- 14 Eylül 2009
- 2.344
- 1.124
- 248
Masumcum benim iki arkadaşım var ikiside iki çoçukları olmasına rağmen tığ gibiler birde bacaklarını gördüm yazın şort giymişler ne bir selülüt nede bir çatlak valla dümdüz harika şimdi biri dediki öğle akşam salata ye içine ne istersen koy tavuklu ton balıklı ve bol limon ve bol zeytin yağ koy bende hemen dedimki zeytinyağmı kilo yapmazmı tatlım çiğsi yapmaz pişerse yapar yıllardır böyle besleniyorum bu vucuda böyle sahip oldum ben dedi diğeride bol bol brokoli haşlarım sarmısaklı yoğurt döker yerim anında kilom gider ne zaman kilo alsam sebzeleri haşlar sarımsaklı yoğurt eşliğinde yer istediğim kiloya gelirim gerçekdende ikiside bi ara kilo aldılar 2 ay sonra eski hallerine geri döndüler formülleri buymuş spor falan yapmazlar çok iyi tanıyorum tembeldir ikiside bende başlıyacam bu hafta haşlama sebzeye bu haftada böyle deneyim bakiiimmm sporda yapmıyacam sonuc değişecekmiFırına tavuk attim brokoli havuç yanında
Zeo iccem kızlar ben çok usuttum sanırım migdem sirtim agriyor
Kh diyeti ysptigimda eskiden hicc yemedim sebze ama artık yiyorum çünkü,dahs sonra yediğinde hemen sisiyor sebze
Gecmis olsun. UsutmussunAy çok fenayim yaaa soğuk soğuk terler dönüyorum nerden ciktiki bu ağrı ne iccem ki ilaç icsem nefes bile alsam agriyor usutmejten başka ne sebebi olur ki
Gecmis olsun. Usutmussun
Kusburnu ihlamur ic
Gecmis olsun usuttun mu yoksaAy vardı ihlamurum kaynatayim hemen ispanaklarda ,yeşilliklerden suyun içinde kaldı(
oyyyyy masallah cok yogun bi hayat.....oglun icin cok gecmis olsun saracoglu 12 yasindan kucu cocuklara bitki cayi onermiyor..eczanelerde rezine cayi var o olabiliyor diyor rezene grrcekten bagirsak calistiriyor bebeklere bile iki uc cay kasigi verince rahatliyorlar....Kuzum sende sabah erkenden kavga eden çoçuklardan yok herhalde bizim ev roman mahallesi gibi sabah namazına kalkan çoçuklar bir daha yatmaz kavgada tam o noktada başlar zamanında okuldu o bu derken yatamadım evlendim kayınvalide sabah 5 ictimaya başlardı ayrı eve çıkdım işe git okula git derken hayatım full dolu ve hafta sonu kuzucuklar uyutmuyor anaaaaammm 70 yaşında ton ton nene olunca sabah kimsecikleri istemiyorum evegeçen yıl bu hayalimi gerçekleştireyim dedim hazır mis gibi türkiye tatilindeyken anacım saat farkından ben cin gibi gezindim durdum babacığımın evinde evin karşısındaki okul güvenlikçisiyle bir nöbet tuttuk ben balkonda o güvenlik klubesinde in cin top oynuyor ben balkonda oturdum
Sağol canım dikkat ediyorum artık her tuvalete gittiğinde bakıcam o istemese bileoyyyyy masallah cok yogun bi hayat.....oglun icin cok gecmis olsun saracoglu 12 yasindan kucu cocuklara bitki cayi onermiyor..eczanelerde rezine cayi var o olabiliyor diyor rezene grrcekten bagirsak calistiriyor bebeklere bile iki uc cay kasigi verince rahatliyorlar....
aman dikkat edin allah korusun kabizlik kotu...bol su icirin kayisi puresi , balli suda calistiriyor bagirsaklari.. .
Ay çok fenayim yaaa soğuk soğuk terler dönüyorum nerden ciktiki bu ağrı ne iccem ki ilaç icsem nefes bile alsam agriyor usutmejten başka ne sebebi olur ki[/QUOTE
Gripmi olcan acaba benimde üşümeyle yada terlemeyle başlıyor mideni üşütecek şeyler yeme canım grip çayları iç limonlu iyi gelir çok geçmiş olsun dikkat et kendine
100 gram vermissin gecen haftanin listesine göre ?? gecen hafta 63.20 yaziyor ?Herkese gunaydin.
Tartida degisme yok.63.10
Masumm yapiyormuyuz protein yuklemesi.sinir oldum . ben yumurta yemeye basliyorum kim tutar beni
ins haftaya kesindir 6li :)Bende haftaya ödül profitrol yiycem
6 lari gorursem
iyi geliyor öyle yendimi frenliyorsun kendini.. yemedimi insan deliriyor herseyi yiyesi geliyor.. nette hamur islrine bakip doyuyorum hamur isine :))Eline saglik dreamm00,
Ben odul icin hamur isi yerim kesin
Ne zaman ne yerim onu bilemiyorum.
Hakkimi sakli tutuyorum kizlar
Ben bakarsam hamur Isi resmine, iskence oluriyi geliyor öyle yendimi frenliyorsun kendini.. yemedimi insan deliriyor herseyi yiyesi geliyor.. nette hamur islrine bakip doyuyorum hamur isine :))
Gecmis olsun canimSağol canım dikkat ediyorum artık her tuvalete gittiğinde bakıcam o istemese bile
Hemde nasıl canım artık hafta sonu enerjileri atsınlar diye alışveriş merkezine gidiyorum gezdiriyorum kesintisiz 5 saat en az ordan parka uğruyorum yok anacım yorulduk diyorlar duşa girip çıkıyorlar full enerji doluyorlar nasıl iş anlamadım gitti canım az önce karnım ağrıyor dedi tuvalete koştu yaptı çok şüküraltın bulmuş gibi sevindim koca bir ohhhhh çekti kuzum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?