- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
yarin gune gidecem offff kacamak kesin olur...bugun kizimla partan geldim sanki apartmanda boyleee biii kısır kokusu vardiiii canim cektiiiiii yawww
Ben de yarin arkadasin mevludune gitcem. Pilav olur sanirim. Sonra da bilmiym disari mi cikariz. Mecbur az da olsa yemek lzm. Aksam yemezsin Adaayarin gune gidecem offff kacamak kesin olur...bugun kizimla partan geldim sanki apartmanda boyleee biii kısır kokusu vardiiii canim cektiiiiii yawww
evet arkadaslarla gun ayarlamistik ..aksam yemem dogruuuadaa azar azar ye akşam yemegi yemezsin cnm arkadaş günümü
Cok yi bir nokta bu hafta hic uygun degilim.evet arkadaslarla gun ayarlamistik ..aksam yemem dogruuu
kizlar listeyi kim yapacak ????
Olabilir tabiki Eger is yerinde sikinti olmuyorsakızlaracaba iş yerine haşlayıp getirsemde çıkmadan yesem mi sebzelerimi ne dersiniz ?
kefiri ne ara içcem ayy kafamda deli sorular
Afiyet olsun.Aksam
Haslama yedim
Ondan önce Halka tatlisi :/
Afiyet olsun. Guzel bi secim.Cok yi bir nokta bu hafta hic uygun degilim.
Tavuk hasliyorum onu yiyecem.basinda bekliyorum ac bi sekilde.
haklidin yok taviz vermiyoruz ama cok geriliyoruzBu arada ada benim oglan yere yatmakla kalmaz kafayi tak tak vururdu. Tabi seninki narin sadece kusma ile korkutuyor canim benim. Yuz verme sakin kurallarindan geri donme cocuga zarar veriyor sonrasini ben demeyim daha baska sekillerde katlanarak gidiyor.onunu alamazsin
yok benimkiio pek yuzsuzAllah kolaylik versin. Cok zor .eminim sen simdi kotu annesidir.oglum hep kotu anne seni sevmiyorum derdi hatta sen git bu evden gibi kelimelerde soylerdi.
insallah yansimaz zaten bu haftadan ümidim yok benim..Afiyet olsun.
Tartiya yansimasin
benim kardesim öyleydi kücüktüm ama cok utanirdim onunla biyere gitmeyi laf dinlemezdi ne yaparsan yap nafileydi.. carsida yerlere yatar ayaklarini yere vururdu :s annem her defasinda uyarirdi yapmican öyle diye oda tamam yapmicam derdi annemi her defasinda pisman ederdiyok benimkiio pek yuzsuz) ben kararli davraniyorum ama gayet sakin oturuyorum bu bagiriyor atiyor kendini sonra kusma hareketi yspiyor bakiyor ben tepki vermeyince gelip opuyor bacagimi elimi ozur anne diyor..
tabii o bu hircinliklari yaparken ben bisey dememeye calisiyorum ama derin nefesker aliyorum sabir cekiyorum ysni zor bi sureccc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?