of yürü bari akşamları yarım saathergün tartılmaaa diyorum adaaaaa,
bende artı görürüdm bugün tartılsamm
wc yine ik gündür yok şişti migdem ya, formçay getiridm onu içicem
ya ben 70li kg da leslie yaptm. 65 indim bir dene.sabah erken kakıyordum. 6 da 45 dak leslie sürüyordu. ondan sonra hazırlanıyordum. Ona bahanen olamyor. uykudan zaman ayıracaz ne yapalım.lesileye başlıycamm bende yadışrd imkan yokta lesile ile sper giidyorkilocuklar ama nasıl başlıycam işte fırsat yokki
akşamda 12 e kadar ayaktasın. zor valla . ben en çok eşime ondan kızıyorum zsyıla diyorlar destek yok vkit kalmadığında ya 1 saatlık açı yaratmam lazım bunun bahanesi yok senin iç huzurun için lazım yoksa sen mutsuz ev mutsuz.bende çok yaptım lesileyii yıllarönce şeklede giriyorsun
3 ml yapmıştım bende
ama sabah 5:45 te kalkıyorum zten
5 te kalkmam mümkün degil ya çok erken(
2 kaşık pilav=1 dilim ekmekmasum , benimde bagirsak problemim vardu sabah ac karnina yesil cay ictim cook iyi geldi...
biraz ac karnina zor iciliyor ama ictim...aksamda uyumadan yesil cay icerim...
şekerim
bugun ev halkina kuru fasulye ve pirinc pilavi yapiyorum suan ..ben ne yesem diye dusunuyorum dr bakliyat pirinc yeme dedi bende pilav ustu kuru fasulyeyide seviyorum ...acaba saat 2 gibi bu yemekten yesem de aksama bi kase yogurt icine keten tohumu katuo yesem olmaz miiiii
kg vermede bu yavaşlıklardan kaynaklıyor tartı da eksilmeler insanı gaza getiyor. işte skınıtdan daha çok yemeğe atlıyoruz.ada , ben kurufasulye oldugunda yiyorum cnm 2kepçe susuz salata ile
valla bilmiyorum ebru bakalım bu ctesi hngi rakamı görcez valla dün yedim ya bişiyler hemen moralim bozuldu
keyfim kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?