Geldim ayolllsınıfçı , ebru , macig nerelerdesiniz bakimmm
çok enterasan ödem nasıl yapıyor ki....benim p.tesi hep fazlaçıkıyor kilom kızlar
c.tesi 70,5tim mesela bugün sabah 72,2
kaç dilim ekmek yedin???o lala öğlen menemen yedim geldimmmmmmmmmm hafif olduuuuuuu
Bu odem boyle uyuz bisey.benim p.tesi hep fazlaçıkıyor kilom kızlar
c.tesi 70,5tim mesela bugün sabah 72,2
maydanoz kürü ödeme çok iyi geliyor canım nette araştır ...Bu odem boyle uyuz bisey.
Ugras ugras kili ver. Hoop sis.
Bende odemden hep muzdaeibim.
Salata ben de sevmeye basladim tatlim.sanırım magic girl iki arkadaşı akşamları sadece salata yiyerek formlarını koruyorlarmış aslında mantıklı biz çook mu aç gözlüyüz yahuuu millet salat ile doyup kalkıyor(( bende denemek istiyorum ama ben salata yapmaya çoook üşeniyorum yawww her işi yapıyorum iş salataya gelince amannn ayran yapayım diyorum hepppp
sanırım biraz zorlamak lazımmm alışmak için .. ayyy gülben ergenin son klibini izliyorum şuan 3 çocuk annesi ne kadar güzel fiziği var maşallah... benim 1 çocuk var göbek deli gibi offffSalata ben de sevmeye basladim tatlim.
Tavuklu kereviz favorim mesela.
Ya da oeta boy patates ve yumurta
Tavuklu, ton balikli.
Turetilebilir. Degisik salata tarifi olan varsa yazsin ltf
Aynensanırım biraz zorlamak lazımmm alışmak için .. ayyy gülben ergenin son klibini izliyorum şuan 3 çocuk annesi ne kadar güzel fiziği var maşallah... benim 1 çocuk var göbek deli gibi offff(( gülben ergeni dinlemiştim sebzeleri haşlayarak yoğurtla tükettiğini söylemişti 3 ay deli gibi asılmış diyetine hiç kaçamak yapmadım demişti .. biz 200-300 veriyoruz hop ödül veriyoruz kendimize ...
aynen öyle o kadar çok kot pantollarım var kiiiiAynen
Hemen sıkılıyoruz.
Korumak icin de surekli dikkat gerek.
Cok kasmakla da olmuyo. Ac kalinca kg verilmiyo ki. Dengeyi tutturmak cok zor. Ama hep diyorum. Pes etmek yok. Bende de gorurseniz birakma sinyalu ltf sarsin beni)
Bu yasta kiyafet problemi ne kotu.
Ne giysen cok kotu bi de kapatmak zorundasin. Zayiflarda oyle degil iste.
Yas 32 tek cocuk.aynen öyle o kadar çok kot pantollarım var kiiii((( ayy ama biraz hırslı olursak vereceğiz inanıyorum senin yaş kaç canım ? benim 34 ve yaş ilerledikçe kilo vermekte zorlaşıyor gibi eskiden aç gezerdim bişey olmazdı şimdi açlığa pek dayanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?