Ben de duymustum
Ama genetik fircayla olcak is degil.
Masum 2 gr yagi yakamiyoz kac gunde kasi hemen nasil yapcan. Oyle kolay olsa kas fabrikasi olup dunyayi yeriz yakariz:)
Ben de duymustum
Ama genetik fircayla olcak is degil.
Masum 2 gr yagi yakamiyoz kac gunde kasi hemen nasil yapcan. Oyle kolay olsa kas fabrikasi olup dunyayi yeriz yakariz:)
bak uzun dur yapmadın sen önce 1 mil yap.yavaş yavaş aırırsın. ayrıca kas yapmaz. ağırlıkla mı çalışııyon şekerim. olmaz toplanırsın sadece.
Ama ben diyet yapiyorum sporla birlikte sadece yuruyus ve eliptik yapiyorum agirlasmis olarak tartiya cok ciktim..
Masumm kendine gellllayyy ctesi valla simit yiycem , birde kek yapıcam bugün akşam
ctesi sabah onuda yiycemm
birde patatesli omlet yapıcam onuda yiycem
canım habire bişiyler istiyor yaaa,(
Odul desem degil ceza mi veriyon kendine. Sabretahahaha kız valla yaaa sapıttımm
ctesi kçamak yapyım diyorummm yaaa
yarım simit yerim bir dilim kek olmamı
Onlara ne bakiyon vardir bi sirlaru.ay valal burdaki kızlar nasıl yiyorlar bir görsenn
amaa çöpler iki gün salata yiyip incecik oluyorlar
her sabah simit poçaa
Oyle hirsli ki arkdas hep diyetteydi zaten. Pes etmiyo yani.dukan zor bir diyet ya bırakınca eskisi gibi geliyor
sonuna gelebilen çok az kişi tanıyorum
valla sırları yokta bünye işteee, ay ben bu haftada 6 ları görmezsem bayılazayımmm
Neden yogunsun tatlim?Kahvaltı
Beyaz peynir
Kaşar peynir
Zeytin
Bal
1 dilim ekmek
1 bardak çay
1 tane activia yoğurt
Su saat oldu daha yiyemedim öğlede bi poğaca yedim dışarda gec oldu ama salata yicem şimdi
Cok yoğunun bu ara yoruldum artık
Ins AdacimmLavanta kürumu yaptim ictim ..bol su iciyorum .bari cumartesi gunu 75.00 altina duseyim 200 de olsa raziyim valla)
Dream00 yapiyor her hafta. Kac haftadir gelmeyenler var listede. Onlari silse Iyi olur.Bu hafta listeyi kim yapiyor kilar listede sira kimdeeee????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?