Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

he he arkadaşlar cuma günü yine protein günü yapacam allah kısmet ederse cocugun tahlilleri ile ilgili bütün gün koşturacam. cumartesiye yetişirim şekerler.

Bugün yiyesim vardı eve gelince ysrim dlm kadar ekmek yedim birkaç kraker yedim niye böyle oldum bilemefim

Bugün yiyesim vardı eve gelince ysrim dlm kadar ekmek yedim birkaç kraker yedim niye böyle oldum bilemefim
Aklinda kalmamis en azindan.
Vucudumuz kilo vermeye direniyor.
Eski kiloyu korumaya calisiyor.
Benim de oyle oluyor. Direnmek lazim. Kilolara savas

Off

Kahvalti Edemedim firsatim olmadi

Aksamda cok gec yedim
Bugun cok berbat oldu ya

Günaydın nnnnnnn
Akşam yedim çok cnm sıkıldı valla cnm kahvaltıda istemiyor AC değilim iş yerine gidince sütlü kahve icicem ogkrb yemek akşamda iki bardak kefir bugün başka bişiy yok

gunaydin hatunlar .

kahvaltimi yaptim geldim ., dun cok halsizdim cok şükür bugun iyiyim aksam 3 adet mandalina yedim tek kacamagim buydu hoop yine tarti artida takilmayacam tartiya takilirsam eger motivasyonum biter bugün yine spor yapacam simdi biraz evimi toparlayacam gelirim yineeeer))

hergün tartılmaaa diyorum adaaaaa,

bende artı görürüdm bugün tartılsamm
wc yine ik gündür yok şişti migdem ya, formçay getiridm onu içicem

bugün sabah açılışı 1adet simit ama çok büyük değil ince zayıf yani kurumu kuru(yan çizme işlemi itina ile yapılır)

ebruş günaydın cnmmm

ay simit bend eçok severim yaa , yiycem bende bi gün belki hfta sonu olabilir

ayyyyyyyy şimdi mutfaga gittim simit yiyorlar nasıl koktu aldımm çeyrekkk simitt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…