Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ama
ada bende sebze haşlama yesem diye düşündüm
ama sat 7:30da ancak evde yemiş olurum geç oldugu için
vazgeçiyorum

dukan diyetinde kuruyemiş asla yok cnmm
ama diyelim bir adet kapak haslayip uzerine yogurt kirmizi biber dokup yesen cok hafif ki yani gecte olsa bisey olmaz masum bi yiyecek olur..

ne bileyim ya sankii o saatte ne yersem yiyim kilo veremicyem gibi geliyor

yarında kurufasulye var yaa

kızlar açlık otunu alıcam ben wc ye çıkartıyormuş yag yakıyormuşbaya zayıflamış millet onla ama ben en çok wc iin istiyorum

ama

ama diyelim bir adet kapak haslayip uzerine yogurt kirmizi biber dokup yesen cok hafif ki yani gecte olsa bisey olmaz masum bi yiyecek olur..
valla evde olsam patlıcan ve kırmızıbiber közlerdim. sonra bunları soyup minik minik bıçak darbeleri ufaltıyorsun bir tabağa kat kat dizyorsun sonr üzerine sarımsaklu yogurt yap. Hatta onun üzerine acı kırmıbiber ile soğanı karamilize edip zeytinyağında üzerine döküyorsun. çok lezetli ve çok hafif oluyor.

Ohh mis
Ben de kerevizi yapcm pul biber ve dere otlu.
Yarin da kabak yapiyim.
Bildiginiz kabak tarifi var mi hafif ve zahmetsiz

Supersin
Pesini birakmiycm ikimiz de zayiflayana kadar.
Kizz gecen sene de burda ayni kilodaydik.
Masum beni gecemez, masum beni gecemez)

valla akaç yıldır kk topiginde sürükleniyorum yaa
eee akşam yemegi yiyceksekk bu topikte işimiz neeee

valla akaç yıldır kk topiginde sürükleniyorum yaa
eee akşam yemegi yiyceksekk bu topikte işimiz neeee
AKsam 5 ten sonra yemeyin diyo.
5te aksam yemegi yiyom ben hep.
Hic bi aksam yemedim o saatten sonra bi kac tirtiklama girisimi haric

hiiim super bana bu tariflerle gelin super aklima yazdim sarimsak haric deniyecem sarimsak dokunuyor bana....
kizlar aklinizda varsa tarifler paylasin lutfen.

tesekkurler ebruuuuuu

yarında kurufasulye var yaa

kızlar açlık otunu alıcam ben wc ye çıkartıyormuş yag yakıyormuşbaya zayıflamış millet onla ama ben en çok wc iin istiyorum
masumcum bu otu bende duydum ama iyi arastirmak lazim bu tarz bitkilerin allah korusun bobreklere zarar verebilir...iyi arastir aktara sor canim.

Ohh mis
Ben de kerevizi yapcm pul biber ve dere otlu.
Yarin da kabak yapiyim.
Bildiginiz kabak tarifi var mi hafif ve zahmetsiz
yaaa bi arkafadimdan almistim soyle kapak rendenin buyuk yerinden iri iri rendrle sonra hafif su ile haslanip su icinde bitince hafif kizkizarsin sonra ustune sarimdakli yogurt ustune iki ceviz ve kirmizi pul biber dokup bir tatli kasigi sizma zeytinyagi gezdireceksin csnim hepsi bu bende yarin yapacam..))

Tamam fistik yarin menumuz ayni olsun.Odem atar. Bagirsak calistirir. Tartiya eksi yansir. Oh daha ne olsun.
Dere otu da cok yakisiyor kabaga.
Tesekkurler.

kızlar kabakları şerit şerit kesin, tost makinasında ızagra yapın
üzerine yogurt , pul biberr

patlıcanlarıda aynı şekilde yapabilirisiniz, yogurt yerine yagsız domates sosdökün

brokoli, havuç haşlayıp üzeirne yogurt dökebilirisiniz

canınıız kızartma mı çekti, bütün sebzeleir dograyn bir ymk sıvı yag ve tuz ile harmanlayın yaglıkagıt serili fırına verin
üzerine domates sosu dökün afiyet olsun ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…