Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bir de şu diyet gruplarına bakıyorum4. grup iyi ama onda spor şart. hani orayada katılsak gruba girmek için iyi kg vermek gerekiyor.

Drs arasindan merhabalarr.
Masummm tam 6 yi gorcen yan ciziyon.
Sabah khv yapmazsan aksam depoladi sabah kitlik yasasin aksam gene fena olur. Khv cok onemliiiii.

Ebruuuuu masallah iyi vermissin kilo. Ben de 72ye dayanmistim. Senin kilona gelsem epey surunurum o kiloda. Ah gelsem keskem
Ah keskem keskem dite turku vardi.hsha
Acliktan sapittum. Sabah minik bi yagsiz tost. Simdi elma yedim.
Basim agriyo. 1, 2 eti form yiyim.
Adaaaa birakmak yok tarti siskinlik yuzunden fazla cikabilir.
Benden bu kadar simdilik.
Ogle khv yaparim. Aksama yazarim canlar.
Opuldunuzzzz.
Bak tartiya ne kaldi.
Sıkın disinizi da)

zaten az kisiyiz burada ondan katilim az gibi gorunuyor listede isim var ama kenfileri yok...bence hafta ici katilim olmayanlari silelim listeden soyle2-3 gun hic katilmayanlar listeden cikarilsin geri kalan kisileri bilirsek yeni gelenlere katilim sarti koyarsak belki aktuflesir

sekerler bende geliyorum ya ara ara ama ev temizligi yemek derken surekli yazamiyorum kiii

olabilir.

evet sanirim siskinlik gececek eksi gorecem insallah

sebze çrobası , etli biber dolma yogurt var
1 tanemi yesem dolma 2 mi ?

sabah spor yapmak daha faydalıymış biraz araştırdım aç karnına yapılması gerekiyormuş... akşam spor yapıp yatınca vucud ağırlaşıyormuş... sabah yapmam mümkün degil anca öğle yapabiliyorum ..

ben spora geçiyorum 45 dakika yürüyüş 30 dakikada eliptik yapacam bakalım görüşmek üzere )

kolay gele

ada sende koşu bandı mı var ?

ay pirinçli bol kıymalıydı iki tane yedim vallaa

sınıfçı dogru diyorsun valla tam görcem 69 ları yançiziyorumm

kızlar açlıkotu diye bir ot varmış onu alcam

Bugünkü menüm 1 simit

öğlen
1 tane gül böreği
1 tane kakaolu mufin yiyecem

akşama
beki yumurta haşlarım

oww ebruşçok karbonlu bir menü olmuşsankimm
sabah simit yemeseydin keşke

kahvaltı
sütlü kahve

öglen
sebze çorba
2 etli biber dolma
yogurt

akşam
2 bardak kefir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…