inşallah canım , yok artık çok dikkat edecem yediklerime bu birazda benim için iyi oldu sanırım hiç bu kadar boğazımı tutmamıştım hahahahahada okadar korkacak bişiy degil cnm benimde hamileyken bile olmuştu yedikleirne dikkat edersen
düzelirrr
Beslenmeyle duzelir Ins caniminşallah canım , yok artık çok dikkat edecem yediklerime bu birazda benim için iyi oldu sanırım hiç bu kadar boğazımı tutmamıştım hahahahah)))
vallahi 70 kg olduğumda sabah kalktığım ayak tabanlarıma basamıyordum hele o topuklar (topuk dikeni herhalde dedim). iki adım atıyordum bacağıma vuruyordu. egilsem tansiyonum çıkardı. Diğer vucut ağrılalarımısaymıyorum. yaşlı insan gibi sürekli ah oram ağrıyo yok buram ağrıyor diorum. şimdi daha iyiyim. özellikle ayaklardaki sorunlar gittiya.canım , seninde sağ kaburganın altı her adım attığında ağrıyormuydu ? yada sağ ayağının üzerine ağırlık verdiğinde yine sağ tarafında ağrı oluyormuydu ? yere eğilip kalkarken hep sağ tarafım ağrıyordu .ben bu şikayetlerle gittim dr tahliller sonucu karaciğer yağlanması diyince şaşırdım açıkcası korktum...
tatlı şöyle hafta içinde ara sıra küçük kaçamaklarım oluyordu açıkcası artık yapmayacam çünkü ağrılarım gittikçe azalıyor gibi...birazda netten araştırınca korktum valla)) evet vedalaşmak zor tatlılarla ama başka çare yok ...
ya ye hespsin iyice karnını doyur. akşama yemeszin. olmadı akşama yumurta haşlayarın bizim menüde kahvaltılık varmışkızlar melemen peynir zeytin helva
kahvaltıda ne yesem acaba? yumurta yiyip öglen melemenle bir dilim ekmekmi yesem
çok tahıllı ekmek alıyorlar
Baktirdim canim mr cekildi onlarda sorun yok dedigin gibi bende topuk dikenimi diye ortapediye bile gittum..ayyy valla dedigin gibi hergun bi yerim agriyor diyorum mevcut kilonun yuzde 5 i bile verilince sikintilae azaliyormus...insallah su sag tarafimdaki agri gitsinde ....vallahi 70 kg olduğumda sabah kalktığım ayak tabanlarıma basamıyordum hele o topuklar (topuk dikeni herhalde dedim). iki adım atıyordum bacağıma vuruyordu. egilsem tansiyonum çıkardı. Diğer vucut ağrılalarımısaymıyorum. yaşlı insan gibi sürekli ah oram ağrıyo yok buram ağrıyor diorum. şimdi daha iyiyim. özellikle ayaklardaki sorunlar gittiya.
sen böbreklerine baktırdın mı?
Ben de duymustumvalal kız benden kaçmaz böyle şeyler ama ilk defa duydum
ben şimdi leisle ablaya bugün mü başlayım yogsam ptesi mi
şimdi tartıöncesi kas yapmayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?