Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

slmlar umarım iyisinizdir iş yoğunluğundan çok sık yazamıyorum
cumartesi bildirime hazrımısınız biraz biraz gidiyormu kilolar
açlık otu mu ben hiç duymadım nasıl bişeymiş acaba onu yiyince saatlerce başka hiç birşey yedirmiyor mu?

slmlar...
kahvalti
2 acma ve bi bardak cay ictim..

aksama karniyarik dusunuyorum yemeye..

bugun cok mutlu oldum esim zayifladin baya diyordu ama disardanda söyleme basladilar baya verdin diye daha fazla motive ediyor bu insani

Merhaba herkese

evet masum kosu bandim var..zaten benim bi odayi gorun spor salonu resmen .yuruyus bandi , eliptik busiklet , mekik aleti , twister , plates aleti , ip her biseyden varda bazen yapan olmuyor )) en cok eliptik ve yürüyüş bandini kullanıyorum...

yuruyusumu ve eliptik yaptim geldim.kendimi hafuflemis hissediyorum cok iyi geldi.. saat 16.00 da iki kasik pilav uzerine 3 kasik kuru fasulye yaninda kucuk kase yogurt yiyio gunu kapatacam....sonucta sporda yaptim aslunda gun icerisinde ne yediklerimiz elbet onemli ama ne kadar kalori yaktigimizda onemli hic dpor yapmayanla yapan kisi ayni seyi yerse dpor yapan kisi dayanamaz kiiiii degilmiiii yanlış mı düşünüyorum kizlar ????????

bugün banada yeni işyerimde hep böyle zayıfmıydın yoksa diyet yaparak falanmı oldun dediler hoşuma gitmedi desem yalan olur

kizlar pazartesi itibari ile aksamlari haslanmis sebze uzerine yogurt dokup gunu kapatacam iki hafta bunu yapmak istiyorum sabahlari sıkı bi kahvaltu.....belki haftanin bir gunu haslama et salata yaparin enerjim kaybolmasin diye ..iki haftanin sonunda bakacam ne kadar kilo veriyorum iyise haslama sebzeye devam diyecem....

Benim okulda 2, 3 kisi haric herkes zayif.
Biri 0 bedene gidiyorr.
2si dukanla zayifladi. Ben de zayiflayim bari diyom
Diyet yapiyom desem bunaltirlar beni.
Yani ben baslamasam da zorla baslatacaklardi haaaa

bugün banada yeni işyerimde hep böyle zayıfmıydın yoksa diyet yaparak falanmı oldun dediler hoşuma gitmedi desem yalan olur
cok iyi canim zaten birileri soyleyince insan daha cok gaza geliyor....benim esim alsamda versemde kilo hep aynisin diyor sinir oluyorum...

gecen kizimi oyun evine goturdum oradaki egitmen siz kilo vermissiniz dedi ben yok yaaa aldim dedim yoo bacak baldir bayagi incelmis dedi spor yapinca vucud hemen toparlaniyir bende bacaklarimin toparlandigini farkindayim ama ust tarafim feciiiii

B
Bence iyi fikir.
Ben de aksama tavuklu kereviz salata yiycem insallah

Benim okulda 2, 3 kisi haric herkes zayif.
Biri 0 bedene gidiyorr.
2si dukanla zayifladi. Ben de zayiflayim bari diyom
Diyet yapiyom desem bunaltirlar beni.
Yani ben baslamasam da zorla baslatacaklardi haaaa
dukanda kuru yemis kahvaltida serbest mii

dukanda kuru yemis kahvaltida serbest mii
Sanmiyorum. Cok skı bi diyet ama ac lalmiyolar.

Bu arada 0 bedene kosan arkadas diyor ki:
Aksam yemegi hafif yiyorum,aksam tek lokma almiyorum agzima, sabah yumurta mi filn yiyorum. Oglen iyi yiyorum dedi. 3 litre de su iciyormus.
Baska arkadasin da bi yakini aksam hic yemezmis cok zayifmis.
Bizim yontem yani

günde 1 ogunun avucun kadar haşlanmış tavuk göğsü ye. Et almazsan kas kaybetme

ada bende sebze haşlama yesem diye düşündüm
ama sat 7:30da ancak evde yemiş olurum geç oldugu için
vazgeçiyorum

dukan diyetinde kuruyemiş asla yok cnmm

sınıfçı tavugu bende çok yiyorum cnm proteinde sınır koymuyorum bende

o
günde 1 ogunun avucun kadar haşlanmış tavuk göğsü ye. Et almazsan kas kaybetme
z
ozaman ogle avuc ici kadar haslar salata ile tuketirim ama haftanin 3-4 gunu ogle bu sekilde yaparim.hiiim iyice kafamda sekilleniyor gaza geldim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…