Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ya yürüyünce bağırsak da düzene giriyor. Gaz bırıkmside olmuyor. Ben bir de sunu farkettim kuru kaysı yiyince sonrasında çatlıyorum gazdan. onuda yemiyecem

bak düzn akşam yürüdüm ya tartıda 62,70 gliyordum sabah 62,2 çıktım ama o yazdıklarımın dışında akşam bir şey yemedim.
demek li kitlendiğin yerde bir de yürüyüş yapıcan

lesileye başlıycamm bende yadışrd imkan yokta lesile ile sper giidyorkilocuklar ama nasıl başlıycam işte fırsat yokki

lesileye başlıycamm bende yadışrd imkan yokta lesile ile sper giidyorkilocuklar ama nasıl başlıycam işte fırsat yokki
ya ben 70li kg da leslie yaptm. 65 indim bir dene.sabah erken kakıyordum. 6 da 45 dak leslie sürüyordu. ondan sonra hazırlanıyordum. Ona bahanen olamyor. uykudan zaman ayıracaz ne yapalım.

bende çok yaptım lesileyii yıllarönce şeklede giriyorsun
3 ml yapmıştım bende

ama sabah 5:45 te kalkıyorum zten
5 te kalkmam mümkün degil ya çok erken (

bende çok yaptım lesileyii yıllarönce şeklede giriyorsun
3 ml yapmıştım bende

ama sabah 5:45 te kalkıyorum zten
5 te kalkmam mümkün degil ya çok erken (
akşamda 12 e kadar ayaktasın. zor valla . ben en çok eşime ondan kızıyorum zsyıla diyorlar destek yok vkit kalmadığında ya 1 saatlık açı yaratmam lazım bunun bahanesi yok senin iç huzurun için lazım yoksa sen mutsuz ev mutsuz.
Kıasaca günde 1 saat bizim mücadele edelim.

eve gittigimde olucak ancak , 45 dk oturmak yerine lesile abla ile koşcam
bir ayda degişim oluyor acaip iyi geliyor

benim yanlarımı göbişimi toplamıstı. 65 ten sonra baktım zaten veriyom bıraktım. halbuki o kadar açım sadece oynayan kg 3 kg oldu ve süre uzadı.Okul açıldı diye savsakladım ama yapıcam bende. bide bir ay deneylim görelim.

Ağustos ta başladım 71 dayanmıştım. Benle dalga geçmelerine dayanamadım kaç senedir. kayınvalidem görümcem eee bunlara bide goncam ekleniyor.bu arada kayınvalidem 58 kg görümcem 52 kg tek ben şişman Son zamanlarda eşim beni pehlavanım diye sevmeye başldı.
Leslie yaptım sonra buraya başlayınca okul du filan yalan oldu 71 den hesaplarsam 8 kg rahat vermişim.

masum , benimde bagirsak problemim vardu sabah ac karnina yesil cay ictim cook iyi geldi...

biraz ac karnina zor iciliyor ama ictim...aksamda uyumadan yesil cay icerim...

bugun ev halkina kuru fasulye ve pirinc pilavi yapiyorum suan ..ben ne yesem diye dusunuyorum dr bakliyat pirinc yeme dedi bende pilav ustu kuru fasulyeyide seviyorum ...acaba saat 2 gibi bu yemekten yesem de aksama bi kase yogurt icine keten tohumu katuo yesem olmaz miiiii

ada , ben kurufasulye oldugunda yiyorum cnm 2kepçe susuz salata ile

valla bilmiyorum ebru bakalım bu ctesi hngi rakamı görcez valla dün yedim ya bişiyler hemen moralim bozuldu
keyfim kaçtı

2 kaşık pilav=1 dilim ekmek
ayarlarsan yersin .

ada , ben kurufasulye oldugunda yiyorum cnm 2kepçe susuz salata ile

valla bilmiyorum ebru bakalım bu ctesi hngi rakamı görcez valla dün yedim ya bişiyler hemen moralim bozuldu
keyfim kaçtı
kg vermede bu yavaşlıklardan kaynaklıyor tartı da eksilmeler insanı gaza getiyor. işte skınıtdan daha çok yemeğe atlıyoruz.
o zaman neymiş akşamları acıkında 1 bardak nescafe sade büyük fincan sonra spor

acıktıgımdanda degil aslında
ama böyle bazen agzının tadı olmaz ya öyleoldum
cnm atıştırmak istedi

birde kahvaltı yapmak istemiyorum ben akşam atıştırıca,

yine bi sen bi ben varız kimse yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…