Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ohh mis
Bana bunlarla gel tatlimm

Tost makinası iyi fikir denicem :)

tarifler icin sagolun kizlar super menuler belirledim yaaa boyle arada tarifler verelim birbirimize ne yapsam diye dusunup duruyorum...

sinifci gel haftaya brraber aksam menu sebze yapalim sende ogleden sonra evdesin yapabilirsin diye seni sectim ))

tarifler icin sagolun kizlar super menuler belirledim yaaa boyle arada tarifler verelim birbirimize ne yapsam diye dusunup duruyorum...

sinifci gel haftaya brraber aksam menu sebze yapalim sende ogleden sonra evdesin yapabilirsin diye seni sectim ))
Bana uyar sekerim.
Yarin kabak gunu ins
Esim sevmez. Kendime ozel.

zaten bende hergun kendime ozel yapacam ..benim esim sebze yogurtlama hic sevmez esim pilav , bakliyat , et seviyor genelde hep boyle yiyor...
Aynen tatlim.
Baska yolu yok yani.
Kerevizli salatami yedim geldim.
Sekersiz cayla devamm.
2 hafta odem deedi olmaz bende sonra baslar. Bu rahatlikla devam edeyim.
Belli bi kiloya gelene kadar pantolon filn almakkkk yok bana

Aynen tatlim.
Baska yolu yok yani.
Kerevizli salatami yedim geldim.
Sekersiz cayla devamm.
2 hafta odem deedi olmaz bende sonra baslar. Bu rahatlikla devam edeyim.
Belli bi kiloya gelene kadar pantolon filn almakkkk yok bana
bugun kargom geldi elbisem ve bluzum )))
bu sebze diyeti kafama cok yatti.....ogle de tavuk yada et haslarim ...

kizlar bitki caylari icerken dikkat edin cunku bazi bitkiler böbreklerin iflas etmesine sebep oluyor lutfen iyi arastirin icin.

mesala ben yesil cay cook iciyordum ictikce midem yaniyordu deli gibi...megerse yedil cay midesi rahatsiz olanlara yaramiyormus yinede ben bagirsaklar icin ara ara iciyorum ....

Günaydın
Akşam erkenden yattım ben sınıfıci
Dün dolma çok geldi bir daha bir tane yiycem eğer yarinda 6 lari gormezsem vay halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…