim gunum sasmaz normalde. Baska bi durum beklemiyorum acikcasi.
Sorma:)hahahah kız vallagözümün önünde canlandırdımda gülseim geldi
Yok ya. Her zaman 2, 3 gun once olur. Bugun tam gunu. Diyet yapiyom sistim diye dusununce stres oldum heralde.hamilelik şüphen varmı ?
kaçgün geçti
senin gibi dusunen egitimci coook az sinifcii.seni tebrik ediyorum...umarim ilerde benim kuzumda senin gibi bir egitimciye denk gelir....Tam toparlayamadim nevrim dondu
Sagolasin.
Ogretmen ve anne olmadan once insaniz. Bu yasta bocaladigimiz ne cok sey var.
Sabahin 7sinde uykudan kalkmis kuzucuklarima prizmalari anlatiyorum cit cikmadan dinliyorlar.
Sevdikleei icin beni. Cunku ben de onlari seviyorum
Anneler aramizi bozmaya calissa da!bazen, biz birbirimiz icin degerliyiz. Mutlu olmak icin egitim ve ogretim goruyoruz. Iskenceye donusturmenin luzumu yok diye dusunuyorum.
Heesey ogrenilir unutulur ama gonlumuzde acilan yaralar ya da mutluluklar unutulmuyor.
Costurmayin beni)
Bu konuda katkim olursa ne mutlu bana
Ohh masallah.Merhaba kizlar
1 saat yürüyüş yaptim, 15 dakika eliptik yaptim kendimi cok hafiflemis hissettim ...birazdan yogurt yerim.
maydanoz suyu kaynat canim icine yarim limon sik ic hem odemi onler hemde adet olmana faydasi olur..Sorma:)
Yok ya. Her zaman 2, 3 gun once olur. Bugun tam gunu. Diyet yapiyom sistim diye dusununce stres oldum heralde.
Bisey yiyip icmesem de 2gun onceye gore 1 kilo fazlayim yaa.
Ayy seni anliyorum. Xok uzun suredir ugrasiyosun.
dr gitmek bana iyi geldi tum tahlilerin sonucu iyi cikmasi dedimki kendime isteee bak simarikliktan kilo aliyorsun hicbiseyin yooook diye kendimi gaza getirdimmmmmOhh masallah.
Ada hepimizden once citir olcak.
Demedi demeyin
Tesekkur ederim tatlum, guzel sozlerin Icin.Hakkini vermek icin cabaliyorum. Bu bir durus meselesi ve cok yipratici. Ins hakkini veriyorumdur.senin gibi dusunen egitimci coook az sinifcii.seni tebrik ediyorum...umarim ilerde benim kuzumda senin gibi bir egitimciye denk gelir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?