Tatlim zor bi cocuksa eger her yasta bi sendrom varkimsecikler yok ben kaçar
Kefiri de Icme yahukızlaracaba iş yerine haşlayıp getirsemde çıkmadan yesem mi sebzelerimi ne dersiniz ?
kefiri ne ara içcem ayy kafamda deli sorular
Kefiri de Icme yahu
canim tam kurallari yasaklari anlamiyor..evden cikmadan konusuyorum soz mu diyorum soz anne diyor.anlastik mi kizim diyorum anlastikdiyor ama ne icin dedigini bilmiyor....Tatlim zor bi cocuksa eger her yasta bi sendrom var
Sen kararli ol. Evden cikmadan soyle. Her gun parka goturuyorsan yarin gelmycz de ve sozunu tut. Hissetsin.
Pes ettirene kadar ugrasir. Dirayetli ol cnm. Kolayliklar...
masum seni bilmem ama sebze sabahtan haslanip aksama kadar bekleyince tadi kaciyor gibi geliyor bana zaten zar zor yiyiuoruz ya yani sonucta ooo ne guzel sebze var deyip ayilip bayilmiyoruz..yok tadi kacmaz diyorsan yap bence...kızlaracaba iş yerine haşlayıp getirsemde çıkmadan yesem mi sebzelerimi ne dersiniz ?
kefiri ne ara içcem ayy kafamda deli sorular
uyku testini nicin yaptirdiniz canimKizlar merhaba
Ne haber
Ben dun amzam 45 dam yuruyus yaptim
Eve geldim iyiydi ama bugune oglumun uyku testi oldugundan gece uyumadik bugunde kosturduk.
Hic tahmin ettigim gibi cikmadi gercekten zorlandim. Ve gece cocugun muzlu gofletlerinden yedim. Gecmek bilmedi.
Bugun sabah melemen
Oglene borek ispanali
Durum sapittim.
Gecmis olsun tatlim.Yani acaba derin uykuya geciyormu gibi herseye bakiyorlar. Kanda agir metal aramasi ve bazi vitaminlere bakiyorlar. Tek yaptiramadim. Beyim tomografisi oda ilacli oluyormus ve anestezi gerekiyormus. Bende sokmadim yarin tekrar gorusecegim. Cokmu lazim diye
Benim oglus oksurukten uyuyamadi.kizlar hazir kozlenmis biberler satiliyor ya kavanozda onlarda ayni tadi verirmi üzerine yogurt doksem evde var bi deneyeyim ..
hatta aksam kabak yerine pratik hrmen bunu yapayim koxlenmis dileyim kucuk kucuk üzerine yogurt ve iki ceviz hiiim super olur gibi)) pul biberde bir tatli kasigi sizma zeytinyagi tamamdir...
cook gecmis olsun iyi sonuclar alirsiniz insallah...Yani acaba derin uykuya geciyormu gibi herseye bakiyorlar. Kanda agir metal aramasi ve bazi vitaminlere bakiyorlar. Tek yaptiramadim. Beyim tomografisi oda ilacli oluyormus ve anestezi gerekiyormus. Bende sokmadim yarin tekrar gorusecegim. Cokmu lazim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?