Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ada okadar korkacak bişiy degil cnm benimde hamileyken bile olmuştu yedikleirne dikkat edersen
düzelirrr

ada okadar korkacak bişiy degil cnm benimde hamileyken bile olmuştu yedikleirne dikkat edersen
düzelirrr
inşallah canım , yok artık çok dikkat edecem yediklerime bu birazda benim için iyi oldu sanırım hiç bu kadar boğazımı tutmamıştım hahahahah )))

yarın bizim menüde kahvaltılık varmışkızlar melemen peynir zeytin helva

kahvaltıda ne yesem acaba? yumurta yiyip öglen melemenle bir dilim ekmekmi yesem
çok tahıllı ekmek alıyorlar

Kizlarrr bugun yogun bi gundu.
Dengesizin biri ugrastiriyo beni. Tobe yarabbi...
Sahur 2dilim uno ile khv bir ufak muz
Aksam corba salata ve barbunya dusunuyorum.

Masummmm kiz o khlarin ustune tartilinir mi?
Su tutmustur. Reglin de yakinmis.

Ebru hadi kirdin direnci bak yuruyunce o

Masumcum , menemende ekmeksiz yenmez bir dilim ye aksami cok hafif gecir bence...

sabahtan ekmek yemeyim diyorum yumurtamı yesem bilemeidm ki

sınıfçı akşam telafi etmişimdir diye düşünmüştüm

vallahi 70 kg olduğumda sabah kalktığım ayak tabanlarıma basamıyordum hele o topuklar (topuk dikeni herhalde dedim). iki adım atıyordum bacağıma vuruyordu. egilsem tansiyonum çıkardı. Diğer vucut ağrılalarımısaymıyorum. yaşlı insan gibi sürekli ah oram ağrıyo yok buram ağrıyor diorum. şimdi daha iyiyim. özellikle ayaklardaki sorunlar gittiya.
sen böbreklerine baktırdın mı?

yarın bizim menüde kahvaltılık varmışkızlar melemen peynir zeytin helva

kahvaltıda ne yesem acaba? yumurta yiyip öglen melemenle bir dilim ekmekmi yesem
çok tahıllı ekmek alıyorlar
ya ye hespsin iyice karnını doyur. akşama yemeszin. olmadı akşama yumurta haşla

Baktirdim canim mr cekildi onlarda sorun yok dedigin gibi bende topuk dikenimi diye ortapediye bile gittum..ayyy valla dedigin gibi hergun bi yerim agriyor diyorum mevcut kilonun yuzde 5 i bile verilince sikintilae azaliyormus...insallah su sag tarafimdaki agri gitsinde ....

ya kızlar benim iç bacaklar çok fenaaa yaaaa
lesile ile bunlarda toparlar degil mi

iç bacak derken kilo mu var yoksa sarkmamı? leslie yaptığımda üst iç bacak yerleri çok fenaydım aynı pnguene benziyordum. ama biraz topladı. daha sıkılaşamaya geçmedim 60 görüm kısmet yapcam.

valla sallanıyor teyzesi lömbür lömbür böyle degildim kilo aldıkça hgenişleid aslında bir tan e palstik top alcan oturup sıkıştırcan bacak arasına vakitte ayrmaya gerek yok tv izlerken yapılır

o bölgeler için plasteste güzel hareketler var.Onları internetten indirip ezberleyip akşam otursuğun yerde yapcan .televizyon seyrederken.
o zaman güzel olur.
şimdi ben bir kanala takdım myzen diye bir kanal yabancı. Yogo plates gibi yayınlar yapıyor. Akşamonu açıyorum tabi eşim olmayınca oğlumda fazla etkilenmiyor iyi oluyor. Gözlerimle yapıyorum

paltes hareketkeir yapsam zaten süper olur
lastigimi kaybettim ya durbulayımda başlayım yaza fit olmak lzım

bir de şu fırçalar vardı. Eda ttaşpınar adı altında çıkn at kılı çıkan fırça ben almıştım. biraz kullandım ama canım havalar soğudu ben de bıraktım.

hadi canım fırçalıyorun bacaklarını vucdunu son eda gibi taş oluyorsuno hergün yarım saat fırçalarmış. ananesinden öğrenmiş oda taşmış.

valal kız benden kaçmaz böyle şeyler ama ilk defa duydum

ben şimdi leisle ablaya bugün mü başlayım yogsam ptesi mi
şimdi tartıöncesi kas yapmayım

valal kız benden kaçmaz böyle şeyler ama ilk defa duydum

ben şimdi leisle ablaya bugün mü başlayım yogsam ptesi mi
şimdi tartıöncesi kas yapmayım
Ben de duymustum
Ama genetik fircayla olcak is degil.
Masum 2 gr yagi yakamiyoz kac gunde kasi hemen nasil yapcan. Oyle kolay olsa kas fabrikasi olup dunyayi yeriz yakariz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…