Calismiyorum hergün ev isi yap yap yine ayni calistigim günleri özledim :) 5 bucuk aylık kızım var ondanda pek bişi yapılmıyor yanından ayrıldımmı başlıyor ağlamaya dişte cıkarıyor bakalım. Bizimkide ne zaman büyicek yüricek iple çekiyorum :)bitmiyor canim o ev isleri calisiyorsan dsha zor ...ben evdeyim hic bitmiyor bugun perdeleri yikadim astirdim esime))yarinda toz alma beni bekliyor..
oyy oyyyy vallaha aynisiymis..cok tatlilar ama bazen cok yoruyorlar...benimki bazen ne istediginide tam anlamiyirum bi atiyor kendini yere evlere senlik yaniiiiOff valla bende biktim
Dışarı ciktik balık aldık KV letide cagirdum yediler gittiler ortalık topladım k.b başladım borek yaptım , patlıcan kizarttim dolaba attim silip supurdum valla bitmiyor iş ya
Ada benimde ikizin birisi öyle ya valla herşeye bir cbp var bitirdi beni ya agliycam nerdeyse herşeye konuşuyor arsız
aynen bende kizimin dogumuyla calismayi biraktim...calismayi ozluyorum ama onuda krese gondermek istemiyorum kisir donguuuu yaniii.Calismiyorum hergün ev isi yap yap yine ayni calistigim günleri özledim :) 5 bucuk aylık kızım var ondanda pek bişi yapılmıyor yanından ayrıldımmı başlıyor ağlamaya dişte cıkarıyor bakalım. Bizimkide ne zaman büyicek yüricek iple çekiyorum :)
haklısın canım yaadgünler hayırlıolsın eylem,
bol katılımını bekleriz artık
çünkü sadece kilo bildrimi yapıpçıkmam olmuyor paylaşım şart
çok geçmiş olsun karataya tam bağlı kalabiliryormusun?günaydın kızlar herkese
bitlkiçayımı içtim
karatay kahvaltımıda yaptım
ama migde agrımd evam etmektee
çok geçmiş olsun karataya tam bağlı kalabiliryormusun?
evet biraz zor tam anlamıyla uygulayabilmek yapanlar genede yapıyor ama çok nadiryok cnm sadece ekmek yememk için kahvaltısını yiyorum
evet biraz zor tam anlamıyla uygulayabilmek yapanlar genede yapıyor ama çok nadir
anladım canım olduğu kadar olmadığı kader demişler naapalım elimizdeng eleni uygulucaz yoksa hepten bırakıyoz kendimizi birde üstüne kilo almaya başlıyozçalşıyorum cnm sürekli yemek taşınmaz, taşısamda yiyemem
ne çıkarsa diyete uyduruyorum ,
bu arada ekmek yemiyorumki öglen dyedikleirmi telafi etsin diye bride öglen çorba içmek için bugün mercimekçorbası var mesela içicem bir kepçe
Nescim nerelerdesin çoook az uğruyorsun..Selam kızlar,
Reglim başladı haftasonu, biraz da hareketsiz kaldım yoğunluktan..
Artı çıktım bu hafta..
Biraz dikkatle toparliycam ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?