Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Valla sinifci harbinden reglizede olduk
Çok rahatsız ediyor beni bugün ağrı çok olur dedim ama olmadı acaba dogrumidur o testler ya yeniden mi yapsam

Valla sinifci harbinden reglizede olduk
Çok rahatsız ediyor beni bugün ağrı çok olur dedim ama olmadı acaba dogrumidur o testler ya yeniden mi yapsam
En Iyi kan testinde cikar ama bekle biraz daha istersen. Ya da bi tane daha yap test.

Azdir o zaman.
Benim o kadar cok ki gucumun yettigi kadar azaltcm ins.
Yok canım az değil bu seneden hepsi gecen senedende var 12 gün toplam 41 gün 4 günü tuttum şimdi gerisi kaldı inş bitecek

Günaydın bugün ben de niyetlendim
Akşam 9 da jillian level 1 yaptım
Sahur
Patatesli yumurta
1 Galeta
10 gr peynir
10 gr labne
5 siyah 4 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı bal
490 kalori
İftara Kaldı 710 kalorilik hakkım
Günlük en az 1200 kalori almaya çalışıyorum çünkü şok diyetlerle metabolizmam yavaşladı şimdi gr gr da olsa herşeyden yiyorum aklım kalmıyor
Bol eksilerimiz olsun...

Bi oruclu daha oleyy
Allah'ım kabul etsin tatlim.
Menun cok iyi.

herkese merhabalar eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum evde kendim yapmaya çalışıyorum ama sabah başlasam akşama acıkıp bırakıyorum yani çok sürmüyor. 5 ay önce 58 kiloydum şimdi ise maalesef ki 63 kiloyum yani beş ayda 5 kilo aldım. sizle beraber bi 10 kilo vermek istiyorum. 168 boy 63.1 kilo yaş 28 (

selam kızlar günler yogun geçiyor , keyfimde yok
dün eve gittim yedim yine
bugün yanımda yogurt getiridm çıkmadanyiycem

valla benim de pek kayfim yok şimdi yavaş yavaş sıkılaşmaya bakayım dedim formlara baktım.

Yok anacım benim göbek ölçüm çok büyük öf öf ya

eee arkadaşlar naptınız?
ben sabah 1 adet ev poğacası
öğleen domates çorba
az makarana
tavuk ızgara
akşam yogurt ve belki 2 tane mandalıne

Akşama spor yapıcam leslie filan daral geldi. anacım 2gün yedim hemen geldi ya kg. vallhi ne illet bişey bu ya göbek eski haline dondu sanki.

Hoş geldiniz arkadaşlar
Ben akşam yemeğimi yedim
Fırında havuçlu Patatesli tavuk
50 gr pilav
Salata
Çay
Toplam 953 kalori almış oldum sahura kadar su yeşil çay soda yla devam
İftardan 1 saat önce jillian level 1 yaptım 27 dklık
Bol eksiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…