ama diyelim bir adet kapak haslayip uzerine yogurt kirmizi biber dokup yesen cok hafif ki yani gecte olsa bisey olmaz masum bi yiyecek olur..ada bende sebze haşlama yesem diye düşündüm
ama sat 7:30da ancak evde yemiş olurum geç oldugu için
vazgeçiyorum
dukan diyetinde kuruyemiş asla yok cnmm
Aynenn bastiriyo yeme hissini ve zayiflamaya yardimci.sınıfçı tavugu bende çok yiyorum cnm proteinde sınır koymuyorum bende
Abur cuburu yerken aksam hic oyle demiyon masumcummmne bileyim ya sankii o saatte ne yersem yiyim kilo veremicyem gibi geliyor
Biraz kizdiriyim da gaza gelAbur cuburu yerken aksam hic oyle demiyon masumcummm
Abur cuburu yerken aksam hic oyle demiyon masumcummm
Biraz kizdiriyim da gaza gel
Aksam yemek ye diyorum ben de hep.
valla evde olsam patlıcan ve kırmızıbiber közlerdim. sonra bunları soyup minik minik bıçak darbeleri ufaltıyorsun bir tabağa kat kat dizyorsun sonr üzerine sarımsaklu yogurt yap. Hatta onun üzerine acı kırmıbiber ile soğanı karamilize edip zeytinyağında üzerine döküyorsun. çok lezetli ve çok hafif oluyor.ama
ama diyelim bir adet kapak haslayip uzerine yogurt kirmizi biber dokup yesen cok hafif ki yani gecte olsa bisey olmaz masum bi yiyecek olur..
Supersinheeee onlarınn serbest geçiş kartları varrr
Ohh misvalla evde olsam patlıcan ve kırmızıbiber közlerdim. sonra bunları soyup minik minik bıçak darbeleri ufaltıyorsun bir tabağa kat kat dizyorsun sonr üzerine sarımsaklu yogurt yap. Hatta onun üzerine acı kırmıbiber ile soğanı karamilize edip zeytinyağında üzerine döküyorsun. çok lezetli ve çok hafif oluyor.
Supersin
Pesini birakmiycm ikimiz de zayiflayana kadar.
Kizz gecen sene de burda ayni kilodaydik.
Masum beni gecemez, masum beni gecemez)
AKsam 5 ten sonra yemeyin diyo.valla akaç yıldır kk topiginde sürükleniyorum yaa
eee akşam yemegi yiyceksekk bu topikte işimiz neeee
hiiim super bana bu tariflerle gelinvalla evde olsam patlıcan ve kırmızıbiber közlerdim. sonra bunları soyup minik minik bıçak darbeleri ufaltıyorsun bir tabağa kat kat dizyorsun sonr üzerine sarımsaklu yogurt yap. Hatta onun üzerine acı kırmıbiber ile soğanı karamilize edip zeytinyağında üzerine döküyorsun. çok lezetli ve çok hafif oluyor.
masumcum bu otu bende duydum ama iyi arastirmak lazim bu tarz bitkilerin allah korusun bobreklere zarar verebilir...iyi arastir aktara sor canim.yarında kurufasulye var yaa
kızlar açlık otunu alıcam ben wc ye çıkartıyormuş yag yakıyormuşbaya zayıflamış millet onla ama ben en çok wc iin istiyorum
yaaa bi arkafadimdan almistim soyle kapak rendenin buyuk yerinden iri iri rendrle sonra hafif su ile haslanip su icinde bitince hafif kizkizarsin sonra ustune sarimdakli yogurt ustune iki ceviz ve kirmizi pul biber dokup bir tatli kasigi sizma zeytinyagi gezdireceksin csnim hepsi bu bende yarin yapacam..Ohh mis
Ben de kerevizi yapcm pul biber ve dere otlu.
Yarin da kabak yapiyim.
Bildiginiz kabak tarifi var mi hafif ve zahmetsiz
Tamam fistik yarin menumuz ayni olsun.Odem atar. Bagirsak calistirir. Tartiya eksi yansir. Oh daha ne olsun.yaaa bi arkafadimdan almistim soyle kapak rendenin buyuk yerinden iri iri rendrle sonra hafif su ile haslanip su icinde bitince hafif kizkizarsin sonra ustune sarimdakli yogurt ustune iki ceviz ve kirmizi pul biber dokup bir tatli kasigi sizma zeytinyagi gezdireceksin csnim hepsi bu bende yarin yapacam..))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?