Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

simdi kizimla oyun evine geldik ..biraz burada oynasin enerjisini atsin eve gidince uyur bende spor yaparim

eliptik de cook topluyor vucudu yaa tartiya takilmayacam yada dedigin gibi sadece yuriyus yapacam...tartida fazla ciksamda eliptik yapinca vucudumu inceltiyor topluyor..

eliptik de cook topluyor vucudu yaa tartiya takilmayacam yada dedigin gibi sadece yuriyus yapacam...tartida fazla ciksamda eliptik yapinca vucudumu inceltiyor topluyor..
ne kadar dır düzenli yapıyorsun. ve daha once spor geçmişin var mı?

ada biran önce geçer zman inş tayincisiniz sanırım ,

kızlar millet bana az yiyorusn diyip duuryor ama bana hiç öle gelmiyor yaa

ada biran önce geçer zman inş tayincisiniz sanırım ,

kızlar millet bana az yiyorusn diyip duuryor ama bana hiç öle gelmiyor yaa
evet canim tayinciyiz insallah cikar tayin...

masumcum aksamlari cok az yiyorsun nasil dayaniyorsun ben az yiyince saat 21 de acikiyorum zor tutuyorum kendimi kiii sen kefirle falan gecistiriyorsun iyi dayaniyorsun

Slm kizlar
Bugun biraz daha iyiyim sukur
Sabah ve ogle khvalti
Ara minik elma
Aksamu yazarim.
Benim sabah ve ogle sabit menu oldu
Magic yasakli mi?

evet canim tayinciyiz insallah cikar tayin...

masumcum aksamlari cok az yiyorsun nasil dayaniyorsun ben az yiyince saat 21 de acikiyorum zor tutuyorum kendimi kiii sen kefirle falan gecistiriyorsun iyi dayaniyorsun
Sofradan yari tok kalkiyorum ben.
Acikinca benim bunye gr vermiyor.
Yeme disiplini olustu diyebilirim. Aksam yemekten sonra yemiyorum. Arada kuruyemis yemisligim ve bi kac isirik kacamak denemesi var. Sucluluk gibi oluyor devami gelmiyor Allah'tan.
Bi de buraya yazcm diye kacamak yapamiyorum:))

evet kızlar geldim.

Sonun mali müşaviri gönderdim.
az once köfte ekmeğimi yedim çok açıkmıştım.
sınıfçı tekrar geçmiş olsun.
Ben olamayıncada hiç laf atan olmuyor masumm sen hariç.

birisi şikayet etmiş fian olabilirr
gelince ögrenirizzz

ebru sen ctesi çalışıyomusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…