Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

her hfta çalışmaktan iyidir

bi çıkıp bakıcam ya hafta sonu , iki etek iki elbise alsm yeter kilo verene kadar

ocak gelsede zam alsak kilolalrı verip, alışverşin dibini bulsak

of of valla bir bot alayım dedim sanki araba alıyorum. güzel olanlar 300 civarı. Zaten bu sene bir moda başlamış ayakkabı tabanları kolum kadar taban eklemişer hiç zarif değil hatta berbat. Kıyafette ısrar ediyorum almamaya. Tam yenileyecem dolabı. Söyledim goncama dolabı yenileyecem dedim. Tamam dedi. Bişey deseydi kavga çıkarırdım. Zaten hiç bir spor salonuna para vermemişim ve diyetisyene gitmemişim, yenilenmek hakkım yav.

kizlar kizimla oyun evinden geldim kizimi yikadim yemegini yedi yatti bende dus al.yogurtla lifalifimi yedim hastamiyim neyim snlamadim yigildim koltuga kalkamiyorum usuyorum eklem yerlerim agriyor..daha yemek bile yapmadim kocis 5 te gelir offff hic kalkasim yokk

ben sekiz senelik evliyim. Hemen hamile kaldım dolaba habire geçştirdiklerimi koydum. Ha zayıflayacam diye fazla para vermiyim mantıgında. sanki ömürlük alıyorum.

ay ebruuuuuu inanmazsın varya 6 yıldır öyleyim adam gibi alışveirş yapmışlıgım yok yaaaa
zayıflayım bend eyeniliycem zaten ocakta iki ktredim bitiyor birde zam geliyor iki ay kendime çlaışcam

çorba
ay ebruuuuuu inanmazsın varya 6 yıldır öyleyim adam gibi alışveirş yapmışlıgım yok yaaaa
zayıflayım bend eyeniliycem zaten ocakta iki ktredim bitiyor birde zam geliyor iki ay kendime çlaışcam
zam kesin olacak yani bu kadar eminsin. Bizde ikramiye vardı herhalde onu bile kaldıracaklar. İşler kötü. Ama biraz zayıfla öyle yap yoksa şimdi alsonra daha zayıfladn br daha al. Söylenmeler başlar. Cazırtı gelmeden sen cazırtıya başla

çorba kesin olsun diyecektim. Bol limonlu bişeyler iç. ara bende çökme yaşıyorum limon kurtarıyo

valla cnm ben burda yeniyim 11. ayım bitti
her yıl 200 tl zam yapıyorlarmış geçen yıl aralık 15 te girdiigm için ben zam alamadım
bu yılda yparlar diye bekliyorumm ,

bizim maaşsistmi farklı ya çaycı benden fazla alıyor:)

oooo onu bilirim bir önceki işyerimde nerdeyse altıma alıcakları eleman benden fazla alıyordu. Vermek istediklerinde bahaneler yabancı dil üniversite,gibi bahaneler üretiyorlardı ya adamına göre muamele oluyordu.
Geçen sene yapmadılarsa bu sene alırsın ozaman.

geçen yıl yeniydim yapmaıdla ama bu yılda bi iyileştirme yaparlar diye bekliyorum açıkcası
her yl 200 yapılıyormuş zam bu yıl bana 200 yapsalarda yine en az maaşı ben almış olucam hayırlısı bekiyoruzz

zayıflayımda bari çatır çatır yiyim dimi..

valla tabi ya ye tabi. kaç senenin açısını çıkar bi rahatla, fazlalıklarını bi dök

kahvaltı
1 yumurta
peynir
8 zeytin
2.5 ceviz
tere-roka

öglen
kabak graten kıymalı (iki kare dilim yedim )
1 kase yayla çorba
salata

akşam (birazdan)
1 tabak salata
1 bardak kefir

3 lt su içiyorum

tesekkurler kizlar limonlu su ictim biraz kendime geldim...

benim yediklerim bugün toplam 2 simite yakın
köfte ekmek sandovıç ekmeğinde
1 avuc fındık
çostum gidiyommm.

Sagol ebruucum.
Adacim gecmis olsun.
Masumcum azcik bekle alisverise.
Kiyamayip elbiseye zayiflamaktan vazgrcme
Ben de epeydir ust aliyorum. Alt idare edecek kadar aliyorum. Zayiflarim belki diyerek
Yok kararim kesin. Allah'in izniyle zayifliycam. Ahanda buraya yazdim haha

Aksam bi kepce pirinc corbasi azcik ta barbunya, salata ve yogurt yiycem.
Yarin oglende ayni olur belki menu.Sonra salata, tartiya yakin hile yapcam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…