- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Ohh miskızlar kabakları şerit şerit kesin, tost makinasında ızagra yapın
üzerine yogurt , pul biberr
patlıcanlarıda aynı şekilde yapabilirisiniz, yogurt yerine yagsız domates sosdökün
brokoli, havuç haşlayıp üzeirne yogurt dökebilirisiniz
canınıız kızartma mı çekti, bütün sebzeleir dograyn bir ymk sıvı yag ve tuz ile harmanlayın yaglıkagıt serili fırına verin
üzerine domates sosu dökün afiyet olsun ,
Tost makinası iyi fikir denicem :)kızlar kabakları şerit şerit kesin, tost makinasında ızagra yapın
üzerine yogurt , pul biberr
patlıcanlarıda aynı şekilde yapabilirisiniz, yogurt yerine yagsız domates sosdökün
brokoli, havuç haşlayıp üzeirne yogurt dökebilirisiniz
canınıız kızartma mı çekti, bütün sebzeleir dograyn bir ymk sıvı yag ve tuz ile harmanlayın yaglıkagıt serili fırına verin
üzerine domates sosu dökün afiyet olsun ,
zaten ben daha önce oturduğum için böyle fittim . emin olun bütün gün haşlama yapıp yerdim.kızlar ben sizin gibi evde olsam mutlaka sebze haşlamayerima akşama
eeee tariflerini paylas canim aklimizda bulunsun...zaten ben daha önce oturduğum için böyle fittim . emin olun bütün gün haşlama yapıp yerdim.
Bana uyar sekerim.tarifler icin sagolun kizlar super menuler belirledim yaaa boyle arada tarifler verelim birbirimize ne yapsam diye dusunup duruyorum...
sinifci gel haftaya brraber aksam menu sebze yapalim sende ogleden sonra evdesin yapabilirsin diye seni sectim))
zaten bende hergun kendime ozel yapacam ..benim esim sebze yogurtlama hic sevmez esim pilav , bakliyat , et seviyor genelde hep boyle yiyor...Bana uyar sekerim.
Yarin kabak gunu ins
Esim sevmez. Kendime ozel.
Aynen tatlim.zaten bende hergun kendime ozel yapacam ..benim esim sebze yogurtlama hic sevmez esim pilav , bakliyat , et seviyor genelde hep boyle yiyor...
bugun kargom geldi elbisem ve bluzumAynen tatlim.
Baska yolu yok yani.
Kerevizli salatami yedim geldim.
Sekersiz cayla devamm.
2 hafta odem deedi olmaz bende sonra baslar. Bu rahatlikla devam edeyim.
Belli bi kiloya gelene kadar pantolon filn almakkkk yok bana
Gule gule giy cicilerini.bugun kargom geldi elbisem ve bluzum)))
bu sebze diyeti kafama cok yatti.....ogle de tavuk yada et haslarim ...
Arastir Iyice.Kızlar açlık otunu aldım ben ama cesaret edemiyorum içmeye yarin öğlen icicemm
tesekkurler canim .insallah zayiflar gonlumuzdeki cicileri giyeriz hepimiz...Gule gule giy cicilerini.
Ins bol gelsin en yakin zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?