Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

plates metabolizma hızlandırmaz normalde sıkılaştırır amaa

bir ay çok kısa bir süre vucudun alışması için bence devame din siz platese

plates metabolizma hızlandırmaz normalde sıkılaştırır amaa

bir ay çok kısa bir süre vucudun alışması için bence devame din siz platese
evet hızlandırmıyor sıkılaştırıyor.ama yindede çeşitlendirmek şart.aralara ağırlık serptim.ağırlıkta çalışıyorum ikişer kilodan dört kilo dambıl.ayrıca pilates minderi met alın muhakkak yoksa onsuz her tarafınız acır.

herşeyim mevcut paltes malzemesi halkadna tutun metekdar bir dönem yaptım çünkü plates

merhaba kızlar ,
aç karnına limon maydanoz kürü yaptım karaciger için yağlanmasını önlüyor iyileştiriyormuş ....15 gün yapacam
sabah
kalasik kahvaltı kahvaltıda 2 dilim t.buğdaylı ekmek

öğle
bir yeşil elma +6 adet badem +2 yk yoğurt + tarçın karıştırdım yedim
türk kahvesi şekersiz

akşam
4 küçük et köftesi
salata
1 dilim ekmek tam buğdaylı ekmek..

bol suuu akşam lavanta kürü yapacam karaciger için bunuda 15 gün yapacam ...

huhuuu yemegimi yeidm geldim kimsecikler yok

1 kase tarhana çorba
1 tabak kıymalı kabak yemegi
yanına 2 kş yogurt
1 kase salata

kızlar ben diyetisyenin listesini harfiyen yapsam inanın benim mutfaktan hiç çıkmam lazım onu hazırla bunu hazırla eşime kızıma ayrı yemek valla düşündüm bu nasıl olacak. öğle ayrı yemek akşam ayrı yemek ben hiç mutfaktan çıkmayayım onu pişir ye onun bulaşığını yerleştir hopp diğer öğün hazırlığına başla hoop eşimin kızımın yemeği derken mutfaktan çıkmama lazım ....

çoook kararsız kaldım kendime göre bişey yapacam sanırım zaten karaciger rahatsızlığı yüzünden yağsız ve karbonhidratsız beslenmem gerekiyor böylece kendiliğindne gider diye düşünüyorum spor zaten şart yapıyorum ...

karaciger yağlanması beni çoook korkuttu açıkcası çünkü çook ağrım vardı gün içeirsinde ama inanın iki gündür tatlıyı kestim hafif şeyler yemeye başladım ağrılarım hafif azaldı gibi....

bi yazsana listeyi
gerçi tahmin ediyorum
klasikliste degil mmi 6 ögün

öglen 8 ymk sebze yemegi bilmem ne

evet 6 öğün , ayyy çook uzun yazdı üşeniyorum yazmaya dur bi bulayım yazayım )))

aman hiç bulma ya bildiigmiz liste
günlük 5 dlm ekmek
3 meyve 3 süt ürünü
bir ögün sebze yemegi digerinde et yemegi salata yagsız ve tuzsuzz

ada valla bende yılalrdır bu listeler yüzünden gitmekistemiyorum diyetsiyene
bak ayça kayayı takip et face, instagram kullanıyorsan eger çok faydalı bilgiler vermekte.

kh kes, şekeri kes spora devamm

diyetisyenin bana verdiği liste

sabah , saat 08,30

- 2 dilim t. buğdaylı yada kepekli ekmek
- 2 dilim peynir veya 2 yk lor peynir veya 2 adet burgu peynir
- mevsim sebzeleri ( domates , salatalık , dere otu , maydanoz gibiii )
- 5 adet zeytin
- yumurta haşlanmış olacak

Ara öğün , saat 10,30
bir su brdağı ayran veya 2 yk yoğurt veya bir kutu sade activia

Öğle, 13,00

- 1 dilim ekmek veya bir kase çorba
- 3 köfte veya avuç içi kadar tavuk ızgara , haşlama sote veya but 1 adet , kanat olursa 4 adet..
- salata
-2 yk yoğurt yada ayran bir bardak

Ara, 15,00

1 porsiyon meyve + 6 adet badem üzerine tarçın serpilecek

akşam 17,30
sebze yemeği kesinlikle etsiz 6 yk
salata
-2yk yoğurt

gece 20,00
-bir bardak tarçınlı süt ve ya bir yeşil elma üzeri tarçınlı...

Notlar

*haftada iki gün öğle ve akşam yemeğinin yeri değişecek
*yürüyüş hafif tempolu en az 20 dakika daha fazlası olursa süper olur dedi ...
*günde 2,5 lt su tüketimi
*her öğün öncesi 2 bardak su içilecek sonra yemek....

hepsi bu kadar kızlar ...ayrıc aben yumurta beni şişiriyor dedim oda olabilir bazı bünyelerd eyapar dedi haftada 2 gün yumurta ye ozaman dedi

Kesinlikle pilav makarna yok

sanırım kendim buna uydurarark karışık bişey yapacam gibi dediğim gibi karacigeri kurtarmak için zaten yapmak zorundayımmmm

ben spora başlıyorum kızlar görüşürüz gelirim byeee

valla sana alkış
tatlıyı kestim derken....

sanırım kendim buna uydurarark karışık bişey yapacam gibi dediğim gibi karacigeri kurtarmak için zaten yapmak zorundayımmmm
yaaa o kadar panik olma bana da doktorum yağlanma var demişti kilo vercen dedi. kilonu ver. Kereviz yemeği yap bol bol karaciğerin dostudur. Ve bide enginar. Ama tatlıyı kes ama vedalaşmak zor ama baska çare yok

yaaa o kadar panik olma bana da doktorum yağlanma var demişti kilo vercen dedi. kilonu ver. Kereviz yemeği yap bol bol karaciğerin dostudur. Ve bide enginar. Ama tatlıyı kes ama vedalaşmak zor ama baska çare yok
canım , seninde sağ kaburganın altı her adım attığında ağrıyormuydu ? yada sağ ayağının üzerine ağırlık verdiğinde yine sağ tarafında ağrı oluyormuydu ? yere eğilip kalkarken hep sağ tarafım ağrıyordu .ben bu şikayetlerle gittim dr tahliller sonucu karaciğer yağlanması diyince şaşırdım açıkcası korktum...

tatlı şöyle hafta içinde ara sıra küçük kaçamaklarım oluyordu açıkcası artık yapmayacam çünkü ağrılarım gittikçe azalıyor gibi...birazda netten araştırınca korktum valla )) evet vedalaşmak zor tatlılarla ama başka çare yok ...

kızlar 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm şimdi koca bir bardak su içiyorum )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…