Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Masumcum benim iki arkadaşım var ikiside iki çoçukları olmasına rağmen tığ gibiler birde bacaklarını gördüm yazın şort giymişler ne bir selülüt nede bir çatlak valla dümdüz harika şimdi biri dediki öğle akşam salata ye içine ne istersen koy tavuklu ton balıklı ve bol limon ve bol zeytin yağ koy bende hemen dedimki zeytinyağmı kilo yapmazmı tatlım çiğsi yapmaz pişerse yapar yıllardır böyle besleniyorum bu vucuda böyle sahip oldum ben dedi diğeride bol bol brokoli haşlarım sarmısaklı yoğurt döker yerim anında kilom gider ne zaman kilo alsam sebzeleri haşlar sarımsaklı yoğurt eşliğinde yer istediğim kiloya gelirim gerçekdende ikiside bi ara kilo aldılar 2 ay sonra eski hallerine geri döndüler formülleri buymuş spor falan yapmazlar çok iyi tanıyorum tembeldir ikiside bende başlıyacam bu hafta haşlama sebzeye bu haftada böyle deneyim bakiiimmm sporda yapmıyacam sonuc değişecekmi

Ay çok fenayim yaaa soğuk soğuk terler dönüyorum nerden ciktiki bu ağrı ne iccem ki ilaç icsem nefes bile alsam agriyor usutmejten başka ne sebebi olur ki

oyyyyy masallah cok yogun bi hayat.....oglun icin cok gecmis olsun saracoglu 12 yasindan kucu cocuklara bitki cayi onermiyor..eczanelerde rezine cayi var o olabiliyor diyor rezene grrcekten bagirsak calistiriyor bebeklere bile iki uc cay kasigi verince rahatliyorlar....

aman dikkat edin allah korusun kabizlik kotu...bol su icirin kayisi puresi , balli suda calistiriyor bagirsaklari.. .

Sağol canım dikkat ediyorum artık her tuvalete gittiğinde bakıcam o istemese bile
Hemde nasıl canım artık hafta sonu enerjileri atsınlar diye alışveriş merkezine gidiyorum gezdiriyorum kesintisiz 5 saat en az ordan parka uğruyorum yok anacım yorulduk diyorlar duşa girip çıkıyorlar full enerji doluyorlar nasıl iş anlamadım gitti canım az önce karnım ağrıyor dedi tuvalete koştu yaptı çok şükür altın bulmuş gibi sevindim koca bir ohhhhh çekti kuzum yaaa

Dün IP akıl badi ile yatmistim
Duş allip ondan oldu sanırım
Kalktığında bisy yoktu sırt ağrısıyla başlayıp migdeme vurdu sonra(

Macig geçmiş olsun rahatlamıştır
Kefir bulavilirmisin bilmiyorum ama çok iyi geliyor kabizliga

Herkese gunaydin.
Tartida degisme yok.63.10
Masumm yapiyormuyuz protein yuklemesi.sinir oldum . ben yumurta yemeye basliyorum kim tutar beni
100 gram vermissin gecen haftanin listesine göre ?? gecen hafta 63.20 yaziyor ?

07 Kasım 2015

Çisenaz..…….(77,10) - (toplam -0,60) ..….76,90-76,50 (-400 gram)

Masumm……(71.90) - (toplam- 1.40) ........ 71.50-70.50 (-1000gram )

Eeeeebru..... (65,50) (toplam -2,30) ……….... 63,20-63,10 ( - 100 gram )

Dream00..... ( 65,00) - (toplam -2.60) ….. 63.00-62.40 (-600gram)

Sınıfçı355 ....... (72.00) - (toplam -3.30) ... 69.50-68.70(- 800gram )

Kücükcagan ..... (69.00) - (toplam -03.30) ... 69.00 - 67.10 ( - 1900 gram )

Eylemm35 ........ (58.00) - (toplam -1.00) ... 57.40 -57.00 (-400gram )

Ada81……………..(74,90)-(toplam - 400)….74,50-74,50 (-0 gram)

Nesil………………..(61,50)- (toplam-600)….61.30-60.90 (-400 gram)

Magic Girl…………(78,30)-(toplam 3,70)…..74.90-74.60(-300)

Goffita………(68.30)-(toplam 0)…………68.30-68.30(0 gram)

Mel00………..(61.10)-(toplam 0)……….61.10-61.10(0 gram)

kahvalti
domates ve biberli omlet
yaninda Roggenbrot
ve bir bardak cay

aksam
kendime ödül bi pizza yedim :))
bol su ve yesil cay

200 defa ip atladim ve mekik cektim 1o defa

Kahvaltı
1 yumurta ile yumurta salatası
8 zeytin
Bol beynir
5 yarım dlm sucuk
1 dlm salam

İkindi
2 tavuk baget
Bir turp
Brokoli havuç

Ihlamur iciyotum simdide.
Agrin devam ediyor

Eline saglik dreamm00,
Ben odul icin hamur isi yerim kesin
Ne zaman ne yerim onu bilemiyorum.
Hakkimi sakli tutuyorum kizlar

Eline saglik dreamm00,
Ben odul icin hamur isi yerim kesin
Ne zaman ne yerim onu bilemiyorum.
Hakkimi sakli tutuyorum kizlar
iyi geliyor öyle yendimi frenliyorsun kendini.. yemedimi insan deliriyor herseyi yiyesi geliyor.. nette hamur islrine bakip doyuyorum hamur isine :))

Biraz rahatladim gözümu açtım iki fincan ıhlamur içip biraz Dinlendim ağrı kesicide içtim çok suukur az geçti agri
Yeşillik ve ıspanağı yikadim
İspanaklsri dogradim

Yesillikleride kurutucam kurutucuda
Mutfak dolaplarini temizledim içlerinde değişiklik yaptım
Yeni çay şeker kavanozu almak istiyorum tezgah üstüne birde bahsratlik alicam
Hiç bitmiyor eksik

Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…