tesekkurler canim, evet aktiflik konusunda haklisin...simdi bi gaza geldimkiii insallah boyle devam eder buralarda olurum....biraz once netten siparis verdigim kiyafetler geldi.oldu ustume ama karnim ve omuzlarim birazdaha erise super duracak dedim kendime iyice gaza geldiiiim...Tesekkur ederim tatlum, guzel sozlerin Icin.Hakkini vermek icin cabaliyorum. Bu bir durus meselesi ve cok yipratici. Ins hakkini veriyorumdur.
Hicbir zaman ben oldum dememeli insan. O gun eksilmeye baslar diye dusunuyorum. Durum bu:)
Benim de karsima hep sizin gibi ilimli ve degerli anneler cikar ins.
Cok fazla tanimasam da yazismak cok guzel.
O yuzden de aktif sun burasi diyorum.
Stres gidiyor.
Oo hayirli olsun cicilerin.tesekkurler canim, evet aktiflik konusunda haklisin...simdi bi gaza geldimkiii insallah boyle devam eder buralarda olurum....biraz once netten siparis verdigim kiyafetler geldi.oldu ustume ama karnim ve omuzlarim birazdaha erise super duracak dedim kendime iyice gaza geldiiiim...
tesekkurler canim bi zayiflasam ahhh ahhh...Oo hayirli olsun cicilerin.
Hee dk burda olamayiz ama olunca cvp yazabilir herkes.
Maydnz yok ama kurusu olur mu ki??
haklisin masum az yiyince gun boyu elim ayagim dolasiyordu gozum karariyordu bugu sabah karatat kahvaltisu yaptim sonra mutfak dolsplarini sildim sonra spor yaptim hic acikmadim....bakın aşure yemek istemiştim araya iş girdi unuttum bile çıkmadan kefirimi içerim ohh misss
sınıfçı ,
aspirin içsene cnm baya etkili sökmeye yardımcı oluyor deneye bilirisn cnm
gecikincede çok sıkıntı ya eskiden benim80-90 günde zor olurdu
ada
ben sana taaönceden dmeiştim hatırlıyrmusun çok az yiyorsun diye
misal bende akşam yemiyorum ama gün içinde ben baya fazla yiyorum zararsız şeylerden
porsiyonlarım büyükoluyor
Yapabilecegimi söylemistim herkes onay veriyorsa zaten laptopa kayitli :)bende elbise aldım bugün geldi ama 40 beden aldımm
ada benimd etek istedigim zayıflayıp kot üstün tek gömlek giymek
listeyi güncelleyelim birimizde
dreamm yapacak mı acaba listeyi ?
Bunun icin egzersizlere bak istersen netten birde yüzmeyi dusundunmu hic? Cok faydasi varmis bütün vucud hareket ettigi icinkızlar yazıcam hep unutuyorum ya benim bacaklarım varya igrenç ya bogum bogummm
iç bacaklarım sinir oluyorum ya
Buraya yazsin bence herkes ben Not alir laptopta düzenlerim listeyiyap sen listeyi cnm
istersen herkes sana özel mesaaj atsın tek tek arama bildirimleri
canim yuruyus ile incelte bilirsin...benimde ust tarafim kalin kollarim kalin gogusler buyuk yani bi gomlek guzel durmuyor ama alt tarafim daha unce eskidende boyleydi alt 38 giyerken ust hep 40 idi...tamam cnm nasıl kolay olursa, bildirim yapmayanlarıda silersin iki hafta üst üste yapmazlarsa,
yüzme işi çok zor cnm benim içiin bi kursa gitcemönce
ama ben ev iş ve ikiçoxuklar hayatı hızlı tren gibi yaşan birinsanım yapacagım en ala spor
akşamları 45 dk twisten&shape yapmak başlasam iyi olcak
bacaklarım yaza kadar ancak incelir
Ben de elma gibi bkalin bi tipim:)ada81 .!.:canim yuruyus ile incelte bilirsin...benimde ust tarafim kalin kollarim kalin gogusler buyuk yani bi gomlek guzel durmuyor ama alt tarafim daha unce eskidende boyleydi alt 38 giyerken ust hep 40 idi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?