Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Aksam yarim kase yogurt icine 5er badem ve findik atip yedim. Baharatli.
Oglene kadar cook acikiyorum. Halsiz kaliyorum. Basim agriyor. Arada bi tane elma iyi geliyodu. Unutmusum.
Bugun kabak yapcktm. Usendim. Halim yok.
Yarin ola hayrola

Siz ne yiyip ne ictiniz kizlarr?

ben aksama hazir kozlenmis kirmizi biber uzerine yogurt ve ceviz super oldu yedim.....gayet doyurucu olduuuu

yarin gune gidecem offff kacamak kesin olur...bugun kizimla partan geldim sanki apartmanda boyleee biii kısır kokusu vardiiii canim cektiiiiii yawww

karatay kahvaltısı

öglen
1 tabak etli kuru fasulye
turtpbol limonlu

ara
2 mini lokum sade kahve

akşam
bir bardak kefir domates

yarin gune gidecem offff kacamak kesin olur...bugun kizimla partan geldim sanki apartmanda boyleee biii kısır kokusu vardiiii canim cektiiiiii yawww
Ben de yarin arkadasin mevludune gitcem. Pilav olur sanirim. Sonra da bilmiym disari mi cikariz. Mecbur az da olsa yemek lzm. Aksam yemezsin Adaa

Bu arada ada benim oglan yere yatmakla kalmaz kafayi tak tak vururdu. Tabi seninki narin sadece kusma ile korkutuyor canim benim. Yuz verme sakin kurallarindan geri donme cocuga zarar veriyor sonrasini ben demeyim daha baska sekillerde katlanarak gidiyor.onunu alamazsin

kızlaracaba iş yerine haşlayıp getirsemde çıkmadan yesem mi sebzelerimi ne dersiniz ?
kefiri ne ara içcem ayy kafamda deli sorular
Olabilir tabiki Eger is yerinde sikinti olmuyorsa

Aksam
Haslama yedim
Ondan önce Halka tatlisi :/

Cok yi bir nokta bu hafta hic uygun degilim.
Tavuk hasliyorum onu yiyecem.basinda bekliyorum ac bi sekilde.
Afiyet olsun. Guzel bi secim.
Tartiya ne kaldi diye diye tutuyorum kendimi. Cok zor yaa zayiflamak.
Ders olsun da homini girtlak yemeyim
Tartida eksi gorunce degiyor gerci.
Hepinize bol eksili bi tarti gunu olsun kizlar.
Ben cok halsizim. Oglus uyursa hemen uumayi dusunuyorum. Yarin bildirimleei geciktirmeyin ltf. Hepinize iyi aksamlar...

haklidin yok taviz vermiyoruz ama cok geriliyoruz

Allah kolaylik versin. Cok zor .eminim sen simdi kotu annesidir.oglum hep kotu anne seni sevmiyorum derdi hatta sen git bu evden gibi kelimelerde soylerdi.

Allah kolaylik versin. Cok zor .eminim sen simdi kotu annesidir.oglum hep kotu anne seni sevmiyorum derdi hatta sen git bu evden gibi kelimelerde soylerdi.
yok benimkiio pek yuzsuz ) ben kararli davraniyorum ama gayet sakin oturuyorum bu bagiriyor atiyor kendini sonra kusma hareketi yspiyor bakiyor ben tepki vermeyince gelip opuyor bacagimi elimi ozur anne diyor..

tabii o bu hircinliklari yaparken ben bisey dememeye calisiyorum ama derin nefesker aliyorum sabir cekiyorum ysni zor bi sureccc

benim kardesim öyleydi kücüktüm ama cok utanirdim onunla biyere gitmeyi laf dinlemezdi ne yaparsan yap nafileydi.. carsida yerlere yatar ayaklarini yere vururdu :s annem her defasinda uyarirdi yapmican öyle diye oda tamam yapmicam derdi annemi her defasinda pisman ederdi

14 Kasım 2015

Çisenaz..…….(77,10) - (toplam -0,60) ..….76,90-76,50 (-400 gram)

Masumm……(71.90) - (toplam- 1.40) ........ 71.50-70.50 (-1000gram )

Eeeeebru..... (65,50) (toplam -2.90) ……….... 63,10-62.60 ( - 500 gram )

Dream00..... ( 65,00) - (toplam -2.60) ….. 63.00-62.40 (-600gram)

Sınıfçı355 ....... (72.00) - (toplam -3.30) ... 69.50-68.70(- 800gram )

Kücükcagan ..... (69.00) - (toplam -03.30) ... 69.00 - 67.10 ( - 1900 gram )

Eylemm35 ........ (58.00) - (toplam -1.00) ... 57.40 -57.00 (-400gram )

Ada81……………..(74,90)-(toplam - 400)….74,50-74,50 (-0 gram)

Nesil………………..(61,50)- (toplam-600)….61.30-60.90 (-400 gram)

Magic Girl…………(78,30)-(toplam 3,70)…..74.90-74.60(-300)

Goffita………(68.30)-(toplam 0)…………68.30-68.30(0 gram)

Mel00………..(61.10)-(toplam 0)……….61.10-61.10(0 gram)[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…