Iyi ya zAyiflamisim100 gram vermissin gecen haftanin listesine göre ?? gecen hafta 63.20 yaziyor ?
Sanada gecmis olsun. Bende de ucuk cikti bagisiklik dustu herhaldeKahvaltı
1 yumurta ile yumurta salatası
8 zeytin
Bol beynir
5 yarım dlm sucuk
1 dlm salam
İkindi
2 tavuk baget
Bir turp
Brokoli havuç
Ihlamur iciyotum simdide.
Agrin devam ediyor
Sabah tartildim 500 gr eksilmis o zaman sende daha fazladirEbru olmamış cnmmm patates kurabiye baya yemissinnneyse yapcak bişiy yokk
Oo cok sevindim.Sabah tartildim 500 gr eksilmis o zaman sende daha fazladir
Aksamlari ev yapimi yogurt ve sade kahve icmeni onenerim bana iyi geldiYa bu WC işine nasıl bi çözüm bilcam
Hergun WC Ye çıkmak lazım iyi bir kilo verimi için bugün aktara gidecem
Form çaylar bende etki etmiyor artik
Bu ev yapımı yoğurttu bir türlü tutturamıyorum ben yaaaAksamlari ev yapimi yogurt ve sade kahve icmeni onenerim bana iyi geldi
Yerim onu ben :))ayy coook yoruldum bugun kizim mi cok yordu yoksa ev isimi yordu anlayamadim.
hazir hava guzel dedik biraz kızı gezdirelim dedil.....ne oldu anlamadik herseye agliyor hersey istiyor almayinca marketin icinde bildiginiz kendisini yere atiyor..daha 2,5 yasinda ama bugun ne oldu anlayamadik esimle...
tabii klasik esim beni sucluyor her dedigini yapiyormusum cok yuz bulmus beni kullaniyormus falan filan yol boyu bide onu dinledim..sonra bide kaldirima oturdu kalkmiyor biraz bekledim israrci olmadim yok anacim kiz kalkmiyor yerinden sonra kucagima aldim ayyy ne yoruldum..yine esim acidi kucagina aldi..bu seferde dönmüş diyor ki Özür anne Özür baba.....ne diyeyim simdi bidaha yapma diyorum tamam anne diyor:)..)))))
eve geldim kizin banyasu evi topla derken anca kendime geldim...
canim bugun hic yemelik degildi vallaYerim onu ben :))
bitmiyor canim o ev isleri calisiyorsan dsha zor ...ben evdeyim hic bitmiyor bugun perdeleri yikadim astirdim esimeBıktım Bı ev işlerinden
Kahvaltı
5 zeytin
Beyaz peynir
Domates
1 roggenbrot
2 kayısı
Saat 2 bucukta
Kol böreği yedim o yüzden daga bişry yemeyi düşünmüyorum
Yeşil çay su
Belkide bi meyve yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?