kefir kaç kalori900 kalori tam
cok iyi canim zaten birileri soyleyince insan daha cok gaza geliyor....benim esim alsamda versemde kilo hep aynisin diyor sinir oluyorum...bugün banada yeni işyerimde hep böyle zayıfmıydın yoksa diyet yaparak falanmı oldun dediler hoşuma gitmedi desem yalan olur
Bence iyi fikir.kizlar pazartesi itibari ile aksamlari haslanmis sebze uzerine yogurt dokup gunu kapatacam iki hafta bunu yapmak istiyorum sabahlari sıkı bi kahvaltu.....belki haftanin bir gunu haslama et salata yaparin enerjim kaybolmasin diye ..iki haftanin sonunda bakacam ne kadar kilo veriyorum iyise haslama sebzeye devam diyecem....
dukanda kuru yemis kahvaltida serbest miiBenim okulda 2, 3 kisi haric herkes zayif.
Biri 0 bedene gidiyorr.
2si dukanla zayifladi. Ben de zayiflayim bari diyom
Diyet yapiyom desem bunaltirlar beni.
Yani ben baslamasam da zorla baslatacaklardi haaaa
Sanmiyorum. Cok skı bi diyet ama ac lalmiyolar.dukanda kuru yemis kahvaltida serbest mii
günde 1 ogunun avucun kadar haşlanmış tavuk göğsü ye. Et almazsan kas kaybetmekizlar pazartesi itibari ile aksamlari haslanmis sebze uzerine yogurt dokup gunu kapatacam iki hafta bunu yapmak istiyorum sabahlari sıkı bi kahvaltu.....belki haftanin bir gunu haslama et salata yaparin enerjim kaybolmasin diye ..iki haftanin sonunda bakacam ne kadar kilo veriyorum iyise haslama sebzeye devam diyecem....
Ben tavuk yedigim zaman cok yerim. Hatta cok Istahli oldugumda tavuk menumde olur. Tika basa yeme sansi olur. Yiyecek aramam.günde 1 ogunun avucun kadar haşlanmış tavuk göğsü ye. Et almazsan kas kaybetme
zgünde 1 ogunun avucun kadar haşlanmış tavuk göğsü ye. Et almazsan kas kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?