Bende hiç kahvaltı yapamam onun için sabahları kahve, zencefil falan içerim öğleye doğru yerim genelde birşeyler. Özel mi çalışıyorsun evden çıkmadan yanına atışmalık birşeyler alsan arada bir atarsın ağzına çokta açlık hissetmezsin eve dönene kadar.kekik suyu iyi geliyormuş kaynatıp içtim , bütün düzenimd egişti ya sabah kahvaltı yapmıyorum eve gdip homini gırtlak yiyorum haliyle cnmda kahvaltı etmek itemiyor bugünde olmazsam ilaca başlıycam yapcak bişiy yok
Bende hiç kahvaltı yapamam onun için sabahları kahve, zencefil falan içerim öğleye doğru yerim genelde birşeyler. Özel mi çalışıyorsun evden çıkmadan yanına atışmalık birşeyler alsan arada bir atarsın ağzına çokta açlık hissetmezsin eve dönene kadar.
Guzel olur tatlim.Kızlarrrr
Hemen menümü paylaşıyorum
Sabah
İlk olarak zencefil çayı
Kahvaltıda yağsız, tuzsuz peynirli omlet
Öğlen
Cacık
Araöğün
1 adet muz
Akşam yemeği olarakta pirinç lakabı
Beşe doğru da bir elma yiyip kapatsam ;-)
Bikmadin mi kiz yemektenvalla bende yemeyi bırakıp eski düzene döncemm , yarın birgün regli olunca kilolalr hediye kalcak
Guzel olur tatlim.
Afiyet olsun.
Bikmadin mi kiz yemekten
Puding yemeğe başlayınca hiç iki kaşıkta bırakamam illa dibini görcem yada hiç başlamışım.ay yemek derken , öyle abartıdadegil insanların hergün yedikleirni yiyoırum ucundan az simit
iki kaşık puding , ama agrıma rttı sökücek sanırım
Puding yemeğe başlayınca hiç iki kaşıkta bırakamam illa dibini görcem yada hiç başlamışım.
Tatlı benim yaşam biçimim diyet yaptığım zamanlar en çok onda zorlanıyorum. Yoksa neredeyse iki senedir ekmeği ağzıma sürmedim. Yemeklerden de az kazıkların. Bu kiloların hepsini tatlılar sayesinde aldımya ben iki lokma yiyince tıkanıyorum tatlı şeylerden
mesela hamurlu tatlıs evmem, pasta desen yeni yeni yiyorum incecik bir dilim
profiterol çok severim ama tümü yesem bayılrıım
ya ben sahurda yiyince rahatsiz oluyorum.. hafif bisey bile olsa.. uyuyamiyorumda daha bütün gün yorgun dolasiyorumGunaydinnnn
Sahurda yarim dilim kepek ekmegi ve tavuk yedim.
Aksami telafi ettim
Aksam ve sahurda eskisi kadar su icemedim. Bugun icerim ins.
Siz napiyosunuz?
tadimlik yiceksin.. artik bünya alisiyor cunkü yememye fazla gelince sisiyor insan rahatsiz oluyor mideya ben iki lokma yiyince tıkanıyorum tatlı şeylerden
mesela hamurlu tatlıs evmem, pasta desen yeni yeni yiyorum incecik bir dilim
profiterol çok severim ama tümü yesem bayılrıım
ben heraman olmasada aklima vuunca atiyorum az bisey agzima.. bugun iftardan sonra cok az bisey yicem yine tatli türü :)) vucudun onada ihtiyaci varTatlı benim yaşam biçimim diyet yaptığım zamanlar en çok onda zorlanıyorum. Yoksa neredeyse iki senedir ekmeği ağzıma sürmedim. Yemeklerden de az kazıkların. Bu kiloların hepsini tatlılar sayesinde aldım
sabah kahvaltini cok SIKI sekilde yapsan.. öglede hafif seyler.. aksamda doyuracak seyler yesen acikmazsin bi sekilde öyle dene yapmayakekik suyu iyi geliyormuş kaynatıp içtim , bütün düzenimd egişti ya sabah kahvaltı yapmıyorum eve gdip homini gırtlak yiyorum haliyle cnmda kahvaltı etmek itemiyor bugünde olmazsam ilaca başlıycam yapcak bişiy yok
Benim vücudumun ihtiyacı olduğunu hiç sanmıyorum yeterince depoladım çünküben heraman olmasada aklima vuunca atiyorum az bisey agzima.. bugun iftardan sonra cok az bisey yicem yine tatli türü :)) vucudun onada ihtiyaci var
Aksam menumTatliyi aramiyrm. Taduni unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?