eliptik de cook topluyor vucudu yaa tartiya takilmayacam yada dedigin gibi sadece yuriyus yapacam...tartida fazla ciksamda eliptik yapinca vucudumu inceltiyor topluyor..Gunaydin kizlar...
Reglim bitiyo.. yarin son.. bu sabah ctesi kilomu gordum tartida.. bu hafta eksi gormek istiyorum..
Adacim, mumkunse sadece yuru, kaslara yonelik calismalar kilo vermeni yavaslatir.. eliptik filan yapiodun sen.. yapma bi sure.. zamani artir, vakit bulursan iki kez yap ama baska bisey yapma.. bide abartmadan mekik cek.. bence bide boyle dene canim..
evet canim dogunun en ucra yerindeyim kendimize yapacak biseyler bulmaya calisiyoruz....sen dgudamıydın ada sanki aklımda öle kalmış
ne kadar dır düzenli yapıyorsun. ve daha once spor geçmişin var mı?eliptik de cook topluyor vucudu yaa tartiya takilmayacam yada dedigin gibi sadece yuriyus yapacam...tartida fazla ciksamda eliptik yapinca vucudumu inceltiyor topluyor..
bundan once 5 -6 ay hic spor yapamadim ayagimi fena burkmustum iyilesti simdi yinebasladim evet sporhep var hayatimdane kadar dır düzenli yapıyorsun. ve daha once spor geçmişin var mı?
evet canim tayinciyiz insallah cikar tayin...ada biran önce geçer zman inş tayincisiniz sanırım ,
kızlar millet bana az yiyorusn diyip duuryor ama bana hiç öle gelmiyor yaa
Sofradan yari tok kalkiyorum ben.evet canim tayinciyiz insallah cikar tayin...
masumcum aksamlari cok az yiyorsun nasil dayaniyorsun ben az yiyince saat 21 de acikiyorum zor tutuyorum kendimi kiii sen kefirle falan gecistiriyorsun iyi dayaniyorsun
ceza neden alınıyorki?selamörtmenim h.g evet ya ceza almış neden bilmiyorum amaa
ne oldu alışverişe çıkacan mı yoksa internetten mi sipariş vericen.aynennn tek başıma takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?