Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın kızlar ,

karatay kahvaltısı yapıyorum suan...tartiyla aram kötü yineee yarina arti bile cikarim sma bayagi inceldim sanirim spor kas yapti agirlastim olsuntakilmayacam devammmm

yarin listeyi kim yapiyor sıra kimde ????

arkadaşlar beni silin isterseniz netimiz uzun bir müddet kesilecek boşuna kalmasın öyle aylarca kusuruma bakmayın şimdiye kadarki alakanız için çok teşekkür ederim hoşçakalın sağlıcakla kalın zayıf kalın ...

günaydın adacım afiyet olsun valla bendeşiştimm yaa
açlık ot çayını içicem öglene biraz inerim inşşşş

eylemcim , ne zaman istersen tekrar gel bekleriz ..sende saglikla kal...

günaydın adacım afiyet olsun valla bendeşiştimm yaa
açlık ot çayını içicem öglene biraz inerim inşşşş
aclik otunu bende merak ediyorum bi zarari varmiymis arastirdin mi canim....ben bobreklere zarari olur diye korkuyorum...

aclik otunu bende merak ediyorum bi zarari varmiymis arastirdin mi canim....ben bobreklere zarari olur diye korkuyorum...

valla yagları yakıyormuş ,yaglanmayı önlüyormuş
herşeyin fazlası zarar cnm
nasıl etki edecegini bilmedigim için
öglen yemeginden sonra içicemm
wcolayı sıkıntı bak karnım yine davul gibi oldu
yılbaşına 63olurum belkim bi dneiycem

şu 3ml lesileyede fırsat yaratmm lazım yaa başka yolu yok

vvalla wc olayi dert...gerci ben su aralar yesil cay iciyorum sabah ac karnina bende de affedersin ishal basladi bi dengeyi kuramadim...

ayyyy bi disari cikalim dedim kizimla sinir küpü oldum geldim eve....markette yere yatiyor delirtti beni ..once dokunmadim kalk dedin kalkmadi biraz bekledim baktim kalkmiyor ben gidiyorum bye bye dedim ay kiz yine kalkmiyor ben disari ciktim. kasiyer getirdi ..sonra baska marketten bisey almam getekiyirdu aynisi oradada yaptı...

hayir bisey isteyince aliyorun ama bir hakkin var diyorum bu iki kucuk elini dolduruyor sonrada kollarinin arasinida dolduruuor ve abuk sabuk seyler ne yiyebilir nede oynayabilir sirf cicili bicili oldugu icin alıyor.

bitmediii parka götürdüm sallanirken kimse kaydiraga binmesin diyor kayarkende kimse salincaga binmesin diyor bu nasil is anacim akil verin hepsi benim diyor.....tecrubeli anneler Sizinkilerde boylemiydi geciyor mu?

daha 2,5 yasinda biliuorum 2 yas vr 4 yas sendromu yasarlarmis...sakin davraniyoruz anacim biz bumalima gireceğiz..

ayyyc adıya baksenn heleee, benimde oglanın bir tanesi öyleydi ada sen vazgeçmeyip kararlı olcaksın o zaten bellibir süre sonra yola gelir

ay yemekte kurufasulye, pilav vardı

yanına bir salata yapmmamışlar yaa turşu ve turpu dayamışlarr

Iki gündür basım davul gibi
Misafir olsun ders calış çocuk ev işi derken yorgun düşüyorum.

Kahvaltıda
6 zeytin
2 yumurta
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
İncir reçeli
Sekersiz çay

selam dream hayır cnm pilav yemiyorum ben
aktardan alabilirsin cnm ben ordan aldım bir bardak içtim demin

Burda nerden alcam yurtdisindayim. Bi alman yerlerine giderim artik ins vardir.
Bi faydasini gördünüzmü peki

ayyyc adıya baksenn heleee, benimde oglanın bir tanesi öyleydi ada sen vazgeçmeyip kararlı olcaksın o zaten bellibir süre sonra yola gelir
inşallah masumcum , her dışarı çıkıp geldimizde yorgun koltuğa yıkılıyorum )))

tadı nasıl masum zor mu içiliyor ? bende araştırayım bakayım alayım acaba iştah kesiyor muuu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…