ben iki ay pilates yaptım onada metabolizma alıştı anladımki değişikjlik şart.leslli 5 ml başladım 1 hafta oldu bir ayda onu yapıp bu defa şallının bacak sıkılaştırmaya yönelik 1 saatli videosu var ona başlıcam.
evet hızlandırmıyor sıkılaştırıyor.ama yindede çeşitlendirmek şart.aralara ağırlık serptim.ağırlıkta çalışıyorum ikişer kilodan dört kilo dambıl.ayrıca pilates minderi met alın muhakkak yoksa onsuz her tarafınız acır.plates metabolizma hızlandırmaz normalde sıkılaştırır amaa
bir ay çok kısa bir süre vucudun alışması için bence devame din siz platese
evet hızlandırmıyor sıkılaştırıyor.ama yindede çeşitlendirmek şart.aralara ağırlık serptim.ağırlıkta çalışıyorum ikişer kilodan dört kilo dambıl.ayrıca pilates minderi met alın muhakkak yoksa onsuz her tarafınız acır.
yok şekerim yaaa listeye sabah kahvaltısı uydum ama öğle ayrı yemek akşam ayrı yemek ara öğün derken ömrüm mutfakta geçecek gibi bilemedim ne yapsamada başladınmı listene
tatlıyı kestim derken....karaciger yağlanması beni çoook korkuttu açıkcası çünkü çook ağrım vardı gün içeirsinde ama inanın iki gündür tatlıyı kestim hafif şeyler yemeye başladım ağrılarım hafif azaldı gibi....
yaaa o kadar panik olma bana da doktorum yağlanma var demişti kilo vercen dedi. kilonu ver. Kereviz yemeği yap bol bol karaciğerin dostudur. Ve bide enginar. Ama tatlıyı kes ama vedalaşmak zor ama baska çare yoksanırım kendim buna uydurarark karışık bişey yapacam gibi dediğim gibi karacigeri kurtarmak için zaten yapmak zorundayımmmm
canım , seninde sağ kaburganın altı her adım attığında ağrıyormuydu ? yada sağ ayağının üzerine ağırlık verdiğinde yine sağ tarafında ağrı oluyormuydu ? yere eğilip kalkarken hep sağ tarafım ağrıyordu .ben bu şikayetlerle gittim dr tahliller sonucu karaciğer yağlanması diyince şaşırdım açıkcası korktum...yaaa o kadar panik olma bana da doktorum yağlanma var demişti kilo vercen dedi. kilonu ver. Kereviz yemeği yap bol bol karaciğerin dostudur. Ve bide enginar. Ama tatlıyı kes ama vedalaşmak zor ama baska çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?