Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bugün benimde ilk günümkızlar yorumları okudum herkes memun böbrek taşı içinde kullanılıyormuş adacım , böbreklere zarar vermez yani ,
birde yag oluşumunu engelliyormuş bakacaz bkalım yılbaşına 63 olmak için her yol mübah :)

dream cnm tük bakkalı diye bir yerler varya sizde oralarar bak istersen

turp migdeme oturdu vallhi

kimsecikler yok ben kaçar
Tatlim zor bi cocuksa eger her yasta bi sendrom var
Sen kararli ol. Evden cikmadan soyle. Her gun parka goturuyorsan yarin gelmycz de ve sozunu tut. Hissetsin.
Pes ettirene kadar ugrasir. Dirayetli ol cnm. Kolayliklar...

Heekese merhaba...
Sabah tost
Ogle menemen, kereviz salata ve ekmek

Bugun elma goturmemisim. Kantinden kokular fena yapti beni ama Pes etmedim
Aksama Allah kerim

kızlaracaba iş yerine haşlayıp getirsemde çıkmadan yesem mi sebzelerimi ne dersiniz ?
kefiri ne ara içcem ayy kafamda deli sorular

Tatlim zor bi cocuksa eger her yasta bi sendrom var
Sen kararli ol. Evden cikmadan soyle. Her gun parka goturuyorsan yarin gelmycz de ve sozunu tut. Hissetsin.
Pes ettirene kadar ugrasir. Dirayetli ol cnm. Kolayliklar...
canim tam kurallari yasaklari anlamiyor..evden cikmadan konusuyorum soz mu diyorum soz anne diyor.anlastik mi kizim diyorum anlastikdiyor ama ne icin dedigini bilmiyor....))) sanki he he tamam deyip beni gecistiriyor...sanirim 3 yas olunca daha iyi anlayacak kurallari..ama dedigini yapiyorum kararli oluyorum yere yatsada istedigini almiyorum..parmagini agzina goturuyor ki kussun istedigini yaomayinca bunu yapiyor bunu bugun yolda yapti yine eyvah kusacak dedim icimden...

bende kus hadi brkliyorum dedim kus kus dedim elini cekti agzindan..inat bi kiz )) zamanla duzelir insallah

karnbahar kısırı

karnıbaharın çiçek kısımlaırnı robottan geçiirn , azcık yag ve salça ile kavurun azıcık su ile
pişmeye bırakın içine sevdiginiz yeşillikleri ekleyin bol baharat afiyet ile yiyin :)

isterseniz soganıda kavurabilirisniz migdenize dokunuyor ise :)

kızlaracaba iş yerine haşlayıp getirsemde çıkmadan yesem mi sebzelerimi ne dersiniz ?
kefiri ne ara içcem ayy kafamda deli sorular
masum seni bilmem ama sebze sabahtan haslanip aksama kadar bekleyince tadi kaciyor gibi geliyor bana zaten zar zor yiyiuoruz ya yani sonucta ooo ne guzel sebze var deyip ayilip bayilmiyoruz..yok tadi kacmaz diyorsan yap bence...

kizlar hazir kozlenmis biberler satiliyor ya kavanozda onlarda ayni tadi verirmi üzerine yogurt doksem evde var bi deneyeyim ..

hatta aksam kabak yerine pratik hrmen bunu yapayim koxlenmis dileyim kucuk kucuk üzerine yogurt ve iki ceviz hiiim super olur gibi)) pul biberde bir tatli kasigi sizma zeytinyagi tamamdir...

Kizlar merhaba
Ne haber
Ben dun amzam 45 dam yuruyus yaptim
Eve geldim iyiydi ama bugune oglumun uyku testi oldugundan gece uyumadik bugunde kosturduk.
Hic tahmin ettigim gibi cikmadi gercekten zorlandim. Ve gece cocugun muzlu gofletlerinden yedim. Gecmek bilmedi.
Bugun sabah melemen
Oglene borek ispanali
Durum sapittim.

uyku testini nicin yaptirdiniz canim

Bizim cocukta dikkat eksikligimi ogrenme guclugu ne diyecegimide bilmyorum yarin herhalde net cevap verecekler. Onun icin yapiliyor.kafaya. vantuzlar yapistirip bilgisayara baglaniyor uyumasi bekleniyor. Bu sebebten cocugu gece 12 de kaldirdim daha ayaktayim cocuk diyor uyucam ben hayir arasinda gidip geldik.

Yani acaba derin uykuya geciyormu gibi herseye bakiyorlar. Kanda agir metal aramasi ve bazi vitaminlere bakiyorlar. Tek yaptiramadim. Beyim tomografisi oda ilacli oluyormus ve anestezi gerekiyormus. Bende sokmadim yarin tekrar gorusecegim. Cokmu lazim diye

hım şimdi anladım cnm geçmiş olsun , inş güzel sonuçlar alırsınn
yazık yavrucugun gözlerde kızarmıştır izin mi aldın ebru

Gecmis olsun tatlim.

Benim oglus oksurukten uyuyamadi.
Haftanin son gunu. Kafam kalkmiyor yerinden. Canim da bisey istemiyo.
Form cayi ictim. Kafam ve midem sis
Sersem gibiyim

cook gecmis olsun iyi sonuclar alirsiniz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…