Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bende hiç kahvaltı yapamam onun için sabahları kahve, zencefil falan içerim öğleye doğru yerim genelde birşeyler. Özel mi çalışıyorsun evden çıkmadan yanına atışmalık birşeyler alsan arada bir atarsın ağzına çokta açlık hissetmezsin eve dönene kadar.

özelde çalışıyorum cnm ama çalışma saatleirmççok düzenlişükür ki
kahvaltıyı ben çok severim yapmayadaözen gösteririm ama regli olmayışım çok etkileid beni

Kızlarrrr
Hemen menümü paylaşıyorum

Sabah
İlk olarak zencefil çayı
Kahvaltıda yağsız, tuzsuz peynirli omlet

Öğlen
Cacık

Araöğün
1 adet muz

Akşam yemeği olarakta pirinç lakabı

Beşe doğru da bir elma yiyip kapatsam ;-)

valla bende yemeyi bırakıp eski düzene döncemm , yarın birgün regli olunca kilolalr hediye kalcak

Guzel olur tatlim.
Afiyet olsun.
valla bende yemeyi bırakıp eski düzene döncemm , yarın birgün regli olunca kilolalr hediye kalcak
Bikmadin mi kiz yemekten

ay yemek derken , öyle abartıdadegil insanların hergün yedikleirni yiyoırum ucundan az simit
iki kaşık puding , ama agrıma rttı sökücek sanırım
Puding yemeğe başlayınca hiç iki kaşıkta bırakamam illa dibini görcem yada hiç başlamışım.

Puding yemeğe başlayınca hiç iki kaşıkta bırakamam illa dibini görcem yada hiç başlamışım.

ya ben iki lokma yiyince tıkanıyorum tatlı şeylerden
mesela hamurlu tatlıs evmem, pasta desen yeni yeni yiyorum incecik bir dilim
profiterol çok severim ama tümü yesem bayılrıım

Tatlı benim yaşam biçimim diyet yaptığım zamanlar en çok onda zorlanıyorum. Yoksa neredeyse iki senedir ekmeği ağzıma sürmedim. Yemeklerden de az kazıkların. Bu kiloların hepsini tatlılar sayesinde aldım

Gunaydinnnn
Sahurda yarim dilim kepek ekmegi ve tavuk yedim.
Aksami telafi ettim
Aksam ve sahurda eskisi kadar su icemedim. Bugun icerim ins.
Siz napiyosunuz?
ya ben sahurda yiyince rahatsiz oluyorum.. hafif bisey bile olsa.. uyuyamiyorumda daha bütün gün yorgun dolasiyorum

tadimlik yiceksin.. artik bünya alisiyor cunkü yememye fazla gelince sisiyor insan rahatsiz oluyor mide

ben heraman olmasada aklima vuunca atiyorum az bisey agzima.. bugun iftardan sonra cok az bisey yicem yine tatli türü :)) vucudun onada ihtiyaci var

sabah kahvaltini cok SIKI sekilde yapsan.. öglede hafif seyler.. aksamda doyuracak seyler yesen acikmazsin bi sekilde öyle dene yapmaya

orucumu acmaya gidiyorum....

ispanak yemegi yaninda yogurt yicem..

ve en son bi ufak dilimcik pasta..

bol su ve kayisi cayi ins tüketcem

oruca basladigimdan beri tekrar ip atlamaya basladim kendimi hafif hissediyorum ozaman..

ben heraman olmasada aklima vuunca atiyorum az bisey agzima.. bugun iftardan sonra cok az bisey yicem yine tatli türü :)) vucudun onada ihtiyaci var
Benim vücudumun ihtiyacı olduğunu hiç sanmıyorum yeterince depoladım çünkü

Peynir ve ufak elma yedim.
Oructum ve regli yakin.
Sizin gelmeden ben de reglizede olucm. Iki aksamdir acikiyorum yav.
Sahuru sabirsizlikla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…