eylemcim , ne zaman istersen tekrar gel bekleriz ..sende saglikla kal...arkadaşlar beni silin isterseniz netimiz uzun bir müddet kesilecek boşuna kalmasın öyle aylarca kusuruma bakmayın şimdiye kadarki alakanız için çok teşekkür ederim hoşçakalın sağlıcakla kalın zayıf kalın ...
aclik otunu bende merak ediyorum bi zarari varmiymis arastirdin mi canim....ben bobreklere zarari olur diye korkuyorum...günaydın adacım afiyet olsun valla bendeşiştimm yaa
açlık ot çayını içicem öglene biraz inerim inşşşş
aclik otunu bende merak ediyorum bi zarari varmiymis arastirdin mi canim....ben bobreklere zarari olur diye korkuyorum...
vvalla wc olayi dert...gerci ben su aralar yesil cay iciyorum sabah ac karnina bende de affedersin ishal basladi bi dengeyi kuramadim...valla yagları yakıyormuş ,yaglanmayı önlüyormuş
herşeyin fazlası zarar cnm
nasıl etki edecegini bilmedigim için
öglen yemeginden sonra içicemm
wcolayı sıkıntı bak karnım yine davul gibi oldu
yılbaşına 63olurum belkim bi dneiycem
şu 3ml lesileyede fırsat yaratmm lazım yaa başka yolu yok
Pilav yiyormusun?ay yemekte kurufasulye, pilav vardı
yanına bir salata yapmmamışlar yaa turşu ve turpu dayamışlarr
Bu cay nerden aliniyor?günaydın adacım afiyet olsun valla bendeşiştimm yaa
açlık ot çayını içicem öglene biraz inerim inşşşş
Burda nerden alcam yurtdisindayim. Bi alman yerlerine giderim artik ins vardir.selam dream hayır cnm pilav yemiyorum ben
aktardan alabilirsin cnm ben ordan aldım bir bardak içtim demin
inşallah masumcum , her dışarı çıkıp geldimizde yorgun koltuğa yıkılıyorumayyyc adıya baksenn heleee, benimde oglanın bir tanesi öyleydi ada sen vazgeçmeyip kararlı olcaksın o zaten bellibir süre sonra yola gelir
tadı nasıl masum zor mu içiliyor ? bende araştırayım bakayım alayım acaba iştah kesiyor muuu ?selam dream hayır cnm pilav yemiyorum ben
aktardan alabilirsin cnm ben ordan aldım bir bardak içtim demin
turp yenebilir karatayda turpu öneriyor..ay yemekte kurufasulye, pilav vardı
yanına bir salata yapmmamışlar yaa turşu ve turpu dayamışlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?