- 18 Mart 2015
- 246
- 252
- 33
- 41
Jillian 30 günlük programı var level 1 level 2 level 3 olarak 10 ar gün uygulanıyor tavsiye ederim ben 5 günde bayağı sıkılaştım gibime geliyoreee arkadaşlar naptınız?
ben sabah 1 adet ev poğacası
öğleen domates çorba
az makarana
tavuk ızgara
akşam yogurt ve belki 2 tane mandalıne
Akşama spor yapıcam leslie filan daral geldi. anacım 2gün yedim hemen geldi ya kg. vallhi ne illet bişey bu ya göbek eski haline dondu sanki.
Ben bugünü yazdım yarından başlayayım yazmayaYeni gelen kizlar siz de menulerinizi yazin...
Zorluk cekmedim Allah'a şükür ama iftarda bi pizzayi götürdümBen de iftarda yemeklere saldiriyim dedim ama:) iki kasik corbadan sonra iatah gitti.Menum
Corba, az mantar sote 2isirik borek.
Bi tane minik hobi8grlik)
Cikolatanin tadini unutmusum.
Spor olayina hic girmeyim. Okul yeterince eneeji attiriyo.
Her gun 3.kata 6kez inip cikiyorum o da yeter simdilik
Ebruu nasil gelir ya kilolarr?
Dream nptn cnm sahursuz?
Oooo afiyet olsun tatlim.Zorluk cekmedim Allah'a şükür ama iftarda bi pizzayi götürdüm
ekmege dikkat bu saatte :)) bende kendimi zor tutuyorum cikolatali badem ezmesi yememek icin :))Aciktim tavuk ve birazcik azcik ekmek tirtikladim.
Sabrediyom bakiim
hormanlara bir baktırsan sekerim.kekik suyu iyi geliyormuş kaynatıp içtim , bütün düzenimd egişti ya sabah kahvaltı yapmıyorum eve gdip homini gırtlak yiyorum haliyle cnmda kahvaltı etmek itemiyor bugünde olmazsam ilaca başlıycam yapcak bişiy yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?